به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی استار، وین رونی با بازی در دیدار برابر اسلواکی شمار بازیهای خود را در تیم ملی این کشور به عدد 116 رساند تا از دیوید بکام، ستاره سالهای گذشته سه شیر پیشی بگیرد. رونی اکنون بین فوتبالیستهای انگلیسی غیر از دروازهبانها بیشترین تعداد بازی را در اختیار دارد و با برگزاری 9 دیدار دیگر می تواند رکورد بیشترین بازی در تاریخ تیم ملی انگلیسی را بشکند. وین رونی در بازی برابر اسلواکی در پست پشت مهاجم بازی کرد، یعنی همان پستی که این فصل در یونایتد در آن بازی می کند.
وین رونی درباره حضور در تیم ملی انگلیس گفت: در طول هفته با مربی صحبت کردم و در پستی بازی می کنم که خیلی دوست دارم و در آن راحت هستم. مشکلی برای بازی در این پست ندارم. هر چند خیلی ها فکر می کردند من در پست نوک بازی میکنم.
بعد از رسیدن وین رونی به تعداد 116 بازی برای تیم ملی فوتبال انگلیس، تعدادی از هم تیمی های او از جمله دیوید بکام که رکوردش در بازی شب گذشته شکسته شد و مایکل کریک در پیام هایی به تمجید از رونی پرداختند و خواستار حضور پرقدرت او در تیم ملی انگلیس شدند.
وین رونی در بازی با اسلواکی نمایش خوبی در ترکیب انگلیس داشت.
انتهای پیام