شناسهٔ خبر: 14956979 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌ شرقی:

بیش از 300 میلیارد تومان برای رفع نواقصات اتوبان پیامبر اعظم(ص) نیاز است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌ شرقی گفت: بیش از 300 میلیارد تومان برای رفع نواقصات اتوبان پیامبر اعظم(ص) نیاز است.

صاحب‌خبر -

سعید شبستری‌خیابانی صبح امروز در همایش دهیاران منطقه هشترود اظهار داشت: کشور ما در تولید دانش هسته‌ای اول بود و دولت باعث تثبیت آن شد.

وی افزود: در دوره‌های قبلی هرج‌ و مرج اقتصادی و طوفان سیاسی در کشور حاکم بود اما الآن کشور در آرامش و رونق اقتصادی است.

شبستری با اعلام اینکه هم‌اکنون دولت تورم را به زیر 10 درصد رسانده است افزود: دولت توجه ویژه به روستاها علی‌الخصوص روستاهای دورافتاده و فاقد امکانات دارد.

وی گفت: 800 میلیارد دلار از محل فروش نفت درآمد دولت قبلی بود و اگر دقت کنیم هیچ‌گونه کاری در روستاها انجام نگرفته بود اما الآن دولت یازدهم با دست‌ خالی خدمات قابل شایانی به روستائیان ارائه می‌دهد.

وی گفت: بیش از 300 میلیارد تومان برای رفع نواقصات اتوبان پیامبر اعظم(ص) نیاز است.

شبستری با اعلام اینکه دهیاران در خط مقدم تلاش قرار دارند گفت: از دهیاران انتظار می‌رود از ظرفیت‌های بالقوه روستاها استفاده کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌ شرقی با بیان اینکه 275 میلیارد تومان برای دهیاران استان در طول سه سال داده‌ شده است، اظهار داشت: خدمت بی‌منت به مردم را واجب و مردم شایسته خدمت هستند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار با بیان اینکه از محصولات صنایع‌ دستی روستایی حمایت‌های مالی خواهد شد ادامه داد: 5 دهیاری که بتوانند کار ویژه‌ای در روستا انجام دهند و تحول ایجاد کنند مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

وی قول مساعد استاندار را برای ساخت پل‌های تخریب‌ شده روستاهای هشترود که در سیل اخیر تخریب‌ شده بودند را داد و گفت: با دستور استاندار این پل‌ها تا پایان امسال ساخته خواهند شد.