به گزارش شامگاه چهارشنبه ایرنا، بیست و یکمین دوره رقابت های کاراته قهرمانی مردان کشور سبک وادوریو دقایقی پیش با برگزاری مراسم افتتاحیه به طور رسمی در قزوین آغاز به کار کرد.
این دوره از رقابت ها به مناسبت گرامیداشت اعیاد سعید قربان و غدیرخم طی امروز و فردا به میزبانی شهر قزوین برگزار می شود.
رقابت های کاراته قهرمانی کشور در دو بخش کاتا و کومیته برگزار و امروز /چهارشنبه/ رقابت های کاتا و کومیته رده های سنی 14 و 15 سال در سالن ورزشی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.
یکی از مسایل برجسته این رقابت ها، حضور کاراته کارانی از سراسر کشور و استقبال پرشور مردم از آن در مراسم افتتاحیه بود که موجب دلگرمی و تشویق مسئولان برگزاری این رقابت ها شد.
6101/8054
رقابت های کاراته قهرمانی کشور در قزوین آغاز شد
قزوین - ایرنا - بیست و یکمین دوره رقابت های کاراته قهرمانی مردان کشور، سبک وادوریو به میزبانی قزوین آغاز شد.
صاحبخبر -