شناسهٔ خبر: 22897240 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

موج تجمع‌های دانشگاهی در حمایت از قدس شریف

کمیته دانشجویی رهایی قدس طی بیانیه‌ای اعلام کرد: موج تجمعات دانشگاهی در حمایت از قدس شریف از روز شنبه آغاز می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کمیته دانشجویی رهایی قدس به دنبال اقدام اخیر ترامپ بیانیه‌ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

رهبر معظم انقلاب، امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی: «ادعای پایتختی قدس برای رژیم صهیونیستی نشانه عجز است./ اینکه ادعا می‌کنند می‌خواهند قدس را پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام بکنند، با این کار بلاشک ضربه‌ی بزرگتری خواهند خورد. بی تردید فلسطین آزاد خواهد شد.

با سلام و درود به روح پرفتوح امام عظیم الشان انقلاب و همه شهدای محور مقاومت در سراسر جهان اسلام، به اطلاع عموم دانشجویان و دانشگاهیان کشور می‌رساند طی هماهنگی های انجام شده در سطح تشکلهای دانشجویی حاضر در کمیته در سراسر کشور و زحمات تمامی دانشجویان انقلابی و متعهد در استانهای مختلف، به فضل الهی از روز شنبه موج تجمع‌های درون دانشگاهی و شهری در سراسر کشور آغاز خواهد شد تا بار دیگر دانشجویان و دانشگاهیان انقلابی طلایه دار عدالتخواهی و ظلم ستیزی باشند.

اتحاد و هماهنگی یکپارچه تشکلها با محوریت آرمان قدس امر مبارکی است و امید است با حضور تمام تشکلهای و کانون های دانشجویی در مسئله مذکور این امر مبارک گسترش بیشتری پیدا کند.

اقدامات میدانی و تبیینی بعدی در سطح پایتخت و دیگر استانها از طریق رسانه های معتبر دانشجویی و در قالب اعلامیه شماره 2 اعلام خواهد شد.

والسلام علیکم و رحمه الله

کمیته دانشجویی رهایی قدس

(متشکل از نمایندگان 4 اتحادیه دانشجویی و بسیج دانشجویی سراسر کشور)

انتهای پیام/