سعید شبستری بعدازظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در تبریز، اظهار داشت: صلاحیت یک نفر از نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان که پیش از این رد شده بود، در فهرست نهایی اعلام شده از سوی شورای نگهبان تایید شد.
وی افزود: در همین حال صلاحیت یک نامزد دیگر مجلس خبرگان رهبری که پیش از این تایید شده بود، در فهرست نهایی اعلامی رد شد.
شبستری گفت: تبلیغات انتخابات مجلس خبرگان رهبری همزمان با سراسر کشور از فردا در آذربایجانشرقی آغاز و تا پنجم اسفند ماه سالجاری ادامه مییابد.
رئیس ستاد انتخابات آذربایجانشرقی اضافه کرد: آن دسته از نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان که علاقهمند به جابهجایی محل نامزدی خود باشند از امروز تا 23 بهمن ماه جاری برای انجام این کار مهلت دارند.
وی ادامه داد: نامزدهای انتخابات مجلس خبرگان در آذربایجانشرقی همچنین از امروز تا ششم اسفند ماه جاری برای انصراف احتمالی فرصت دارند.
انتهای پیام/60002/گ10/ف4004