شناسهٔ خبر: 13682691 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

آغاز عملیات ارتش عراق برای پاکسازی مناطق اطراف فلوجه

ارتش عراق در بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای امنیتی عراقی روز دوشنبه عملیاتی را با هدف تار و مار کردن عناصر گروه (تکفیری صهیونیستی) داعش از مناطق روستایی نزدیک شهر فلوجه در استان الانبار در غرب عراق آغاز کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری شین هوا از بغداد، فرماندهی عملیات الانبار در بیانیه ای اعلام کرد نیروهای امنیتی عراقی و نیروهای بسیج مردمی با پشتیبانی جنگنده های عراقی صبح امروز عملیاتی را با هدف بیرون راندن عناصر داعش از مناطق حلبسه، ابو الوان و ابو ایفان در غرب فلوجه آغاز کردند.
این عملیات یک روز پس از آن آغاز شد که فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد فلوجه به طور کامل از عناصر داعش آزاد شده است و نیروهای عراقی و نیروهای بسیج مردمی درحال پاکسازی مناطق آزاد شده هستند.
یک منبع امنیتی که خواست نامش فاش نشود در مصاحبه با خبرگزاری شین هوا گفت نیروهای امنیتی و بسیج مردمی دو روز پس از پایان عملیات پاکسازی، مسئولیت امنیت فلوجه را به پلیس محلی واگذار خواهند کرد.