همه‌ی خبرهای امروز
  • الگو گرفتن یا کپی‌کردن در توسعه برند و کسب‌وکار؟! ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    الگو گرفتن یا کپی‌کردن در توسعه برند و کسب‌وکار؟!

    محمد زرین مشاور و استراتژیست برند چند سالی ا‌ست در کشور ما نیز همچون سایر کشورهای دنیا، توسعه کسب‌و‌کارها در قالب هلدینگ و ورود به صنایع جدید و متمایز رونق بیشتری گرفته است.

  • صف خرید سفرهای بی‌مقصد ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پنج خط هوایی جهان رکود کرونایی را دور زدند

    صف خرید سفرهای بی‌مقصد

    گونه دوازدهم توریسم ایجاد شد

    دنیای‌اقتصاد : بحران ناشی از کرونا و رکود سهمگین بازار گردشگری در سراسر جهان منجر به شکل‌گیری گونه جدیدی از توریسم با عنوان «توریسم بی‌مقصد» شد. گردشگری که تا پیش از شیوع کرونا به ۱۱گونه گردشگری تاریخی، فرهنگی، مجازی، ورزشی، بومگردی، طبیعت‌گردی، ماجراجویانه، سلامت، تجاری، رویداد و خوراک طبقه‌بندی شده بود پس از شیوع کرونا گونه دوازدهم توریسم را نیز ایجاد کرد تا از این طریق پنج کشور جهان رکود کرونایی را دور بزنند.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تقسیم وظایف در هیات‌مدیره جدید سندیکای صاحبان صنایع دارویی

    جدیدترین خبرها از چگونگی تقسیم مسوولیت‌ها در هیات‌مدیره سندیکای تولیدکنندگان دارو حاکی از آن است که نسل جوان‌تری از مدیران، سکاندار امور این سندیکا شده‌اند.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    جدول مقاطع - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نماگرهای سهام - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    گوشی‌های ارزان گم شدند

    جدول قیمتی امروز بازارچه به گوشی‌های ارزان‌ سه برند پرطرفدار تعلق دارد. پس از جهش‌های ارزی سال گذشته هوآوی و نوکیا گوشی‌های ارزان قیمتی را به بازار روانه کردند که با توجه به قیمت گران گوشی‌های مدل بالا و قدرت خرید پایین مردم از اقبال خوبی در بازار برخوردار بود اما این اقبال دوام نیاورد. از ابتدای سال قیمت گوشی‌های ارزان بیشتر از دوبرابر شده است. برای مثال Samsung galaxy A۳۰s که در فروردین ماه سه میلیون تومان به فروش رفت در شهریور ماه به ۶ میلیون تومان رسید. همچنین nokia ۳.۲ که در فروردین امسال یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان نرخ‌گذاری شده بود در شهریور ماه به ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان رسید. باید دید خط نرخ دلار چه روندی را طی می‌کند و در آینده چه تاثیری بر بازار موبایل می‌گذارد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بیش از ۳۳۰ هزار سیم‌کارت به‌دلیل مزاحمت قطع‌شد

    ایسنا : آخرین آمار تعداد خطوط شخصی قطع‌شده به‌دلیل مزاحمت پیامکی، حاکی از مسدود شدن ۳۳۰ هزار و ۲۴۵ خط شخصی توسط رگولاتوری تا پایان تابستان است. برای جلوگیری از ارسال پیامک‌های تبلیغاتی، راه‌های مختلفی از جمله استفاده از سامانه #۸۰۰* که برای ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی از طریق سامانه‌های ارسال پیام کوتاه و با سرشماره‌های مختلف برای مشترکان تلفن همراه ارسال می‌شد، ایجاد شد و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز سامانه ۱۹۵ را برای ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی که با شماره‌های شخصی ارسال می‌شدند، راه‌اندازی کرد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    در پی اظهارات طرفین چینی و آمریکایی قرارداد

    همکاری تیک‌تاک و اوراکل همچنان در هاله‌ای از ابهام است

    ایسنا : ترامپ در یکی از مصاحبه‌های اخیر خود، بایت‌دنس را تهدید به لغو موافقت خود با قرارداد همکاری با اوراکل کرده است. این درحالی است که یکی از نشریات معتبر چینی نیز به‌دلیل رفتار قلدرمآبانه واشنگتن و ضربه به غرور و امنیت ملی چین، از احتمال مخالفت طرف چینی با این قرارداد خبر داده است. دونالد ترامپ در مصاحبه با فاکس‌نیوز اظهار کرد: اگر شرکت چینی بایت‌دنس بخواهد کنترل تیک‌تاک را حفظ کند، این توافق را تایید نخواهد کرد. با این حال وی خاطرنشان کرد انتظار دارد نفوذ چین با عرضه اولیه عمومی آتی سهام تیک‌تاک کمتر شود.

  • مسیرهای کنترل تلاطم بازار موبایل ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پیشنهادهای واردکنندگان تلفن همراه برای بازگشت تعادل به بازار

    مسیرهای کنترل تلاطم بازار موبایل

    در نیمه نخست سال‌جاری، ۵/ ۶ میلیون دستگاه تلفن‌همراه رجیستر شده است

    دنیای‌اقتصاد : هر بار که بحث تخصیص ارز برای واردات موبایل مطرح شده، بازار را به تلاطم کشیده است. چه آن زمان که دلار ۴۲۰۰ اختصاص پیدا کرد و پای واردکنندگان موبایل به دادگاه باز شد و چه این روزها که به گفته دبیر انجمن واردکنندگان موبایل روند تخصیص ارز دچار اختلال شده است.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اطلاعات قیمتی تازه از گوشی‌های جدید پیکسل

    مهر : به نقل از منابع نزدیک به گوگل، اطلاعات تازه‌ای از دو گوشی پیکسل ۵ و پیکسل ۴ ای منتشر شده است. گفته می‌شود دو گوشی پیکسل ۵ و پیکسل ۴ ای نسل پنجم، از نظر امکانات و ویژگی‌های سخت‌افزاری شباهت‌های زیادی دارند. هر دو گوشی از نظر قیمتی میان‌رده محسوب می‌شوند. این گوشی‌های جدید دارای پردازنده اسنپ‌دراگون ۷۶۵ جی هستند و از همین رو قابلیت اتصال به شبکه‌های نسل پنجم تلفن‌همراه را دارند. گوشی پیکسل ۵ از نظر ابعاد اندکی بزرگ‌تر بوده و مقدار رم آن نیز بیشتر از گوشی پیکسل ۴ ای نسل پنجم است. ظاهرا گوشی پیکسل ۴ ای نسل پنجم ۴۹۹ یورو قیمت خواهد داشت و پیکسل ۵ نیز ۶۲۹ یورو قیمت‌گذاری خواهد شد و احتمالا این دو گوشی تا اواخر پاییز به بازار عرضه می‌شود. پیش‌تر گفته شده بود گوشی پیکسل ۴ ای دارای دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با حسگر IMX۳۶۳ سونی و نمایشگر OLED با دقت ۱۰۸۰ پیکسلی است. احتمالا این گوشی دارای ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی خواهد بود.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نارضایتی اصناف از وام کرونا

    پریروز مهلت ثبت‌نام دریافت تسهیلات حمایتی کرونا به پایان رسید، هرچند گمانه‌زنی‌هایی درخصوص تمدید یک‌ماهه آن نیز مطرح شده است،اما هنوز انتقادات متعددی به شرایط و مبلغ این تسهیلات وارد است.

  • ارتقای کیفی ۸۷۰۰کیلومتر از راه‌های شریانی کشور ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    معاون راهداری سازمان حمل و نقل جاده‌ای در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» اعلام کرد

    ارتقای کیفی ۸۷۰۰کیلومتر از راه‌های شریانی کشور

    رضا دهقان : راه‌های شریانی کشور شامل آزاد راه‌ها، بزرگراه‌ها و راه‌های اصلی بوده که حدود ۳۴ هزار کیلومتر است و در صورت تفکیک باندهای رفت و برگشت ۵۲ هزار کیلومتر خواهد شد، زیرا بعضی از راه‌های شریانی یک بانده و برخی دیگر دو بانده است. ارتقای کیفی این آ‌زادراه‌ها در اولویت اصلی سازمان قرار دارد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    فرجام عقب‌نشینی در خصوصی‌سازی

    دکتر علی سرزعیم چند خبر در هفته گذشته منتشر شد که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، اما مورد غفلت جامعه دانشگاهی، فعالان اقتصادی و کارشناسان دولتی قرار گرفت. یک خبر تصمیم دیوان محاسبات مبنی بر ابطال قرارداد واگذاری نیشکر هفت‌تپه و دیگری ابطال واگذاری کنسروسازی بندرعباس است. در مورد اول روشن است که فشار جامعه کارگری و حواشی زیاد بابت عملکرد ارزی صاحبان شرکت مذکور باعث آن اتفاق شد.

  • ضرب‌الاجل حذف مقررات پرتکرار ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    در جلسه کارگروه رفع موانع جهش تولید مطرح شد

    ضرب‌الاجل حذف مقررات پرتکرار

    دنیای‌اقتصاد : معاون اول رئیس‌جمهور الزامات بهبود محیط کسب‌وکار را از مسیر حذف مقررات زاید تشریح کرد. در این راستا، ضرب‌الاجل سه ماهه برای حذف مقررات پرتکرار تعیین شده است. بر این اساس مقرر شده است که هیات مقررات‌زدایی حداکثر ظرف ۹۰ روز مجوزهای ثبت‌شده از سوی مراجع صدورمجوزها را روی درگاه ملی مجوزهای کشور قرار دهد. در این روند مجوزهای «پرتکرار» و «هزینه‌بر» در اولویت قرار دارند. از سوی دیگر تشکیل کارگروه استانی «تسهیل سرمایه‌گذاری و مقررات‌زدایی» به تصویب کارگروه رفع موانع جهش تولید رسیده است.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    شاخص قیمت‌ها در تابستان دو تجربه متفاوت ثبت کرد

    مسیریابی تورم در نیمه دوم

    دنیای‌اقتصاد : در‌حالی‌که تورم ماهانه در تیرماه سال‌جاری در سطح ۴/ ۶ درصد ثبت شد و برخی این موضوع را نشانه ورود به فاز «تورم‌های بالا» عنوان می‌کردند، در دو ماه مرداد و شهریور تورم ماهانه با ثبت رقم ۵/ ۳ درصد و ۶/ ۳ درصد، فاز جدیدی را تجربه کرده است. بنابراین آمارها در این سه ماه نشان می‌دهد که اقتصاد ایران، دو سطح تورمی متفاوت را تجربه کرده و در پایان نیم‌سال نخست، به یک فضای تردید رسیده است. ادامه مسیر تورم در نیم‌سال دوم، با توجه به انتظارات تورمی و سیاست‌گذاری‌های تیم اقتصادی می‌تواند دو مسیر متفاوت را تجربه کند. یک مسیر بازگشت به سطح تورم‌های بالا است که در ابتدای تابستان تجربه شد و یک مسیر نیز فرود نرم تورم است که اقتصاد ایران را از فاز تورم‌های بالا دور خواهد کرد. در حال حاضر کارشناسان نسبت به حل پولی چالش‌های اقتصادی هشدار می‌دهند؛ زیرا راهکار غیراصولی با بهره‌گیری از پول‌پاشی برای حل این چالش‌ها می‌تواند مسیر تورم را از هدف پایان سال دور کند.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ‏سردار شکارچی:

    به هر کشوری که مقابل آمریکا صف‌آرایی کند، کمک می‌کنیم

    انتخاب : سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با تشریح راهبرد نظامی ایران گفت: هر کشوری که در مقابل رژیم صهیونیستی و رژیم خونخوار آمریکا صف‌آرایی کند، هرآنچه را بتوانیم به آن کمک می‌کنیم. سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح به مناسبت هفته دفاع مقدس در برنامه چهل ستون درباره موضوعاتی که پیرامون کمک تسلیحاتی ایران به یمن مطرح می‌شود، عنوان کرد: ما تجربه فناوری در حوزه دفاعی را به آنها منتقل کردیم و یاد گرفته‌اند و خودشان موشک و پهپاد و سلاح در یمن تولید می‌کنند. این‌گونه نیست که ما از ایران موشک در اختیار آنها قرار دهیم. ما تجربه و دانش خودمان را به مردم یمن منتقل کرده‌ایم. سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در پاسخ به پرسش دیگری درباره حضور مدافعان حرم در سوریه و مسائلی که درباره دخالت نظامی ایران در کشورهای دیگر مطرح می‌شود، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران کسی را مجبور نکرده است که مثلا از افغانستان به سوریه برود و بجنگند، دخالت نظامی زمانی است که ما لشکری یا تیپی را به سوریه ببریم؛ که چنین چیزی را نداریم و حضور ما حضور مستشاری است.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رکاب‌زنی حناچی با سفرای ۴ کشور اروپایی

    دنیای اقتصاد : شهردار تهران دیروز به مناسبت روز جهانی بدون خودرو، به همراه سفرای چهار کشور اروپایی مسیر پارک لاله تا پارک شهر را رکاب‌زنی کرد. به گزارش ایسنا، در این رکاب‌زنی سفرای کشورهای اتریش، بوسنی، هلند و سوئیس با پیروز حناچی همراهی کردند. شهردار تهران و مهمانانش همچنین در ادامه از موزه صلح بازدید کردند.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    سخنگوی سابق وزارت خارجه:

    رفتم نان بگیرم از جبهه سردرآوردم

    روزنامه همشهری نوشت : سیدعباس موسوی، سخنگوی سابق وزارت خارجه ایران و سفیر جدید ایران در جمهوری آذربایجان گفت: زمانی که برای نخستین‌بار به جبهه رفتم، حدود ۱۴سال داشتم. بعد از یک دوره آموزشی ۴۵روزه و سخت، ابتدا راهی جبهه کردستان در منطقه مرزی مریوان شدم. او در پاسخ به این سوال که چگونه خانواده خود را برای رفتن به جبهه قانع کردید، گفت: گاهی با مثال زدن و با صحبت کردن اقوام. البته برای من چون کوچک‌تر بودم، سخت‌تر بود؛ چون می‌گفتند تو از پسش برنمی‌آیی. به‌نوعی دلشان می‌سوخت. یادم هست برای بار دوم که می‌خواستم به جبهه بروم چون می‌دانستم پدر و مادرم ناراحت می‌شوند، صبح زود بلند شدم و برای نخستین‌بار گفتم: می‌خواهم بروم نان بخرم. تعجب کردند چون من معمولا نان نمی‌خریدم. با تعجب گفتند: برو. من رفتم نان بخرم و چندماه بعد برگشتم! (با خنده) به شوخی می‌گفتند: هنوز نان نخریده‌ای؟! در کل سعی کردم آنها را در مقابل عمل انجام شده قرار دهم. او همچنین گفت: یکی از موانع اصلی سن کم من بود. خود من در ۱۲، ۱۳سالگی مشتاق بودم به جبهه بروم، اما نشد. یکی، دوبار هم اقدام کردم و تا جاهایی رفتم، اما برگردانده شدم. سال‌های ۶۳ و ۶۴ نوجوان‌های آن دوران یک تقلب مثبتی را ابداع کردند و آن دستکاری شناسنامه بود. در آن زمان حداقل سن برای رفتن به جبهه ۱۷ سال بود و برای اعزام یک کپی شناسنامه ضرورت داشت، برای رفع مانع عدد سال تولدم را تغییر دادم و رفتم ثبت‌نام کردم. موسوی همچنین گفت: من درمجموع، ۴ یا ۵ بار به جبهه رفتم و مدتش هم حدود یک‌سال شد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    روایت سخنگوی هیات رئیسه مجلس از ماجرای دناپلاس نمایندگان

    دنیای اقتصاد : حاشیه‌های دناپلاس تحویلی به نمایندگان، سخنگوی هیات رئیسه مجلس را به پاسخ وا داشت؛ محمدحسین فرهنگی در حاشیه جلسه علنی دیروز پارلمان، درباره حواشی ایجاد شده در مورد تحویل خودروهای دناپلاس به نمایندگان گفت: این خودروها در گذشته به نام نمایندگان شماره‌گذاری می‌شد، اما این دوره به نام مجلس شماره‌گذاری شده است و امکان واگذاری ندارد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بیماری که شما را در مقابل کرونا ایمن می‌کند

    باشگاه خبرنگاران جوان : تیمی از محققان برزیلی در جریان مطالعات اخیر خود از ایمنی بدن در مقابل ویروس کرونا پس از ابتلا به یک بیماری دیگر خبر دادند.

  • آزادی، میزبان لیگ کشتی ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    آزادی، میزبان لیگ کشتی

  • استمرار روند بیکاری مهمانداران ریلی ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    استمرار روند بیکاری مهمانداران ریلی

  • کارگران شهرداری سده، سه ماه معوقه مزدی دارند ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    کارگران شهرداری سده، سه ماه معوقه مزدی دارند

  • خواستار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل هستیم ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    کارگران زغال‌سنگ سوادکوه:

    خواستار اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل هستیم

  • مصائب اشتغال به شغل بی‌ارتباط با رشته تحصیلی ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    یک مطالعه دانشگاهی نشان داد:

    مصائب اشتغال به شغل بی‌ارتباط با رشته تحصیلی

  • نان افراطی‌ها در توسعه خشونت است ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    ابطحی:

    نان افراطی‌ها در توسعه خشونت است

  • تجربه فناوری در حوزه دفاعی را به ‎یمن منتقل کردیم ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    ‏سردار شکارچی:

    تجربه فناوری در حوزه دفاعی را به ‎یمن منتقل کردیم

  • احتمال دست داشتن عناصر داخلی در حادثه نطنز ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    سخنگوی دولت اعلام کرد؛

    احتمال دست داشتن عناصر داخلی در حادثه نطنز

  • ایجاد شغل نیازمند مدیرانی عالم و باتجربه است ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه توسعه‌ایرانی]

    تمسخر علم اقتصاد در سطح مدیریتی کشور

    ایجاد شغل نیازمند مدیرانی عالم و باتجربه است

    عموما یکی از مهمترین وعده‌های انتخاباتی دولت‌ها و حتی مجلسی‌ها، ایجاد اشتغال برای جوانان و کاهش نرخ بیکاری در کشور است. این موضوع پایه و اساس شعارها و وعده‌های انتخاباتی است اما پس از در اختیار گرفتن قدرت اجرایی یا تقنینی، پیشرفت چشمگیری در عرصه اشتغال و کاهش بیکاری صورت نمی‌گیرد و بحران بیکاری همچنان چندین دهه است که اقتصاد ایران را درگیر خود کرده است. خبرگزاری تسنیم در گفت‌وگو با «میثم موسایی»، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه تهران، این مساله را مورد بررسی قرار داده است.

  • اعتراض احمد توکلی به تحویل دناپلاس لوکس و خانه به نمایندگان مجلس ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه ستاره‌صبح]

    خبریک

    اعتراض احمد توکلی به تحویل دناپلاس لوکس و خانه به نمایندگان مجلس

    اشاره: تولید خودرو در کشور با محدودیت روبروست و در سال گذشته و امسال خودرو به‌عنوان یک کالای باارزش و تجاری بوده و هست. متأسفانه قیمت آن دچار نوسان شدید شده است. به همین دلیل فروش خودرو به‌صورت قرعه‌کشی انجام می‌شود. نظام توزیع خودرو آلوده به رانت است. مصرف‌کنندگان واقعی به دلیل افزایش قیمت‌ قادر به خرید خودرو نیستند. در این شرایط که بسیاری از مردم برای خرید خودرو با مشکل مواجه هستند، 350 خودرو لوکس دنا پلاس به نمایندگان مجلس با نصف قیمت بازار و به‌صورت اقساط تحویل داده‌شده است. دراین‌ارتباط نماینده قزوین گفت: «ماشین شاسی‌بلند می‌خواهم، نمایندگان نباید هزینه‌ها را از جیب بپردازند.» آیا نماینده مجلسی که با این شرایط از شرکت‌ها خودرو تحویل می‌گیرند، می‌توانند از حقوق مردم در برابر مشکلاتی که خودروسازان برای مردم ایجاد کرده‌اند مانند بی‌کیفیت بودن خودروها و ... دفاع کند؟ این عوامل نشان می‌دهد که چرا برخی سودجویان برای ورود به مجلس سر و دست می‌شکنند، زیرا از ودیعه مسکن 250 میلیون تومانی ماه اول گرفته تا خودرو لوکس و گفتنی‌های دیگر. احمد توکلی، نماینده پیشین مجلس و عضو تشخیص مصلحت نظام به دادن خانه و خودرو دنا پلاس به نمایندگان اعتراض کرد که در ادامه می‌خوانید.