شناسهٔ خبر: 20818216 - سرویس گوناگون
منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

خط زرد

توصیه های ایمنی برای استفاده از اجاق گاز

صاحب‌خبر - سر رفتن ظرف غذا و مانند آن روی اجاق گاز ممکن است باعث خاموش شدن آن شود. بنابراین هنگام استفاده از اجاق گاز باید دقت شود ظرف غذا سر نرود. چنان چه این عمل اتفاق افتاد و شعله خاموش شد باید فورا شیر گاز را ببندید و پس از خارج کردن گاز منتشر شده در فضای آشپزخانه، اجاق گاز را تمیز و دوباره آماده روشن کردن کنید. همیشه مراقب باشید اجاق گاز و ضمایم آن کاملا تمیز و مرتب و عاری از هر گونه روغن و چربی باشد تا گاز بتواند به راحتی و به اندازه کافی به مشعل برسد و سبب آتش سوزی اجاق گاز نشود. از وارد آوردن ضربه به وسیله دیگ و سایر ظروف سنگین به اجاق گاز جدا خودداری کنید زیرا این عمل باعث سست شدن اتصالات و نشت گاز می شود. سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی مشهد