شناسهٔ خبر: 10935620 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

تعداد داوطلبان تأیید صلاحیت شده در چهارمحال و بختیاری به ۷۴ نفر رسید

رئیس ستاد انتخابات استان چهارمحال و بختیاری گفت: تعداد داوطلبان تأیید صلاحیت شده چهار حوزه انتخابیه این استان برای رقابت در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به ۷۴ نفر رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش فارس به نقل از ایسنا خدابخش مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه چهارمحال و بختیاری - اظهار کرد: در بررسی مجدد صلاحیت‌ها از سوی شورای نگهبان، ۱۱ داوطلب که در مراحل قبلی رد صلاحیت شده و یا صلاحیت آن ها احراز نشده بود، تأیید صلاحیت شدند.

وی افزود: یک داوطلب از استان نیز که در مرحله‌های قبلی تأیید صلاحیت شده بود، از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد و یک داوطلب هم انصراف خود را در این مرحله اعلام کرد.

مرادی خاطر نشان کرد: بر این اساس از مجموع ۱۴۶ داوطلب ثبت نامی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در چهارمحال و بختیاری، ۷۴ داوطلب تأیید صلاحیت و ۴۶ داوطلب رد صلاحیت شدند و ۲۶ داوطلب هم اعلام انصراف کردند.

انتهای پیام/

http://fna.ir/DOZGYV