شناسهٔ خبر: 10721454 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

استاندار اصفهان:

نفوذ فرهنگی برای حاکم‌سازی مقوله‌هایی چون لیبرالیسم است

استاندار اصفهان گفت: نفوذ در فرهنگ و اجتماعات به منظور ایجاد شبهه و ترویج رعب و وحشت برای حاکم سازی مقوله‌هایی مانند لیبرالیسم است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، رسول زرگرپور پیش از ظهر امروز در هفتمین همایش بین‌المللی ادیان توحیدی در اصفهان اظهار داشت: ادیان توحیدی جلوه‌گاهی از زیبایی مدنیت هستند که آبشخور اصلی آن‌ها از سوی آسمان است.

استاندار اصفهان ادامه داد: حقیقت این است که دین در معنای مطلق آن جوهر زندگی سعادتمندانه است و پیامبران با وجود تفاوت‌ها به یگانگی توحید و شأن انسان به عنوان خلیفه الهی تأکید داشتند.

وی افزود: دنیای امروز به واسطه دوری از اندیشه الهی، تهی از معنویت و سرشار از خشونت است و می‌کوشد دیگران را از این صراط مستقیم گمراه ساخته و دین‌ستیزی را در عمل نشان دهد.

زرگرپور با اشاره به مسئله نفوذ فرهنگی خاطرنشان کرد: نفوذ در فرهنگ و اجتماعات به منظور ایجاد شبهه و ترویج رعب و وحشت برای حاکم‌سازی مقوله‌هایی مانند لیبرالیسم است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه حقیقت ادیان توحیدی نقطه قوت و سرمایه‌ای است که سلطه‌گران در پی تکامل آن هستند تصریح کرد: بهترین و مؤثرترین استراتژی کشورهای سلطه‌گر افراط‌گرایی‌هایی است که خواسته و یا ناخواسته ادیان الهی را درگیر خود ساخته است و بر ما لازم است با برگزاری این همایش‌ها صلاحیت و برتری نگاه توحیدی را به سایر نگاه‌ها به دنیا ثابت کنیم.

انتهای پیام/63064/صا20/ض1002

http://fna.ir/O3JF1G