∎تبريز- توفيقي
شهردار تبريز گفت: ارتباط موثر و محتوايي مديريت شهري و ميراثفرهنگي، بايد با عبور از تفکرات سنتي، به نقطه اثربخش و ايدهآل چشمانداز گردشگري تبريز 2018 برسد.صادق نجفي در مراسم امضاي تفاهمنامه همکاري با ادارهکل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، اظهار داشت: با آغاز دوره جديد مسؤوليت ميراث فرهنگي، اميد ميرود فصل جديدي در تعامل و همدلي اين دو مجموعه مهم اجرايي آغاز شود.
وي با بيان اينکه امروز شهرداري تبريز، با همت ويژه وارد فعاليتهاي حوزه تاريخي و فرهنگي شهر شده است، اظهار داشت: نمود اين اهتمام، بخصوص در مناطق 8 و 10 شهر، کاملا بارز بوده و يک مزيت مهم براي ميراث فرهنگي و گردشگري استان به شمار ميرود.
شهردار تبريز با اشاره به ظرفيتهاي خواهرخواندگي شهر تبريز گفت: ديپلماسي فعال شهرداري تبريز در ارتباط با کشورهاي مختلف آسيايي و اروپايي، ميتواند يک فرصت مهم عملياتي و ارتباطي براي ميراثفرهنگي استان تلقي شود.
وي با تاکيد بر اولويتبندي موضوعات مشترک بين دو طرف، گفت: در اين راستا، احياي خانههاي تاريخي، نهاييکردن وضعيت موزه فرش، بهبود وضعيت بازار تاريخي، ساماندهي مجموعه دوکمال و احياي ربع رشيدي از جمله موضوعاتي است که جز با تعامل هدفمند و اولويتبندي لازم از سوي دو طرف، به نتيجه نخواهد رسيد.
نجفي اضافه کرد: خوشبختانه شوراي اسلامي شهر تبريز با برخورداري از روحيه فرهنگي، حامي حرکتهاي شهرداري در حوزههاي فرهنگي و تاريخي است.
شهردار تبريز يادآور شد: تبريز از امتياز مهم بازار تاريخي برخوردار است؛ بازاري که از حيث معماري، شاهکار به شمار ميرود و يک مجموعه زنده اقتصادي، اجتماعي، تجاري و مذهبي است، اما متاسفانه تاکنون جايگاه فاخر آن، به شايستگي در عرصههاي ملي و بينالمللي معرفي نشده است.
وي در عين حال خاطرنشان کرد: با وجود اين عقبافتادگيها در تبيين ظرفيتهاي تاريخي، مصمم هستيم که با سرعت بخشيدن به روند همکاريها، افق روشني از تبريز 2018 ترسيم کنيم.
مرتضي آبدار، مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز در اين مراسم با تاکيد بر مستندسازي همکاريهاي دو طرف، افزود: نگرش فرابخشي و ملي شهردار تبريز، در موضوعات مختلف سرمايهگذاري در حوزههاي گردشگري و تقويت جاذبههاي گردشگري تاريخي، ارزشمند بوده و الگوي ارزندهاي در تعامل دستگاههاي اجرايي به شمار ميرود.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، رونمايي از گردشگري تبريز 2018 و آغاز شمارش معکوس اين عنوان جهاني را از برنامههاي آتي ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايع دستي و گردشگري عنوان کرد.
وي از فعالشدن دبيرخانه مستقل گردشگري تبريز 2018 در روزهاي آتي خبر داد و گفت: اين دبيرخانه، شامل چهار مجموعه استانداري، شهرداري تبريز، سازمان جهاد کشاورزي، آموزشوپرورش و سازمان ورزشوجوانان بوده و بررسي رويکردهاي تبريز 2018 را به صورت متمرکز در خانه تاريخي حيدرزاده مورد توجه قرار خواهد داد.
شهردار تبريز:
عقبافتادگيها را با تعامل و همدلي جبران ميکنيم
صاحبخبر -