اخبار مرتبط
بروجردی: سیاست آمریکا و هم پیمانان منطقه ای اش منجر به تقویت گروه های تروریستی شده است
مازنی خبر داد: نامه ۲۰ نماینده مجلس به لاریجانی برای برگزاری نشست غیرعلنی
روسیه: سوخو ۳۴ روسی با پرواز از ایران اهدافی را در سوریه بمباران کرد
بروجردی: پرواز هواپیماهای روسی از پایگاه نوژه بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی است/استقرار اس۴۰۰ واقعیت ندارد
حمله بمبافکنهای روسی به مواضع داعش از پایگاه همدان
وزارت دفاع روسیه استقرار بمبافکنهای این کشور در ایران را تائید کرد
حمله جنگنده های روسی به داعش از همدان
به گزارش ایسکانیوز به نقل از مهر، علاءالدین بروجردی در جلسه آگاهسازی سیاسی که با حضور جمعی از فرماندهان و مسئولان ستاد ارتش در سالن همایش های اداره فناوری اطلاعات این ستاد برگزار شد، گفت: اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران بر اساس راهبرد «ما می توانیم» امام خمینی (ره) است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه استقلال سیاسی یعنی این که هرکشوری برای خود تصمیم بگیرد، افزود: هنگامی که آمریکا تصمیم گرفت به افغانستان حمله کند رسماً از ایران برای استفاده از فضای هوایی کشور اجازه گرفت که با پاسخ منفی ما روبرو شد.
وی با تاکید بر حمایت از محور مقاومت به ویژه حزب الله لبنان خاطرنشان کرد: آمریکا و متحدان اروپایی و منطقهای او پشتیبان رژیم صهیونیستی اسرائیل هستند و در مقابل، ما از حزب الله و محور مقاومت در سوریه و عراق حمایت میکنیم.
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را بر اساس راهبرد «ما می توانیم» امام خمینی (ره) توصیف و اضافه کرد: در منطقه حساس خاورمیانه و غرب آسیا معادله قدرت تغییر کرده است و اینکه بعضیها می گویند چرا ایران از سوریه دفاع می کند دلیلش دفاع از امنیت ملی ایران است.
204