شناسهٔ خبر: 15135065 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

چهارمین دفتر ارتباط با استاندارد در کردستان راه اندازی شد

سنندج- ایرنا- در راستای حمایت از آسایش و آرامش جامعه و تعامل دو سویه بین اداره کل استاندارد و پارک علم و فناوری استان، دفتر ارتباط با استاندارد در پارک علم و فناوری سنندج افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی کردستان هدف از راه اندازی این دفتر را ارتباط مستقیم کارشناسان استاندارد با این دفتر دانست و گفت: ارتباط با استاندارد این باور را در مردم تقویت خواهد کرد که رعایت استاندارد و اجرای آن در حفظ سلامت و امنیت آنها بسیار موثر بوده و این مهم برای تولید کننده و مصرف کنندگان سودمند است.
منصور لهونیان افزود: در راستای اجرای سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی و پیرو مصوبات شورای استاندارد استان و شورای سیاست گذاری تدوین و ترویج استاندارد و ایجاد تعامل اداره استاندارد با دستگاه های اجرایی استان مقرر شد، دفاتر ارتباط با استاندارد راه اندازی و تفاهم نامه هایی میان استاندارد و دستگاه های ذیربط منعقد شود و توسط رابطین استاندارد در دستگاه های اجرایی و دانشگاه های استان سهولت در ارتباط فراهم شود.
وی با بیان اینکه تدوین استاندارد در آینده بیشتر به صورت خود اظهاری است اظهار کرد: مطابق با بند 24 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و الزام پوشش استاندارد بر تمام محصولات و خدمات، نیاز به همکاری و تعامل بیشتری برای تدوین استانداردهای ملی وجود دارد.
به گفته وی پنج هزار استاندارد برای کنترل کیفیت ویژگی های کالا و خدمات وجود دارد که نیاز کشور به تدوین 80 هزار استاندارد کالا و خدمات است.
لهونیان افزود: در آینده نزدیک در جهاد دانشگاهی، دانشگاه آزاد اسلامی، سازمان نظام مهندسی معدن و کشاورزی دفتر ارتباط با استاندارد افتتاح خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری نیز از همکاری پارک علم و فناوری با استاندارد کردستان ابراز خوشحالی کرد و گفت: به دلیل دارا بودن جایگاه علمی استاندارد، ارتباط با استاندارد انگیزه و انرژی را برای بهتر انجام شدن کارها در پارک علم و فناوری به وجود می آورد.
در پایان تفاهم نامه همکاری بین اداره کل استاندارد کردستان و پارک علم و فناوری توسط مدیرکل استاندارد و رئیس پارک علم و فناوری امضا شد.
1904/7348