شناسهٔ خبر: 15120287 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

رحیمی، رییس بنیاد مسکن گرمی شد

محمدعلی رحیمی، به عنوان رییس بنیاد مسکن شهرستان گرمی معرفی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیفار، فرهاد سبحانی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل در مراسم تودیع و معارفه روسای بنیاد مسکن شهرستان گرمی با اشاره به اهمیت حساب 100 امام (ره) و فعال شدن بیش از پیش خیرین مسکن‌ساز در سطح استان اردبیل،  اظهار کرد: محرومیت و درآمد کم روستاییان باعث شده تا این قشر در استفاده از تسهیلات و بازپرداخت آن با مشکلاتی مواجه شوند.

وی خواستار فعالیت بیش از حدخیرین مسکن‌ساز در سطح شهرستان گرمی با توجه به کثرت روستاها و محرومیت شهرستان در این زمینه شد و از توجه و تصویب اعتبار طرح هادی روستاها توسط فرماندار گرمی تشکر و قدردانی کرد.

میرعلی‌ رحیمی‌زاد، فرماندار گرمی "مسئولیت " را برای فرد متقی و صادق مسئولیت صرف دانست و بیان کرد: مسئولیت جز تلاش درحوزه‌های مختلف چیزی دیگر نمی‌طلبد و باتوجه به مشکلات حوزه روستایی نیاز به تلاش بیشتر و جهادگرانه دارد.

در ادامه این مراسم مهدیزاده رییس سابق بنیاد مسکن گرمی به ارائه گزارش در طول مسئولیت خود در این اداره پرداخت.

مدیرکل بنیاد مسکن استان و فرماندار گرمی سوابق اجرایی، فعالیت و روحیه بالای محمدعلی رحیمی را عامل انتصاب وی به عنوان رییس اداره بنیاد مسکن گرمی عنوان کرد.

قرائت حکم سرپرستی محمدعلی رحیمی در اداره بنیاد مسکن گرمی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

لازم به ذکر است، فیروزی به سمت مدیرعامل انجمن خیرین مدرسه‌ساز استان منصوب شده است.

یادآور می‌شود محمدعلی رحیمی با مدرک فوق لیسانس عمران سازه، و با سوابق کاری امریه (خدمت مقدس سربازی) در جهاد کشاورزی در امورات عمرانی و زیربنایی، سابقه 13سال کار اجرایی در واحدهای مختلف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کارشناس اصلاح و بهنگام‌سازی نقشه‌های آماری شهری و روستایی شهرستان ازسوی سازمان مدیریت وبرنامه ریزی سال 84، عضو کمسیون عمران و شهرسازی شورای اسلامی شهرگرمی در سال 84، عضو نظام مهندسی ساختمان استان اردبیل و با سوابق علمی وپزوهشی سرگروه حلقه صالحین بسیج مهندسین گرمی، دارای دو مقاله علمی وترویجی در زمینه تحلیل مرزه‌ای سازه‌های بنایی و همکاری با کمیته اجرایی همایش توسعه پایدار روستایی با تاکید بر منطقه مغان (گرمی) می‌باشد.

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب‌ها: