شناسهٔ خبر: 32292079 - سرویس اقتصادی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

عملیاتی شدن وام ۲.۵ میلیون تومانی برای گاز سوز کردن خودرو‌ها

مدیر طرح‌های سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از عملیاتی شدن ارائه وام ۲.۵ میلیون تومانی برای دوگانه سوز کردن خودرو‌ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

عملیاتی شدن وام ۲.۵ میلیون تومانی برای گاز سوز کردن خودرو‌هابه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش؛ حمید قاسمی، مدیر طرح‌های سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به عملیاتی شدن ارائه وام ۲.۵ میلیون تومانی برای دوگانه‌سوز کردن خودرو‌ها گفت: کافی است متقاضیان برای دریافت تسهیلات مورد نظر به سایت www.irngv.ir مراجعه کنند.

قاسمی با بیان اینکه متقاضیان با اولویت صاحبان خودرو‌های حمل و نقل عمومی (بار و مسافر) می‌توانند تا سقف ۲.۵ میلیون تومان از تسهیلات بانکی برخوردار شوند، افزود: این افراد باید هنگام ثبت نام گزینه وام را در سایت مذکور فعال کنند و سپس مشخصات شخصی و خودروی خود را وارد کنند.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای دی ماه پارسال ۳۴ هزار خودروی بنزینی به دوگانه سوز تبدیل شده است، تصریح کرد: تاکنون یک‌هزار وام به صورت پایلوت از طریق ۵ بانک کشور به متقاضیان ارائه شده است که در صورت استقبال عمومی این تعداد قابل افزایش است.

بیشتر بخوانید: سوخت گیری خودور‌های دوگانه سوز با ارائه گواهی سلامت انجام می‌شود/آغاز ثبت نام گواهی سلامت خودرو‌های دوگانه سوز 

مدیر طرح‌های سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ادامه داد: قیمت تجهیزات و نصب آنها از سوی گروه‌های نظارتی وزارت نفت و وزارت صمت مورد تایید و کنترل شده که برای کل کشور یکسان است.

قاسمی تعداد کارگاه‌های فعال در این زمینه را ۱۱۰۰ مورد بیان کرد و گفت: این کارگاه‌ها که قابلیت تبدیل روزانه ۲۲ هزار تا ۳۰ هزار خودرو را دارا هستند، از سوی اتحادیه سوخت‌های جایگزین کشور شناسایی شده و کد دریافت کرده اند.

به گفته وی، در تمام کارگاه‌های مورد نظر ناظر سازمان ملی استاندارد یا شرکت‌های بازرسی با هدف تضمین کیفیت انجام عملیات تبدیل حضور دارند.

مدیر طرح‌های سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: بعد از انجام هرگونه فعالیت تبدیل خودرو، گواهی سلامت زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و سازمان ملی استاندارد صادر می‌شود.

قاسمی تأکید کرد: هم اکنون ۲۵۰۰ جایگاه در سراسر کشور فعال هستند که تمام آنها به تازگی از لحاظ ایمنی از سوی سازمان ملی استاندارد مورد بازرسی شده و مورد تایید قرار دارند. این جایگاه‌ها توان سوخت‌رسانی به ۲ برابر ظرفیت فعلی را دارا هستند.

وی افزود: احداث جایگاه‌های کوچک مقیاس به منظور سهولت سوخت‌گیری در برخی از مناطق با همکاری شهرداری‌ها در دست اقدام است.

مدیر طرح‌های سی ان جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تصریح کرد: هم اکنون هزینه تمام شده استفاده از سوخت سی ان جی کمتر از نصف مصرف بنزین است.

انتهای پیام/

۲۵۰۰ جایگاه در سراسر کشور فعال است