همه‌ی خبرهای امروز
  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    شفاف‌‌‌سازی ناشران در پایان هفته

    دنیای‌اقتصاد: در پایان هفته‌‌‌ای که گذشت، شرکت‌های بورسی و فرابورسی اطلاعیه‌‌‌های متعددی تحت عنوان «افشای اطلاعات بااهمیت» در سامانه کدال منتشر کردند که در ادامه به تشریح جزئیات چندی از آنها پرداخته شده است.

  • راهنمای خرید پارچه فاستونی ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پنج توصیه برای تشخیص کیفیت محصول

    راهنمای خرید پارچه فاستونی

    دنیای اقتصاد : پارچه فاستونی یکی از ملزومات اولیه دوخت لباس‌های مجلسی است. به همین دلیل خوب است افرادی که می‌‌خواهند لباس بدوزند، چه با چرخ خیاطی صنعتی چه با چرخ خیاطی خانگی، و همچنین افرادی که دنبال لباس‌‌های فاستونی آماده هستند، هنگام خرید با قیمت و راه‌های تشخیص کیفیت پارچه فاستونی آشنا باشند.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نگاهی به عملکرد لاستیک‌‌‌سازان در آبان

    پیزد: شرکت یزدتایر به‌طور میانگین هر ماه ۲۵۲۹ تن تولید داشته ، بنابر آمارها این رقم در مهر به ۲۲۲۹ تن و در آبان به ۲۷۲۴ تن رسیده است. به این ترتیب مجموع کل تولید ۸ماهه این شرکت به ۲۰هزار و ۲۳۴ تن رسیده است.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بررسی عملکرد یک صنعت بورسی نشان می‌دهد

    رشد حاشیه سود «لاستیک و پلاستیک»

    شهلا حیدری کارشناس بازار سرمایه صنعت لاستیک و پلاستیک به مثابه صنعت مادر برای سایر صنایع قلمداد می‌شود. لاستیکی‌‌‌ها می‌توانند هواپیما، کشتی، پالایشگاه، اپتیک و ساختمان‌‌‌ها را پشتیبانی کرده و نیازهای کالایی آنها را تامین کنند. صنعت پلاستیک با توجه به ارتباط شدید آن با صنعت نفت از اهمیت زیادی برخوردار است. در حقیقت به نوعی می‌توان عنوان کرد که اگر نفت نباشد قادر به تولید پلاستیک نیستیم. تا اواسط دهه ۱۹۵۰ منبع اصلی ماده اولیه برای صنعت پلاستیک در اروپا زغال‌سنگ بود که در این راستا قطران زغال‌سنگ، کک، گاز زغال‌سنگ و آمونیاک قطران زغال‌سنگ منبعی برای مواد شیمیایی آروماتیک مانند بنزن، تولوئن فنول، نفتالین و محصولات وابسته بود که در نهایت به تولید پلاستیک‌های مهمی نظیر رزین‌‌‌های پلی استیرن و نایلون‌ها منتهی می‌‌‌شد. توسعه صنعت پتروشیمی احتمالا بزرگ‌ترین عامل رشد صنعت پلاستیک است، به همین دلیل صنعت پتروشیمی از طریق تولید پلاستیک به طور محسوس و از جنبه‌‌‌های مختلف در زندگی روزمره ما نمایان است. از لحاظ تاریخی صنعت پلاستیک از شدت رشد بسیار سریعی برخوردار بوده است.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تداوم عرضه‌های سیمان در بورس‌کالا

    تالار سیمان بورس‌کالای ایران امروز میزبان عرضه یک‌میلیون و ۱۳۹‌هزار تن سیمان تیپ یک و دو از سوی ۶۳ شرکت است که حجم عرضه نسبت به هفته قبل ۳‌هزار و ۵۴۴تن رشد داشته است. به گزارش «کالاخبر»، یک‌میلیون و ۲۹‌هزار تن از این عرضه‌ها از نوع تیپ۲، ۶۷‌هزار و ۵۰۰تن از نوع سیمان تیپ۱-۴۲۵، ۲۷‌هزار و ۵۰۰تن از نوع سیمان تیپ۱-۳۲۵ و ۱۵‌هزار تن از نوع سیمان تیپ۱-۵۲۵ خواهد بود.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بازارآتی - ۱۴۰۰/۰۹/۱۳

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اعلام آخرین مهلت اعتبار وکالت‌نامه‌های منقضی شده برای نقل‌وانتقال خودرو

    ايسنا : رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا اعلام کرد که آخرین مهلت استفاده از وکالت‌نامه‌های منقضی شده به دلیل تعطیلی‌های کرونایی تا پایان آذرماه امسال است. سرهنگ علی محمدی درباره وکالت‌نامه‌های نقل‌وانتقال خودرو که به دلیل محدودیت‌ها و تعطیلات کرونایی تاریخ‌شان منقضی شده بود، گفت: درپی شیوع کرونا در نقاط مختلف کشور و وضعیت قرمز برخی از شهرها، با تدابیر ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه خدمات شماره‌گذاری و تعویض پلاک نیز برای مدتی متوقف شده و این مراکز در شهرهای قرمز تعطیل شدند. همین موضوع نیز سبب انباشت درخواست‌ها برای مراجعه به این مراکز شد. وی گفت: در این میان افرادی بودند که دارای وکالت‌نامه برای نقل‌وانتقال خودرو بودند؛ اما زمان انقضای آن در دوران تعطیلات کرونایی بوده و از این رو عملا امکان نقل‌وانتقال و تعویض پلاک را پیدا نکردند. در همین راستا نیز هماهنگی‌هایی انجام و مقرر شد وکالت‌نامه‌هایی که تاریخ انقضای آنان در ماه‌های سپری شده سال ۱۴۰۰ بوده، تا پایان آذرماه سال ۱۴۰۰ تمدید شوند.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بازارها مستعد حفظ قیمت‌های بالای فعلی هستند

    کابوس انرژی ‌بر سر کالایی‏‏‌ها در ۲۰۲۲

    دنیای‌اقتصاد - راضیه احقاقی : برآورد نوسان نرخ کامودیتی‌‌‌ها در سال آینده با توجه به پابرجا ماندن شیوع ویروس کووید-۱۹ در دنیا، رکوردشکنی تورم در اقتصادهای بزرگ و تلاش بی‌‌‌فرجام در زمینه کنترل نرخ تورم، موضوعاتی مهمی هستند که در هفته‌‌‌های پایانی سال‌جاری میلادی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    سازمان بین‌المللی کار هشدار داد

    اجرای برنامه‏‏‌های حمایتی برای کارگران پیچیده است

    ایلنا: شیوع بالای مشاغل غیررسمی و محرومیت از بیمه بیکاری در کشورهای مختلف سبب شده تا اجرای برنامه‌‌‌های حمایتی اقتصادی برای گروه‌‌‌های آسیب‌‌‌پذیر به کاری پیچیده‌‌‌تر تبدیل شود.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    توجه ویژه به حقوق معلولان در بودجه سال آینده

    وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دولت سیزدهم، خود را در برابر جامعه معلولان مسوول می‌داند، گفت: حقوق افراد دارای معلولیت به طور ویژه در بودجه سال ۱۴۰۱ دیده خواهد شد. حجت‌الله عبدالملکی در نشست صمیمانه با جمعی از فعالان و نخبگان دارای معلولیت کشور گفت: من به عنوان نماینده و کارگزار جامعه معلولان در جریان تصویب بودجه سال ۱۴۰۱ تمام قد دفاع خواهم کرد.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    احیای سهم ایران‌خودرو از بازار خودروهای کار

    ايکوپرس : بابک رحمانی، معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران‌خودرو با بیان اینکه با هدف جلب رضایت مشتریان بهبودهای کیفی متعددی در وانت آریسان اعمال شده است، بیان کرد‌: به زودی با عرضه این خودرو، سهم ایران‌خودرو از بازار خودروهای کار سبک احیا خواهد شد.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    حمایت قالیباف از طرح خودرویی مجلس

    رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی از کیفیت و کمیت خودروهای داخلی انتقاد کرد. محمد‌باقر قالیباف همچنین از طرح واردات خودرو در ازای صادرات قطعه که هم اکنون در شورای نگهبان در حال بررسی است، حمایت کرد.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تصمیمات خوب یا بد دولت در مورد خودرو؟

    دنياي اقتصاد : در شرایطی قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی هفته گذشته از احتمال ثبات قیمت خودرو خبر داد که رئیس سازمان بورس پنجشنبه در گفت‌وگویی اعلام کرد که در دولت تصمیمات خوبی در مورد قیمت‌گذاری خودرو گرفته شده و در چند روز آینده اجرایی خواهد شد. محمدصادق مفتح، قائم مقام وزیر صمت چهارشنبه گذشته نمایی کلی از بلاتکلیفی قیمت‌گذاری خودرو به نمایش گذاشت. سه گزینه «احتمال جلسه ستاد تنظیم بازار در هفته آتی»، «احتمال عدم تغییر قیمت» و «احتمال ‌بسته شدن پرونده خودرو در جلسه چهارشنبه ستاد تنظیم بازار» تنها در یک هفته از سوی این مقام مسوول در وزارت صمت در مورد قیمت خودرو عنوان شده است. به این ترتیب در شرایطی قرار بود چهارشنبه هفته گذشته جلسه ستاد تنظیم بازار تشکیل و تکلیف قیمت‌گذاری خودروهای داخلی مشخص و تصمیم نهایی اعلام شود، که نه از جلسه این ستاد خبری شد و نه از تعیین تکلیف قیمت خودرو. در این زمینه برخی از رسانه‌ها فاش کردند مسوولان همچنان در این حوزه به توافق و اتفاق نظر نرسیده‌اند.

  • رانت ۵۵ هزار میلیاردی در بازار خودرو ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    «دنیای اقتصاد» عایدی سفته‌بازان از بازار خودرو را در ۶ ماه گذشته محاسبه کرد

    رانت ۵۵ هزار میلیاردی در بازار خودرو

    دنياي اقتصاد : در فاصله ابتدای خرداد تا انتهای آبان ۱۴۰۰، دست کم ۵۵ هزار میلیارد تومان رانت حاصل از اعمال قیمت دستوری در بازار خودرو توزیع شد. سال گذشته رقم این رانت ۱۲۰هزارمیلیارد تومان تخمین زده شد. این در حالی است که خودروسازی کشورمان با زیان انباشته و بدهی به قطعه‌سازان به میزان ۱۲۰هزار میلیارد تومان مواجه است. مقصد این رانت بررسی شد.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    استاندار بوشهر:

    بنگلادش در بوشهر پالایشگاه بسازد

    ایسنا: استاندار بوشهر به سفیر بنگلادش پیشنهاد ساخت پالایشگاه نفت و گاز در بوشهر را داد و گفت: بنگلادش با ساخت یک پالایشگاه در این استان سوخت، نفت‌خام و یا میعانات گازی تولید و فرآورده آن را به کشور خود ببرد. احمد محمدی‌زاده در دیدار با سفیر بنگلادش در ایران اظهار کرد: نیازهای روزانه کشور بنگلادش در بخش انرژی در حال افزایش است و با توجه به اینکه استان بوشهر محل عبور خطوط لوله، مخازن و صادرات نفت است؛ پیشنهاد می‌شود با وزارت نفت ایران مشارکت کنید و یک پالایشگاه در این استان راه‌اندازی و سوخت نفت‌خام و یا میعانات گازی تولید و فرآورده آن را به کشور خود ببرید. وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌‌های مهم اقتصادی، کشاورزی، آبزی‌‌پروری و تولید محصولات پتروشیمی این استان آمادگی همکاری اقتصادی و تجاری با سرمایه‌‌گذاران بنگلادشی را دارد. گوسال اعظم‌سارکر، سفیر بنگلادش در ایران نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در بوشهر و ملاقات با استاندار گفت: ایران و بنگلادش به‌‌واسطه روابط دوستانه و صمیمی و همکاری دو جانبه استان بوشهر می‌تواند سهم مهمی در این همکاری‌‌ها داشته باشد.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    یک پتروپالایشگاه پیشرفته در جنوب ایران احداث می‌شود

    تسنیم: طرح احداث پتروپالایشگاه ۳۰۰ هزار بشکه‌‌ای شهید سلیمانی که وزیر نفت از آن خبر داده، جزئیات جالبی در بخش مطالعاتی دارد و سرمایه‌‌گذاری بخش دولتی در احداث پتروپالایشگاه بعد از سال‌ها در این پروژه صورت خواهد گرفت.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اویل‌پرایس گزارش داد

    احیای صنعت نفت ایران با توافق یا بدون آن

    ایسنا: ایران به‌طور مداوم به‌دنبال توافق‌‌ها و سرمایه‌گذاری‌های نفتی جدید برای بازگرداندن تولیدش به پنج میلیون بشکه در روز است. پایگاه خبری اویل‌پرایس در گزارشی نوشت: توافق هیدروکربن اخیر ایران با جمهوری آذربایجان، جدیدترین نمونه از سلسله تحولاتی است که عزم این کشور برای غلبه بر تحریم‌های آمریکا را نشان می‌دهد. برنامه ایران برای افزایش تولید نفت به پنج میلیون بشکه در روز و بهبود روابط تجاری با چین نشان می‌دهد که ایران به مدت طولانی‌‌تر توسط بایدن عقب نگه داشته نمی‌شود.

  • توافق سیاسی اوپک‌پلاس ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اوپک و متحدانش به برنامه افزایش عرضه نفت پایبند ماندند

    توافق سیاسی اوپک‌پلاس

    دنیای‌اقتصاد : برخلاف انتظار برخی کارشناسان، اوپک و متحدانش در نشست پنج‌شنبه تصمیم گرفتند مانند ماه‌های گذشته ۴۰۰ هزار بشکه در روز به تولید خود اضافه کنند. این تصمیم با وجود عوامل منفی بازار یعنی ظهور سویه جدید کووید-۱۹ و همین‌طور آزادسازی ذخایر استراتژیک اتخاذ شد. احتمالا سفر هفته گذشته هیات آمریکایی به عربستان در این تصمیم بی‌تاثیر نبوده است.

  • واکاوی نفت در بودجه احتمالی ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ارقام تخمینی منابع حاصل از فروش نفت قابل‌تحقق هستند؟

    واکاوی نفت در بودجه احتمالی

    دنیای‌اقتصاد : بودجه ۱۴۰۱ در روزهای آینده قرار است به مجلس شورای اسلامی تسلیم شود. ارقام درآمدهای نفتی در بودجه طی سال‌های گذشته همواره محل بحث فراوانی بوده و پیش‌بینی‌‌های نادرست از درآمدهای نفتی، باعث بخش عمده‌‌ای از کسری‌بودجه کشور بوده است، در حالی‌که بودجه ۱۴۰۰ با نفت ۴۰ دلاری و میزان صادرات ۳/ ۲ میلیون بشکه در روز که ناشی از امیدواری به احیای توافق هسته‌‌ای بود، محقق نشده و کسری‌بودجه عظیمی را به همراه داشته است. در چنین شرایطی دولت ابراهیم رئیسی قصد دارد ارقام را به واقعیت نزدیک‌‌تر کند تا دستکم دولت با کسری‌بودجه احتمالی بسیار بزرگی روبه‌رو نشود. حالا به‌نظر می‌رسد دولت قصد دارد در لایحه بودجه سال‌جاری صادرات روزانه ۲/ ۱ میلیون بشکه نفت با قیمت احتمالی ۵۵ تا ۶۰ دلار در هربشکه را بگنجاند که با توجه به حالت تحریمی در نظر گرفته شده، از نظر قیمتی دست‌یافتنی و معقول به‌نظر می‌رسد، اما سوالاتی درباره تحقق کامل میزان فروش وجود دارد.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    واکنش گمرک به ‌برقراری ارتباط با سامانه جامع تجارت

    دنیای‌اقتصاد: رئیس‌کل گمرک درباره تبادل اطلاعات سامانه گمرک گفت: ارتباطات لازم وجود دارد و همان زمان هم که ادعا می‌شد گمرک با سامانه تجارت همکاری نمی‌کند، اقدامات مهمی انجام شد، اما برخی از دوستان گویا خوششان می‌آید که موضوعات ناامیدکننده رادر سطح جامعه مطرح کنند.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ۷۰‌درصد بازار لوازم آرایشی قاچاق و تقلبی است

    دنیای‌اقتصاد: رئیس هیات‌مدیره انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی و عطریات ایران گفت: گردش مالی لوازم آرایشی در بازار ایران یک‌میلیارد دلار بوده که از این رقم درحال‌حاضر ۷۰‌درصد آن قاچاق و تقلبی است. حمید مقیمی در گفت‌‌‌‌وگو با «ایلنا» در مورد گردش مالی لوازم آرایشی در بازار ایران افزود: گردش مالی لوازم آرایشی در بازار ایران یک‌میلیارد دلار است که از این رقم درحال‌حاضر ۷۰‌درصد آن قاچاق و تقلبی است. وی گفت: اما گردش مالی لوازم آرایشی، کرم‌‌‌‌های مراقبتی و عطریات در مجموع ۳ میلیارد دلار است که از این رقم نیز متاسفانه در حال‌حاضر حدود ۶۵‌درصد آن قاچاق و تقلبی هستند.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    در نشست مشترک روسای اتاق‌های بازرگانی ایران و سوریه مطرح شد

    دست‏‌اندازهای اقتصادی «تهران-دمشق»

    دنیای‌اقتصاد: فعالان اقتصادی در نشست مشترک روسای اتاق‌های بازرگانی ایران و سوریه بر بازسازی و نوسازی سوریه با همکاری دولت این کشور تاکید کردند. به‌دنبال نشست‌‌های پی‌در‌پی مقامات دولتی و بخش‌خصوصی ایران با همتایان سوری خود در دمشق که از اواسط هفته گذشته شروع شده بود و تا پایان هفته گذشته ادامه داشت؛ مقرر شد که چالش‌های حمل و نقل، بانکی و گمرکی بین دو کشور از سوی مقامات دولتی برطرف شود. با این رویکرد پیش‌‌بینی می‌شود مبادلات تجاری کشور نیز به‌تدریج افزایش پیدا کند. در حال‌حاضر این مبادلات چندان قابل‌توجه نیست.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تجارت در مرز ایران و افغانستان عادی شد

    دنیای‌اقتصاد : گمرک ایران اعلام کرد که مرز میلک به حالت عادی برگشته است و تجار امکان ارسال کالا را دارند. به گزارش «ایسنا»، به دنبال درگیری‏‏‌های محدودی که در مرز ایران و افغانستان رخ داد، گمرک ایران اعلام کرد که تجار تا اطلاع ثانوی از ارسال محموله تجاری به مرز میلک خودداری کنند. اما تازه‏‏‌ترین اعلام سخنگوی گمرک ایران، از این امر حکایت دارد که پس از عادی شدن شرایط در مرز میلک در استان سیستان و بلوچستان، فعالیت تجاری از سر گرفته شده است.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    فائو: قیمت جهانی مواد غذایی افزایش یافت

    دنیای‌اقتصاد : سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد قیمت جهانی مواد غذایی تحت‌تاثیر تقاضای بالا برای گندم و محصولات لبنی، در ماه نوامبر برای چهارمین ماه متوالی افزایش یافت و در بالاترین رکورد ۱۰سال اخیر ایستاد.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مشکلی برای تامین آب شرب تهران نداریم

    دنیای‌اقتصاد : استاندار تهران با تاکید بر اینکه برای تامین آب شرب تهران مشکلی وجود ندارد، گفت: اینکه گفته شده تهران تنها برای ۹۰روز آب شرب دارد صحیح نیست؛ بنابراین شهروندان نگران نباشند. محسن منصوری در گفت‏‏‌وگو با «ایسنا»، درباره برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه تهران تنها برای ۹۰روز آب شرب دارد، افزود: این صحبت صحیح نیست؛ بنابراین شهروندان نباید نگران شوند.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تحولات جهانی بازار آلومینیوم

    امیررضا سلیمانی‌نسب کارشناس ارشد مطالعات اقتصادی شرکت مهندسی بین‌المللی فولاد تکنیک بررسی اجمالی جهانی بازار آلومینیوم بیان‌کننده این موضوع است که مصرف جهانی آلومینیوم اولیه با ۱۱‌درصد افزایش سالانه به ۳۵میلیون تن در نیمه اول سال ۲۰۲۱ رسید. این امر ناشی از افزایش سالانه ۱۳درصدی مصرف آلومینیوم در چین، بزرگ‌ترین کشور مصرف‌کننده آلومینیوم در جهان است. افزایش هزینه‌‌‌های دولتی چین، به‌خصوص در پروژه‌‌‌های زیرساختی، به میزان قابل‌توجهی بر تقاضای آلومینیوم اولیه افزوده است. مصرف آلومینیوم اولیه هند در نیمه اول سال ۲۰۲۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۹‌درصد افزایش یافت و به ۹۶۶‌هزار تن رسید. انتظار می‌رود میزان مصرف این فلز در نیمه دوم سال ۲۰۲۱ افزایش بیشتری داشته باشد؛ زیرا دولت هند اخیرا اقدامات محرک اقتصادی بیشتری را اعلام کرده است.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    از متروی حومه تهران چه خبر؟

    مدیرعامل شرکت متروی تهران از تشکیل کارگروهی برای تعیین تکلیف متروی ورامین خبر داد و درباره توسعه متروی تهران و اتصال آن به شهر جدید پردیس گفت: کارفرمای متروی پردیس، مدیریت شهر جدید پردیس است که با قرارگاه خاتم به زودی عملیات ساخت متروی پردیس را آغاز می‌کند.

  • هوای پایتخت پاک شد ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    هوای پایتخت پاک شد

    دنیای‌اقتصاد : وزش باد موثر و بارش باران به سریال آلودگی هوای پاییزی در پایتخت خاتمه داد و تهرانی‌‌‌ها برای ساعاتی طی شبانه‌‌‌روز گذشته هوای «پاک» تنفس کردند.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    قیمت مسکن در منطقه مرکزی تهران

    دنياي اقتصاد : منطقه ۶ تهران واقع در محدوده مرکزی شهر را می‌توان به عنوان یکی از کانون‌‌های اصلی عرضه آپارتمان‌‌های قدیمی و بدون امکانات برای فروش در مقطع زمانی فعلی معرفی کرد.

  • ۱۴۰۰-۰۹-۱۲ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پرداخت وام ۱۰میلیون تومانی به سرپرستان خانوار مبتلا به کرونا

    ایرنا : وزیر امور اقتصادی و دارایی از پرداخت تسهیلات ۱۰میلیون تومانی از امروز (شنبه) به همه سرپرستان خانوارهایی که به‌دلیل کرونا بستری شده‌اند، خبر داد. به گزارش وزارت اقتصاد، احسان خاندوزی با اشاره به اینکه این تسهیلات برای کمک به کاهش خسارات ناشی از هزینه‌های درمان و دوری از کسب‌وکار پرداخت می‌شود، افزود: افراد مشمول از طریق پیامک به بانک قرض‌الحسنه مهر ایران یا بانک رسالت معرفی خواهند شد.