شناسهٔ خبر: 14656529 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

حاشیه‌نگاری فارس از سفر رئیس‌‌جمهور به کهگیلویه و بویراحمد

اینجا قطب فقر و بیکاری ایران است/ تشبیه کهگیلویه و بویراحمد به سومالی ایران

مردم در سفر رئیس‌جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد بر بی‌توجهی دولتمردان به فقر، بیکاری و تعطیلی کارخانه‌ها انتقاد کردند و این استان را سومالی ایران خواندند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سرانجام پس از ماه‌ها قول سفر رئیس‌جمهور و هیأت دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد دکتر حسن روحانی و هیأت همراه وارد استان شدند تا سفر دو روزه‌ای را به این استان داشته باشند.

هر چند قبل از سفر برنامه‌های رئیس‌جمهور به استان در یک روز گنجانده شده بود اما شاید به دلیل بد قولی‌ها به مردم که چندین بار سفر به تأخیر افتاده بود، تصمیم بر 2 روزه بودن این سفر گرفته شد.

ساعت 9 صبح امروز رئیس جمهور در جمع مردم کهگیلویه و بویراحمد در استادیوم تختی این شهر حضور یافت که حاشیه‌های جالبی را در پی داشت که در ذیل از خاطرتان می‌گذرد:

* مردم استان کهگیلویه و بویراحمد با نامه‌هایی در دست که بیشتر مشکل خود را بیکاری جوانان اعلام می‌کردند، با تلاش بسیار سعی می‌کردند که خود را به مسؤولی رسانده تا نامه‌هایشان به دست رئیس جمهور تدبیر و امید برسد تا شاید گشایشی در حل مشکلات آنها ایجاد شود.

* در این مراسم، رئیس‌جمهور در سخنان خود از تلفظ جدید نام کهگیلویه و بویراحمد رونمایی کرد؛ به طوری که نام کهگیلویه و بویراحمد را به طرز جدیدی بیان می‌کرد، به گونه‌ای که روحانی از کهگیلویه و بویراحمد به عنوان استان یاسوج یاد کرد.

* مردم استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به تلفظ و نام استان از سوی مسؤولان خاطره خوشی ندارند، زیرا بسیاری از مسؤولان کشوری در هنگام سخنرانی از لفظ چهارمحال و بختیاری استفاده کرده‌اند که همین موضوع نشان‌دهنده گمنامی و مظلومیت استان است.

* در ورزشگاه تختی شهر یاسوج برخی افراد نیز با سر دادن شعارهایی از قوم‌گرایی اظهار نارضایتی می‌کردند و برخی هم با دست نوشته‌هایی معتقد بودند به دلیل محرومیت‌ها اینجا پایتخت سومالی ایران است.

* بخشی از سخنان روحانی در خصوص برجام بود که اسرائیل و رژیم کودک‌صفت عربی را از رژیم‌هایی دانست که نسبت به شکل‌گیری و اجرای برجام ناراحت به نظر می‌رسند.

* در ادامه رئیس‌جمهور نسبت به آمریکا هم اظهار بدبینی کرد و گفت: خوشبینی به برجام به معنای خوشبینی به ابرقدرت‌ها نیست و ما به برجام خوشبین و به آمریکا بدبین هستیم.

* روحانی قول‌هایی هم به مردم کهگیلویه و بویراحمد داد که از جمله آن می‌توان به افتتاح 231 طرح و پروژه با اعتبار 756 میلیارد تومان و کلنگ‌زنی 36 پروژه مهم در این استان، اشاره کرد.

* مردم استان کهگیلویه و بویراحمد امروز با پلاکارد‌های متفاوتی در مراسم استقبال از رئیس دولت تدبیر و امید شرکت کردند که بیشتر آنها باعنوان «اینجا قطب فقر و بیکاری ایران است» و انتقاد از  به تعویق افتادن دستمزد کارگران در برخی کارخانه‌ها بود.

* در مراسم استقبال از روحانی برخی از نوجوانان و جوانان با شال‌هایی به رنگ دولت اصلاحات(بنفش) حضور یافتند و همچنان دیدگانشان به دولتی بود که امید را در آنها ایجاد و معضل بیکاری و فقر را از زندگی و استان‌شان برباید.

انتهای پیام/2571/ت40

برچسب‌ها: