شناسهٔ خبر: 15036422 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان:

۳۸۹ پروژه اقتصاد مقاومتی در قالب ۱۱ کتابچه در کرمان به تصویب رسید

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: ۳۸۹ پروژه اقتصاد مقاومتی در قالب ۱۱ کتابچه در ستاد به تصویب رسید و متولی اجرایی آن‌ها مشخص و سازکارهای اجرایی و منابع تأمین اعتبار آن‌ها نیز دیده شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، جعفر رودری پیش از ظهر امروز در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان که با حضور سردار نقدی برگزار شد، اظهار داشت: در ارتباط با اقدامات انجام شده در حوزه اقتصاد مقاومتی میثاق‌نامه‌ای با همه مدیران اجرایی استان  امضاء شده است.

وی با بیان اینکه طرح مثلث توسعه اقتصادی را در استان شروع کرده‌ایم افزود: از این طریق طرح همیاران آب، بهبود فضای کسب و کار و طرح مرمت آثار باستانی در استان را پیگیری کرده‌ایم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان احیای صنعت فرش، تدوین نقشه راه خوداشتغالی و ساماندهی اتباع بیگانه از جمله اقدامات انجام شده در استان عنوان کرد و گفت: کرمان ظرفیت گردشگری بسیاری خوبی دارد و ثبت چند اثر تاریخی و معنوی را در دو سال گذشته داشته‌ است.

رودری خاطرنشان کرد: در کرمان نیز ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شکل گرفته و کمیته رفع موانع تولید در کنار ستاد نقش اساسی را ایفا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه امروز سی‌و‌یکمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تشکیل شده است، بیان کرد: عدالت‌محوری را در ستاد در دستور کار قرار داده‌ایم و زمان‌بندی پروژه‌ها مشخص شده و مرتب روند پیشرفت فیزیکی آن‌ها بررسی می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: 389 پروژه اقتصاد مقاومتی در قالب 11 کتابچه در ستاد به تصویب رسید و متولی اجرایی آن‌ها مشخص و سازکارهای اجرایی و منابع تأمین اعتبار آن‌ها نیز دیده شده است.

رودری با بیان اینکه 95 پروژه اقتصاد مقاومی در استان کرمان ملی هستند و مابقی از ظرفیت‌های داخلی استان به سرانجام می‌رسند خاطرنشان کرد: 181 پروژه اقتصاد مقاومتی در استان کرمان توسط بخش خصوصی عملیاتی می‌شود و برش شهرستانی پروژه‌ها انجام شده است.

انتهای پیام/