شناسهٔ خبر: 15187777 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرمربی صبای قم:

به لحاظ آمادگی بدنی و روانی به شرایط بهتری دست یافته ایم / ذوب آهن تیم خوب و جوانی است

قم - ایرنا - سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت: در تعطیلات لیگ تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته و به لحاظ آمادگی بدنی و روانی به شرایط بهتری دست یافته ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، صمد مرفاوی عصر جمعه در نشست خبری پیش از بازی صبای قم و ذوب آهن اصفهان افزود: عقب ماندگی تیم از نظر بدنی را تقریبا جبران کرده ایم و به لحاظ تاکتیکی نیز، روز به روز بهتر می شویم و بازیکنان برای بازی فردا کاملاً آماده هستند.
وی با بیان اینکه تیم ذوب آهن تیم خوب و جوانی است که ساختار خود را حفظ و با حضور چند بازیکن جدید تیم خود را تقویت کرده ، اظهار داشت: ذوب آهن تیم کاملا هماهنگی است که همیشه بازی تاکتیکی را به نمایش می گذارد و امیدواریم فردا بازی خوبی را به نمایش بگذاریم و به طور قطع، ذوب آهن فردا بازی سختی را در برابر تیم ما خواهد داشت.
سرمربی تیم فوتبال صبای قم با اشاره به جذب چند بازیکن از سهمیه زیر 21 سال خاطرنشان کرد: محمد اوسانی بازیکن بسیار خوبی بود و ما نمی خواستیم او را از دست بدهیم، اما از نظر فنی و رفتاری آنچنان مطلوب نبود و همواره ساز جدایی می زد.
وی با بیان اینکه بازیکن اول باید خود را در یک تیم ثابت کرده و بعد تقاضاهای دیگری داشته باشد، گفت: بازیکن باید همراه با تیم بوده و نظم و انضباط تیمی داشته باشد و آنچه را که از او می خواهیم اجرا کند، بنابراین تصمیم گرفتیم که اوسانی از تیم جدا شود.
مرفاوی دربخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه همه مسئولان استان باید تلاش کنند تا تیم صبای قم مشکلات فنی و مالی کمتری داشته باشد، خاطرنشان کرد: استان قم این ظرفیت را دارد که یک تیم فوتبال را حمایت کند و همه باید به مسئولان باشگاه کمک کنند تا بتواند نتایج خوبی را به دست بیاورد.
وی در پایان با بیان اینکه از حضور سرمربی تیم ملی فوتبال در ورزشگاه خوشحال می شویم و به فال نیک می گیریم، تصریح کرد: از بازیکنان بومی که بتوانند به تیم صبای قم کمک کنند، به طور قطع استفاده خواهیم کرد و هر کس بتواند در ترکیب و چارچوب تیم بهتر بازی کند، مورد استفاده خواهد بود.
دو تیم فوتبال صبای قم و ذوب آهن اصفهان فردا (شنبه) از ساعت 18 و 45 دقیقه در ورزشگاه یادگار امام(ره) قم در هفته پنجم مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور به مصاف یکدیگر می روند.
8146/ 6133/2007