شناسهٔ خبر: 11747967 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران:

۱۳۱ تیم امدادی هلال احمر در مازندران خدمات رسانی کردند

ساری - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران گفت: ۱۳۱ تیم امدادی در راستای طرح ملی امداد و نجات، ایمنی و سلامت در طرح نوروزی در استان خدمات‌رسانی کردند.

صاحب‌خبر -

مهدی ولی پور در گفتگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه ۵۵۸ نیرو با ۴۹ خودرو امدادی در طرح امداد و نجات فعالیت کردند افزود: ۸۸ مورد عملیات شامل، ۳۱ مورد جاده‌ای، یک مورد کوهستان انجام شد و ۴۸ مورد نیز با مراجعه حضوری خدمات دریافت کردند.

وی شمار مصدومان امدادرسانی شده را ۴۳۱ نفر اعلام کرد و گفت: ۴۰۵ نفر به‌صورت سرپایی و ۲۶ مورد برای درمان به مراکز درمانی منتقل شدند و ۱۴۵ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند.

ولی پور افزود: در راستای طرح ایمنی و سلامت مسافرین نیز به ۲۷ هزار و ۶۰۷ نفر خدمات‌رسانی شد و ۶۶۶ نفر از ایستگاه سلامت، ۶۷۸ نفر از خیمه‌های نماز، ۴۶۵ نفر از فضای دوستدار کودک و ۲۷ هزار و ۴۱۲ نفر از ایستگاه ایمنی و راهنمایی خدمات دریافت کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران بیان داشت: ۲۰ مورد در راستای طرح سحاب خدمات‌رسانی شده و بیش از ۲۳ هزار بسته آموزشی و فرهنگی نیز بین مسافران توزیع شد.

وی عنوان کرد: ۲۲۹ نفر از اعضای جوانان و سه داوطلب یار نیز در طرح‌های هلال‌احمر مشارکت کردند.