به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، عصر امروز کارگاه آموزشی ارتقای سلامت نظام اداری و پیشگیری از فساد با حضور حسن ممتحن معاون دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت صنعت، معدن و تجارت و مدیران و کارشناسان مجموعه هم خانواده صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد.
داریوش دیودیده در این نشست با بیان اینکه این کارگاه آموزشی با هدف تقویت سلامت نظام اداری به منظور دستیابی به راهکارهای اجرایی برنامه ارتقای سلامت نظام اداری، پیشگیری و مبارزه با فساد، افزایش هماهنگی، انسجام وحدت رویه در امور نظارتی است، افزود: بیش از 100 نفر از همکاران سازمان و ادارات هم خانواده از قبیل شرکت شهرکهای صنعتی، اتاق اصناف، اتاق بازرگانی و صنایع معادن، بانک صنعت و معدن و .... حضور داشتند.

دیودیده تصریح کرد: از سوی دیگر ارتقاء سلامت نظام اداری، صیانت از حقوق شهروندی و جلب رضایت ارباب رجوع و نیز ایجاد تعلق خاطر ناشی از ارائه به موقع و صحیح خدمت به ارباب رجوع و شفافسازی فرآیندها و عملکردها و شناسایی و اقدامات احتمالی قانونی در قبال مرتکبین فساد اداری از سایر اهداف برگزاری این همایش یک روزه بود.
وی با اشاره به اینکه مجموعه صنعت، معدن و تجارت دارای تشکیلات گسترده و بیشترین مشارکتهای مردمی نیز در این بخشها صورت میگیرد، اظهار داشت: بیش از 99 درصد فعالیتهای تعریف شده برای بخش صنعت، معدن و تجارت یا با مشارکت مردم یا تماماً توسط مردم و بخش خصوصی انجام میشود که در استان ما همه فعالیتهای بخش صنعتی و تجاری توسط بخش خصوصی انجام میگیرد.

رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: تنظیم رابطه مجموعه هم خانواده صنعت، معدن و تجارت با مردم بسیار حساس و مهم است و برای اینکه روابط بر اساس قانون باشد و به درستی انجام شود و رضایت ارباب رجوع را در پی داشته باشد داشتن اگاهی نسبت به قوانین و عمل به آن بسیار مهم است.
انتهای پیام/2571/ت40
∎