شناسهٔ خبر: 13750447 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تقریب | لینک خبر

عبدالملک الحوثی:

امروز بیش از هرزمان دیگری به روز قدس نیاز داریم

رهبر جنبش مقاومت اسلامی یمن (انصارلله) ضمن انتقاد از رژیم های عربی برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، مسجدالاقصی را از مقدس ترین مقدسات اسلامی برشمرد و گفت: ما هرگز نمی توانیم آزادی قدس را فراموش کنیم.

صاحب‌خبر -
امروز بیش از هرزمان دیگری به روز قدس نیاز داریم
عبدالملک الحوثی رهبر جنبش مقاومت یمن (انصارلله) شامگاه پنجشنبه در سخنانی تلویزیونی بمناسبت روز جهانی قدس به تشریح تحولات داخلی یمن پرداخت و از مردم یمن خواست تا عصر روز جمعه با حضور در پایتخت صنعا ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس به جهانیان نشان دهند که ملت یمن بر روی اصول خود ایستاده و عقب نشینی نمی کند.

وی در این سخنرانی، عادی سازی روابط با اسراییل توسط کشورهای عربی اسلامی را خطری بزرگ برای اسلام و انسانیت توصیف کرد.

به نقل از پایگاه خبری شبکه تلویزیونی المسیره یمن وی گفت: ملت یمن از مواضع سید حسن نصرالله دبیرکل جنبش حزب الله لبنان قدر دانی می کند همانگونه که از مواضع همه گروههای که به هرنحوی در مقابل اسراییل ایستادگی می کنند. ملت یمن دوستدار ملت فلسطین هستند و مواضع شجاعانه گروههای مقاومت آن را تحسین می نماید.

الحوثی تاکید کرد: ملت یمن زمانی که بااسراییل دشمن است براین موضع خود در چارچوب  عملی این دیدگاه، راسخ و استوار  ایستاده است و در حمایت و پشتیبانی اش از گروهها و جنبش های مقاومت فلسطینی نیز ثابت قدم است. هرچقدر هم که تحت فشار باشد.

رهبر جنبش انصارالله یمن افزود: جنگ با اسراییل فراگیر و همه جانبه است بنابراین بر امت اسلامی است که آمادگی خود را در همه سطح سیاسی، فرهنگی و صنعتی حتی حفظ کند.

وی در بخشی از این سخنرانی با اشاره به رشادت های جنبش مقاومت لبنان (حزب الله) این جنبش را افتخار امت اسلامی دانست و تصریح کرد: آنچه مایه نگرانی اسراییل است و شکست را به این رژیم تحمیل کرده جنبش های مقاومت هستند که از بطن مردم نشو و نما یافته است.

عبدالملک حوثی افزود: قیام و نهضت مردمی عامل اصلی است که می توان از آن در برابر کمک های آمریکا و غرب در حمایت از دشمن اسراییلی بهره برد.

عبدالملک الحوثی تاکید کرد: روز قدس دارای اهمیت زیادی است به گونه ای که نیاز امت با توجه به رویدادها و حوادث پیش رو که تلاش مرموزانه  و مستمری برای دور کردن امت از قضیه فلسطین و قدس می شود  به آن مبرم شده است.

الحوثی گفت: زمانی را که امام خمینی برای روز قدس اختصاص داده است دارای نشانه و دلایل مهمی است. قرار گرفتن این روز در دهه آخر ماه مبارک رمضان و تقارن آن با شبهای قدر که خداوند فرموده است «ما ادریک ما لیله القدر» تصادفی نیست.

الحوثی تاکید کرد: مسجدالاقصی شریف بخشی از مقدسات ما است و از مقدس ترین مقدسات ما محسوب می شود و ما هرگز نمی توانیم قدس را فراموش کنیم .