شناسهٔ خبر: 14848340 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

واکنش حماس به دفاع وزیر خارجه مصر از رژیم صهیونیستی

سخنگوی جنبش حماس در خارج از سرزمین‌های اشغالی در واکنش به سخنان جانبدارانه وزیر خارجه مصر از رژیم صهیونیستی اعلام کرد کسی که حقایق را نمی‌بیند مانند یک نابیناست.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «حسام بدران» سخنگوی جنبش حماس در خارج از سرزمین‌های اشغالی در وکنش به سخنان «سامح شکری» وزیر خارجه مصر درباره رژیم صهیونیستی گفت: کسی که جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی را از مصادیق تروریسم نمی‌داند مانند یک «کور» است.

وزیر خارجه مصر گفته بود: اقدامات اسرائیل در قبال فلسطینی‌ها را نمی‌توان (از مصادیق) تروریسم نامید زیرا (با این اقدامات) از امنیت خود دفاع می‌کند.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» در واکنش به این اظهارات شکری نوشت: «این حرف سامح شکری حاکی از تغییر مواضع مصر در قبال اسرائیل و ادامه سیاست متعادل وزیر خارجه آن است» (+).

انتهای پیام/م