همه‌ی خبرهای امروز
  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    افزایش خدمات‌ آبفا به روستاها در قزوین

    دنیای‌اقتصاد- ‌قزوین : مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین گفت: یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی استان قزوین، خدمات‌رسانی به روستاها را افزایش داده است. داراب بیرنوندی با اعلام این خبر افزود: کوچک‌سازی دستگاه‌های دولتی و کاهش هزینه‌های جاری و عملیاتی در کنار افزایش خدمات از مزایای این یکپارچه‌سازی بوده است. وی تصریح کرد: با گذشت زمان و اعمال مدیریت و هماهنگی بیشتر بین معاونت‌ها، اداره‌ها و امور شرکت، خدمت‌رسانی به مردم در شهرها و روستاها تسریع و تسهیل بیشتری نیز خواهد یافت. بیرنوندی روند گذشته را بر اساس نیازهای خاص آن سال‌های کشور دانست و اضافه کرد: اکنون محرومیت‌زدایی در زمینه تامین آب آشامیدنی در شهرها و روستاها در حد مطلوبی بوده و زمان یکپارچه‌سازی برای اعمال مدیریت یکپارچه در کنار اتمام طرح‌ها فرا رسیده بود که با انجام طرح یکپارچه‌سازی محقق شد. وی خاطرنشان کرد: یکپارچه‌سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی به سود روستاها بوده و سطح خدمات را یکسان می‌کند و از این جهت توسعه سریع‌تر مناطق روستایی را به‌دنبال خواهد داشت.

  • وقت سنت‌شکنی در مسافرت‌ها ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    فعالان بوم‌گردی آینده بازار سفر را به نفع مقاصد بکر پیش‌بینی کردند

    وقت سنت‌شکنی در مسافرت‌ها

    دنیای‌اقتصاد : با توجه به نامگذاری سازمان جهانی گردشگری برای سال آینده که روستا‌ها و توسعه گردشگری آنها را مدنظر قرار داده است، اکنون فعالان تاسیسات گردشگری در روستا‌ها فرصت مناسبی را برای بیان چالش‌های این حوزه- روستاگردی- پیدا کرده‌اند. از همین رو یکی از مشکلات آنها ناشناخته ماندن روستاها و همچنین تمرکز افراد و رسانه‌ها تنها به یک منطقه خاص توریستی است که موجب شده توزیع جغرافیایی مسافر در مقاصد گردشگری کشور متوازن نباشد. همین امر موجب شده تا درآمد حاصل از گردشگری نیز ناعادلانه شود زیرا هر چه حضور گردشگر در یک منطقه بیشتر باشد درآمد فعالان بازار توریسم آن منطقه نیز افزایش خواهد یافت. همچنین فعالان این حوزه برای رونق بازار گردشگری روستایی راهکارهای قابل اجرایی نیز در دست دارند.

  • فلسفه تاریخ؛ اساس نوآوری و آینده‌نگری ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    فلسفه تاریخ؛ اساس نوآوری و آینده‌نگری

    ۱. «فلسفه» و «تاریخ»، دو عامل «تعین‌بخش» در جهت‌گیری انسان‌ها هستند؛ چرا که این دو رشته معرفتی، وظیفه «تبیین مفاهیم و شاکله اصلی» دیگر دانش‌ها را به عهده دارند. این دو رشته؛ یعنی فلسفه و تاریخ «تقدس‌شکن و یقین‌شکن» هستند، پس یک حالت «نسبیت» ایجاد می‌کنند و سپس یک جهت را ترسیم می‌کنند. بنابراین جوامع، با وجود این دو دانش و چگونگی این دو، شکل‌های گوناگونی به خود می‌گیرند.

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ابلاغ محدودیت‌ها به اصناف یزد

    رئیس اتاق اصناف یزد با بیان اینکه اتاق اصناف استان ملزم به تشدید نظارت بر واحدهای صنفی متخلف است، تاکید کرد: تنها دو صنف مجاز به فعالیت تا ساعت ۱۱ شب هستند. علیرضا حسنی گفت: به همه واحدهای صنفی استان اعلام کرده‌ایم در صورت ادامه سیر صعودی مبتلایان بیماری کرونا، تصمیمات سخت‌تری در افزایش محدودیت‌ها توسط ستاد مقابله با کرونا در راه است.

  • ثبات قیمت در گرو آرامش مشتری ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    «دنیای‌اقتصاد» وضعیت توزیع و قیمت روغن‌نباتی را بررسی می‌کند

    ثبات قیمت در گرو آرامش مشتری

    دنیای‌اقتصاد : هفته‌های پیش اخباری مبنی بر کاهش روغن‌نباتی در بازار منتشر شد و افراد از گروه‌های مختلف درباره کمبود یا گرانی پس از آن نظرهای متفاوتی را بیان کردند. برخی‌ها گفتند چون تحریم هستیم نمی‌توان مواد اولیه آورد و برخی می‌گویند ارز ۴۲۰۰ تومانی نمی‌دهند و دیگری معتقد است مواد اولیه این روغن، تراریخته بود و دولت جلوی وارداتش را گرفت.

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    برگزاری جشنواره یاقوت در خراسان‌جنوبی

    دنیای‌اقتصاد- بیرجند- محمد قربانی : جشنواره یاقوت سرخ با هدف قدردانی از تولیدکنندگان محصول استراتژیک زرشک در خراسان‌جنوبی برگزار می‌شود. کشاورزان می‌توانند با تمرکز منابع حاصل از فروش این محصول از جوایز ارزنده این جشنواره نیز بهره‌مند شوند. مدیرستادی شعب بانک کشاورزی خراسان‌جنوبی در این باره گفت: این استان در زمینه کاشت، داشت و برداشت چهار محصول استراتژیک این استان توانمندی‌های خوبی دارد و ایجاد ظرفیت فرآوری و بسته‌بندی می‌تواند گامی موثر در رونق ‌بخش کشاورزی و اشتغال منطقه باشد. مودی با تاکید بر برندسازی یاقوت سرخ خراسان‌جنوبی اظهار کرد: به دلیل نبود برند، برخی از محصولات نامرغوب دیگر استان‌ها با نام و برند خراسان‌جنوبی در بازارها عرضه می‌شود. وی با اشاره به سطح زیر کشت بیش از ۱۷ هزار هکتار باغات زرشک و تولید سالانه بیش از ۲۰ هزار تن زرشک در خراسان‌جنوبی و در دسترس بودن نخستین ترمینال تخصصی زرشک کشور در این استان افزود: ظرفیت لازم برای خرید بخشی از محصولات کشاورزان و کوتاه کردن دست دلالان وجود دارد.

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اصناف و اقتصاد نیازمند «نظام و سامانه پیشنهادات»

    رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ارتباطات اتاق اصناف تهران با اشاره به ضرورت ایجاد راهکارهای بنیادی جهت جلوگیری از ورود قاچاق به کشور اظهار کرد: ورود کالای قاچاق از هر مرز و به هر طریق، معضلات زیادی را در چرخه اقتصادی هر کشوری ایجاد می‌کند، بنابراین ضرورت جلوگیری از ورود کالای قاچاق برای کشوری که شرایط اقتصادى مناسبى ندارد بسیار حائز اهمیت است.

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تصفیه‌کننده هوا در دانشگاه تبریز ساخته شد

    دنیای‌اقتصاد- تبریز- رعنا نیک‌رفتار : محقق و استاد دانشکده فیزیک دانشگاه تبریز از ساخت تصفیه‌کننده هوا با قابلیت ویروس‌زدایی در این دانشکده خبرداد. حمید ذاکر افزود: این تصفیه‌کننده هوا در مراکز درمانی، دندانپزشکی، بانک‌ها و سایر اماکن کاربرد دارد و برای ساخت آن ۱۰۰ میلیون تومان هزینه شده است. وی با اشاره به اینکه این دستگاه در مدت سه ماه ساخته شد، افزود: مهم‌ترین قابلیت این تصفیه‌کننده هوا حذف ویروس از هوا و خارج کردن هوای بدون ویروس حتی حذف ویروس کرونا است.

  • توسعه صنعتی در دستور کار حکومت ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    سیاست‌های اقتصادی پهلوی دوم در زمینه صنعت با تاکید بر روابط ایران و آلمان

    توسعه صنعتی در دستور کار حکومت

    از فعالیت‌های تاثیرگذار دولت در زمینه صنعتی‌سازی کشور، توام‌کردن وزارت صنایع با وزارت بازرگانی و اداره گمرکات بود. وزارت بازرگانی در‌صدد بود بازرگانی کشور را توسعه دهد. وزارت صنایع می‌خواست صنایع داخل کشور را گسترش دهد و اداره‌کل گمرکات نیز می‌خواست تا حد‌امکان از کالاهای وارداتی به ایران، حق گمرک بگیرد تا درآمد دستگاه خود را افزایش دهد. این سه فعالیت دولتی با هم متضاد بودند و کار آن‌گونه که باید پیشرفت نمی‌کرد. اولین هدف وزارت صنایع، توسعه صنایع داخلی بود و مسوولان این وزارتخانه اطلاع داشتند که سرمایه نزد بازرگانان است و تصمیم گرفتند که صنایع را از راه آنان گسترش دهند.

  • نقش آموزش در تامین رفاه پایدار جوامع ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نقش آموزش در تامین رفاه پایدار جوامع

    دکتر مسعود نیلی مطالعات مهم و معتبری وجود دارد که به تحلیل تحولات سطح رفاه جوامع در بازه‌های زمانی بسیار طولانی پرداخته است. نتایج این مطالعات بیانگر آن است که ...

  • اخـــــــبار ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    اخـــــــبار

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اولین اظهارات مدیرعامل پرسپولیس

    دنیای‌اقتصاد : دیروز مراسم تودیع و معارفه مدیران پرسپولیس برگزار شد؛ بر این اساس مهدی رسول‌پناه سمت سرپرستی موقت باشگاه را ترک کرد و جعفر سمیعی به‌عنوان مدیرعامل جدید مشغول به‌کار شد. سمیعی در حاشیه این مراسم در اولین اظهاراتش گفت: «همه باید دست به‌دست هم دهیم تا بتوانیم قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا را به‌دست بیاوریم و ۲۹ آذر یک جشن ملی را در ایران برگزار کنیم. هنوز با کادر‌فنی صحبت نکرده‌ام، اما آنها با تمام کمبودها و شرایط سختی که بوده، زحمت کشیدند و تیم را قهرمان لیگ کردند و به فینال آسیا رساندند. قطعا کادر‌فنی حمایت می‌شود.»

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    کاهش ۲۱ درصدی حجم سهام معامله شده در بورس فارس

    دنیای‌اقتصاد- شیراز- محمد صداقت : مقایسه تعداد سهام و اوراق مشارکت معامله شده در بورس منطقه‌ای فارس طی مهر امسال نسبت به آمار مشابه سال گذشته نشان می‌دهد حجم سهام معامله شده ۲۱درصد کاهش و ارزش ریالی معاملات ۱۰۵درصد افزایش داشته است. محمد کیامهر، مدیر بورس منطقه‌ای فارس با اعلام این خبر افزود: در مهر ۹۹ و طی ۲۱ روز فعالیت ۵۸۹ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش ۷,۲۴۵ میلیارد ریال در بورس منطقه‌ای فارس مورد معامله قرار گرفته است. به گفته وی متوسط ارزش روزانه خرید و فروش سهام طی این مدت ۳۴۵,۰۱۷ میلیون ریال بوده است. وی اظهار کرد: بررسی ترکیب معاملات انجام شده حاکی از آن است که ۴۴ درصد ارزش معاملات مربوط به خرید سهام و ۵۶ درصد به فروش سهام اختصاص داشته است.

  • ماری هایلی نیکوکار و بازرگان انگلیسی در قرن هجدهم میلادی ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ماری هایلی نیکوکار و بازرگان انگلیسی در قرن هجدهم میلادی

    ماری هایلی (Mary Hayley) با نام خانوادگی پدریِ ویلکس، بازرگان انگلیسی در قرن هجدهم میلادی بود که با استفاده از ارثی که از نخستین همسرش به وی رسیده بود توانست با کمک شوهر دومش به ثروتی قابل توجه دست یابد. او پس از مرگ همسر اولش کسب و کار موفقی راه‌اندازی کرد و یک بنگاه کشتیرانی تاسیس کرد. او را باید در زمره چند زن انگشت‌شماری دانست که در قرن ۱۸ و مقارن با رشد و شکوفایی ایالات متحده در مراودات تجاری بین بریتانیا و مستعمرات آمریکا مشارکتی فعالانه داشت.

  • کندی مبادلات تجاری به خاطر کرونا ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رئیس اتاق کرمانشاه موانع پیش روی صادرات را تشریح کرد

    کندی مبادلات تجاری به خاطر کرونا

    دنیای‌اقتصاد- کرمانشاه- الهام اکبری : عضو هیات‌رئیسه اتاق بازرگانی ایران به بیان مهم‌ترین موانع پیش روی صادرات در کشور پرداخت و اظهار امیدواری کرد: به زودی شاهد گشایش‌هایی درحوزه موانع صادراتی پیش‌روی صادرکنندگان باشیم. کیوان کاشفی اشاره‌ای به آمارهای صادراتی کشور و استان کرمانشاه در نیمه اول امسال کرد و گفت: در ۶ ماه امسال ارزش صادرات غیرنفتی کل کشور حدود ۳۵ درصد کاهش داشته اما خوشبختانه در همین مدت رشد ۷ درصدی صادرات از مرزهای استان کرمانشاه را شاهد بودیم. وی با اشاره به‌دلایل کاهش صادرات در کشور شیوع بیماری کرونا و بسته شدن چند ماهه برخی از مرزهای مهم را یکی از مهم‌ترین این دلایل دانست و اظهار کرد: اکنون نیز مبادلات تجاری در برخی مرزها به‌دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت رفت و آمدها با کندی انجام می‌شود. عضو هیات‌رئیسه اتاق بازرگانی ایران تعطیل شدن و محدودیت فعالیت نمایشگاه‌های بین‌المللی در بیشتر کشورهای دنیا را نیز عامل دیگری برای کاهش صادرات دانست. کاشفی درباره اینکه چرا با وجود روند کاهشی صادرات کشور، کرمانشاه رشد صادرات داشته نیز یادآور شد: دلیل اصلی این رشد آن است در شرایطی که بسیاری از مرزهای عربی با عراق به‌دلیل شرایط کرونا در نیمه اول امسال برای مدت طولانی بسته بود اما مرزهای بخش کردنشین کرمانشاه جور صادرات به عراق را کشیدند و توانستیم سهم ۴۵ درصدی از صادرات ایران به عراق را در این مدت به کرمانشاه اختصاص دهیم.

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اظهارنظرها در مورد گزینه سرمربیگری تیم ‌ملی

    رستگاری والیبال با آلکنو؟

    دنیای‌اقتصاد : از قرار معلوم پروسه انتخاب سرمربی تیم‌ملی والیبال به مراحل پایانی رسیده است. بر همین اساس محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال اخیرا گفته بود: «بعد از همه بررسی‌ها، اکنون ما بین مربی روس و آرژانتینی باید یک نفر را انتخاب کنیم که این تصمیم را با مشورت کمیته فنی می‌گیریم.

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    طعنه قلعه‌نویی به یحیی و فکری؟

    دنیای‌اقتصاد : اخیرا یک مصاحبه ویدئویی بلند از امیر قلعه‌نویی منتشر شده است که سرمربی گل‌گهر‌سیرجان در آن راجع‌به مسائل مختلف صحبت می‌کند. قلعه‌نویی در بخشی از این مصاحبه به دوران حضورش در سپاهان و پیشنهادی که اواخر فصل برای حضور در تیم‌ملی داشت، اشاره کرده و گفته: «من این‌طوری نیستم که به بهانه مریضی یا یک تلفن تیمم را رها کنم و بروم.

  • نیتا آمبانی نیکوکار هندی و رئیس و موسس «بنیاد ریلاینس» ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نیتا آمبانی نیکوکار هندی و رئیس و موسس «بنیاد ریلاینس»

    روح‌الله حاتمی : نیتا موکش آمبانی (Nita Mukesh Ambani) نیکوکار هندی و رئیس و موسس «بنیاد ریلاینس»، «آموزشگاه بین‌المللی دهیروبهای آمبانی» و عضو هیات مدیره «صنایع ریلاینس» است. او با مالک و مدیرعامل صنایع ریلاینس موکش آمبانی ازدواج کرده است. ثروت خانواده آمبانی در سال جاری ۸۰ میلیارد دلار برآورد شده است.نیتا آمبانی مجموعه دار آثار هنری و مالک تیم کریکت «مومبای ایندینز» نیز است. وی نخستین زن هندی بود که به عضویت کمیته بین‌المللی المپیک درآمد.

  • خداحافظ پرسپولیس برانکو ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تیمی که کاملا پوست انداخت

    خداحافظ پرسپولیس برانکو

    دنیای‌اقتصاد : در این سال‌ها به‌طور مکرر از «ثبات» پرسپولیس به‌عنوان رمز موفقیت این تیم یاد می‌شد. این در حالی است که ثبات مورد نظر تقریبا هرگز در کادر مدیریتی وجود نداشت؛ تا جایی که طی پنج سال، شش مدیرعامل در پرسپولیس عوض شد. برانکو البته ۴۰ ماه در این تیم کار کرد که زمان قابل ملاحظه‌ای است، اما در کادر بازیکنان هم نفرات کلیدی زیادی جدا شدند. برخی رفتند و برگشتند، بعضی هم رفتند و دیگر برنگشتند. در مجموع تیمی که به زودی قرار است لیگ بیستم فوتبال ایران را آغاز کند، به‌طور کامل و چشمگیر با پرسپولیس فصول گذشته فرق کرده است. حالا دیگر نشان چندانی از «پرسپولیس» برانکو وجود ندارد و یحیی گل‌محمدی باید تیم خودش را بسازد؛ تیمی برای آینده.

  • راز ماندگاری کالا‌ها در گمرک ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه ایران]

    «ایران» در گفت‌وگو با مسئولان بررسی می‌کند

    راز ماندگاری کالا‌ها در گمرک

  • گریز سلطان صاحبقران از دست و با ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    گریز سلطان صاحبقران از دست و با

    در اواخر عهد ناصری، بار دیگر در سال ۱۳۱۰ قمری وبا به تهران هجوم می‌آورد. بنا بر آنچه فووریه فرانسوی، طبیب ناصرالدین شاه‌ نگاشته است، در اواسط شوال این سال از مشهد مقدس به پایتخت خبر می‌رسیده که از مدتی قبل، وبا در افغانستان شیوع یافته و وارد ایران شده و به تربت‌جام رسیده است. چندی بعد این بیماری همه خراسان را درگیر می‌کند و حتی به گیلان می‌رسد. خبرها از نزدیکی وبا به پایتخت حکایت دارد.

  • سامانه یکپارچه پیام ایران راه‌اندازی می‌شود ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    سامانه یکپارچه پیام ایران راه‌اندازی می‌شود

    خبرگزاری مهر : «سامانه یکپارچه پیام ایران» به‌عنوان صندوق الکترونیک خدمات دولت با هدف فراهم کردن امکان تبادل الکترونیکی میان مردم و دستگاه‌های دولتی تا ۶ ماه آینده باید توسط سازمان فناوری اطلاعات ایجاد شود.

  • شناسایی ۲۰ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    شناسایی ۲۰ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز

    ایسنا : مدیر توزیع نیروی برق جنوب شهرستان کرج از شناسایی ۲۰ دستگاه استخراج رمز ارز (ماینر) غیرمجاز به ارزش بیش از یک میلیارد ریال در محدوده توزیع برق جنوب شهرستان کرج خبر داد. عزیز آقازاده- مدیر توزیع نیروی برق جنوب شهرستان کرج با بیان اینکه این تعداد دستگاه به‌صورت غیرقانونی از تعرفه‌های برق ارزان قیمت استفاده می‌کردند، گفت: با همکاری کارشناسان دفتر بازرسی، معاون دادستانی و کلانتری، ۲۰ دستگاه کشف، جمع‌آوری و تحویل مراجع قضایی شد. بنا بر اعلام وزارت نیرو، وی با اشاره به پرمصرف بودن این دستگاه‌ها اظهار کرد: استفاده از این دستگاه‌ها باعث آسیب‌رسانی به تاسیسات و لوازم برقی مشترکان، خاموشی ناشی از کمبود برق و در نتیجه موجب نارضایتی مشترکان می‌شود.

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    افزایش تولید بزرگ‌ترین میدان نفتی غرب اروپا

    تسنیم : دولت نروژ مجوز افزایش تولید در میدان نفتی بزرگ یوهان اسوردراپ در دریای شمال در سه ماهه پایانی سال جاری میلادی را صادر کرده است و انتظار می‌رود تولید در این میدان نفتی به بیش از ۴۷۰ هزار بشکه در روز برسد.

  • میلیاردرهای خسیس! ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بی‌اعتنایی به چهار هزینه ضروری در فوتبال ایران

    میلیاردرهای خسیس!

    دنیای‌اقتصاد : امروز دیگر می‌شود ادعا کرد گردش مالی لیگ ایران به بالاتر از هزار میلیارد تومان در هر فصل رسیده است. قرارداد برخی بازیکنان به راحتی به اعدادی مثل شش میلیارد و هفت میلیارد نزدیک شده و عده‌ای از مربیان حتی بیش از اینها پول می‌گیرند. در همین فوتبال اما برخی هزینه‌های ضروری و مهم وجود دارد که باشگاه‌ها نسبت به انجامش اکراه دارند. این هزینه‌ها به معنی واقعی کلمه نقش «سرمایه‌گذاری» را دارند، اما فوتبال ایران با همه دورریزهایش و با همه سخاوتی که مثلا در عقد قرارداد با بازیکنان اسمی دارد، از انجام این هزینه‌های مهم سر باز می‌زند.

  • چالش‌های توزیع‌کنندگان آنلاین ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    در گفت‌و‌گو ‌با مدیرعامل «هلثیوم» بررسی شد

    چالش‌های توزیع‌کنندگان آنلاین

    نازنین افتخار : توزیع‌کنندگان آنلاین لوازم مصرفی پزشکی با وجود اینکه مزایای خرید بر خط و کم هزینه را برای مشتریان فراهم کرده‌اند، اما از سوی دولت حمایت نمی‌شوند.

  • خلاقیت «فین‌ایر» برای مقابله با بحران کرونا ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    خلاقیت «فین‌ایر» برای مقابله با بحران کرونا

    دنیای اقتصاد : فین‌ایر، شرکت هواپیمایی ملی فنلاند فروش وعده‌های غذایی را که به سرنشینان بیزینس کلاس خود ارائه می‌دهد در فروشگاه‌ها آغاز کرده است تا مانع از تعدیل مشاغل در این شرکت به دلیل پاندمی کرونا و افت تقاضا برای سفرها شود.

  • رشد ۸۶ درصدی صدور بیمه‌نامه در نیمه نخست سال‌جاری ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی اعلام کرد

    رشد ۸۶ درصدی صدور بیمه‌نامه در نیمه نخست سال‌جاری

    زهرا مسافر : صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی در نیمه نخست سال ۹۹، حدود ۲۹۵میلیارد تومان بیمه‌نامه صادر کرد که از رشد ۸۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته برخوردار بود.

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    برتری شیائومی بر اپل در بازار جهانی فروش موبایل

    دنیای‌اقتصاد : آمار فروش موبایل در سه ماه سوم ۲۰۲۰ میلادی نشان می‌دهد شرکت چینی شیائومی از اپل جلو زده و در رده سوم پرفروش‌ترین موبایل‌های جهان قرار گرفته است.

  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۰ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مدیر عامل شرکت «تهویه‌سازان وطن»:

    تحریم مانع صادرات نمی‌شود

    سیدسجاد موسوی : شرایط محیط‌زیست انسان، تاثیر مستقیمی ‌بر چگونگی حالات روانی، فیزیکی، نحوه انجام کار و به طور کلی تمام شئون زندگی او دارد و از آنجا که بخش عمده زندگی بشر امروزی در داخل ساختمان می‌گذرد، ایجاد شرایط مطلوب زیست‌محیطی در ساختمان، خواه محل کار باشد، یا منزل و ...، واجد اهمیت بسیاری است که مهم‌ترین بخش آن تهویه مطبوع برای ساکنان ساختمان، با توجه به نوع فعالیت آنها است. این موضوع به‌ویژه در کلان‌شهرها که با مشکل آلودگی مواجه هستند، اهمیت دوچندانی می‌یابد. سیستم‌های تهویه مطبوع هوا در برگیرنده هر اقدام یا عملیاتی‌ می‌شود که به منظور مناسب‌سازی شرایط داخل یک فضای بسته برای زندگی یا کار کردن صورت‌ می‌گیرد و امروزه تهویه مطبوع عمدتا با استفاده از سیستم‌های پیچیده تمام خودکار صورت‌ می‌گیرد و هوای فضاهای داخلی را در شرایط مشخص و از پیش تعیین شده ثابت نگه‌ می‌دارند. در واقع سیستم‌های تهویه هوای امروزی عوامل مختلف هوایی از جمله درجه حرارت، رطوبت، گرد و خاک را شناسایی و تنظیم‌ می‌کنند.