همه‌ی خبرهای امروز
  • عکس زیرخاکی «بهنوش بختیاری» قبل از عمل بینی ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [افکارنیوز]

    عکس زیرخاکی «بهنوش بختیاری» قبل از عمل بینی

    بهنوش بختیاری با انتشار این عکس نوشت: عکس قبل از عمل بینی زیرخاکی.

  • ضرورت رصد فضای مجازی برای كنترل قاچاق فرآورده های غیرمجاز ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    دکتر برزگر تاکید کرد

    ضرورت رصد فضای مجازی برای كنترل قاچاق فرآورده های غیرمجاز

    معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در جلسه کمیته تخصصی مبارزه با قاچاق فرآورده های سلامت بر ضرورت رصد فضای مجازی برای کنترل قاچاق فرآورده های غیرمجاز تاکید کرد.

  • برگزاري کارگاه تخصصی تغذیه ورزشی ويژه مربيان و ورزشكاران ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [فدراسیون کبدی]

    برگزاري کارگاه تخصصی تغذیه ورزشی ويژه مربيان و ورزشكاران

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [مجازیست]

    روحانی و پیروزی بزرگ ملت ایران محتواساز شد!

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [مجازیست]

    شبکه‌های اجتماعی اربعینی‌تر شد

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [مجازیست]

    قوانین جدید توییتر علیه نژادپرستی

  • زندگی بدون استقلال سخت‌تر از زندگی با تحریم ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه فرهیختگان]

    روحانی در سخنرانی ویدئویی مجمع عمومی سازمان ملل عنوان کرد:

    زندگی بدون استقلال سخت‌تر از زندگی با تحریم

    آمریکا نه می‌تواند مذاکره را بر ما تحمیل کند و نه جنگ را. زندگی با تحریم سخت است اما سخت‌تر از آن زندگی بدون استقلال است.آزادی سیاسی داخلی برای ما بسیار مهم است و ما به‌عنوان کهن‌ترین دموکراسی در خاورمیانه، به مردم‌سالاری خود می‌بالیم و آزادی داخلی را با دخالت خارجی، سودا نخواهیم کرد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    دفع حمله داعش در عراق توسط حشد الشعبی

    تسنیم : نیروهای تیپ ۳۵ حشد شعبی امشب حمله عناصر باقی مانده گروه تروریستی داعش در استان صلاح الدین را دفع کردند.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ابراز شادمانی نتانیاهو از تماس با ولیعهد بحرین

    تسنیم : نخست وزیر رژیم صهیونیستی از یک تماس تلفنی بسیار خوبی با ولیعهد رژیم بحرین خبر داد که اخیرا با یکدیگر توافق سازش امضا کردند.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    استمرار گازرسانی روستاهای کوهستانی مازندران

    دنیای اقتصاد - ساری-رقیه سامع : مدیرعامل شرکت گاز مازندران از تکمیل طرح گازرسانی به سه شهر و ۱۸۵ روستای کوهستانی و سخت گذر شهرستان‌های نوشهر، نور و آمل با اعتبار یک‌هزار میلیارد تومانی حداکثر تا ۲ سال آینده خبر داد. جعفر احمدپور در جلسه بررسی طرح گازرسانی به بخش کجور در نوشهر گفت: برای اجرای این طرح‌ها ۳۳۷ کیلومتر خطوط تغذیه در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور انجام می‌شود که از این میزان ۴۵ کیلومتر آن به‌صورت ۲۰ اینچی و بقیه لوله‌گذاری ۶ تا ۱۲ اینچ است.

  • ویلموتس‌های آنها گل می‌زنند! ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تصویری روشن از اقتصاد کوچک فوتبال ایران

    ویلموتس‌های آنها گل می‌زنند!

    دنیای‌اقتصاد : اجازه بدهید همین اول بحث یک نکته را روشن کنیم؛ اینکه هزینه اشتباه حتی اگر به اندازه هزار دلار هم باشد، قابل قبول نیست و فرد مسبب باید پاسخگو باشد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    افتتاح ۳۸ طرح برقی در کرمانشاه

    دنیای‌اقتصاد- کرمانشاه- الهام اکبری : مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت: به مناسبت هفته دولت ۳۸ طرح با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان در استان کرمانشاه به بهره‌برداری رسید. به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه، مرآتی با اعلام این خبر و با بیان اینکه با کمک مشترکان کرمانشاهی توانستیم به سلامتی از پیک سال ۹۹ عبور کنیم، افزود: در سال‌جاری مدت زمان خاموشی نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده و تلفات انرژی نیز ۵/ ۱ درصد کاهش یافته است. وی افزود: پیک سال گذشته ۷۳۹ مگاوات بود که در سال‌جاری این مقدار به ۷۹۶ مگاوات رسید. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه اظهار کرد: در سال‌جاری ۶ هزار و ۵۹۴ مشترک جدید به مشترکان استان اضافه شده و برق‌رسانی به ۶ روستا نیز انجام شده است. وی افزود: حدود ۸۳ درصد مشترکان استان تعرفه خانگی دارند، ۵/ ۳ درصد تعرفه عمومی، یک درصد تعرفه کشاورزی و ۴/ ۰ مشترکان استان تعرفه صنعتی دارند. وی ادامه داد: مطالبات شرکت از مشترکان استان حدود ۱۵۰ میلیارد تومان است که ۵۰ درصد از این مطالبات متعلق به اداره‌های دولتی است.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رگولاتوری در فناوری

    محسن کرمانی : رگ‎تک(RegTech)که به‌عنوان زیرمجموعه فین‌تک(FinTech)در نظر گرفته می‌شود، تاکید ویژه‌ای بر نظارت و گزارش‌دهی دارد و به نفع صنعت مالی است. هدف رگ‎تک افزایش شفافیت و همچنین ثبات و استاندارد‌سازی فرآیندهای نظارتی، ارائه تفسیرهای صحیح از مقررات مبهم و در نتیجه تامین سطوح بالاتر کیفیت با هزینه کمتر است.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مساله ایران پس از انتخابات آمریکا

    هادي خسروشاهين بایدن یا ترامپ؛ کدام یک برای ایران بهتر است؟ این پرسشی است که این روزها در میان کارشناسان و تحلیلگران و همچنین افکار عمومی به‌وفور مطرح است. برخی به‌دلیل عملکرد نامناسب دولت ترامپ در ٤ سال گذشته و اعمال فشار حداکثری بر ایران امکان هر گونه توافق با وی را در صورت پیروزی او در انتخابات منتفی می‌دانند. در مقابل عده‌ای معتقدند بایدن پس از پیروزی در انتخابات کلیه تحریم‌ها را لغو می‌کند و به برجام بازمی‌گردد.

  • هفت‌ محرک قدرتمند ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    هفت‌ محرک قدرتمند

    محمد ریشه‌چی فیاض آزمایشگاه داده و حکمرانی به‌دنبال بحران مالی سال ۲۰۰۸، مقررات و تنظیم‌گری در بخش مالی با نرخ فزاینده‌ای افزایش یافت. همچنین در این دوران شاهد افزایش اختلال در استفاده از فناوری در بخش مالی بودیم. موفقیت‌ها در حوزه فناوری، تعداد شرکت‌های فعال در حوزه فناوری‌های مالی (Fintech) که محصولات فناوری محور را برای بهبود تجربه مشتری و تعامل آنها با موسسات مالی ایجاد می‌کنند، افزایش داده است. اتکا به داده‌های مشتریان برای تولید محصولات دیجیتالی، نگرانی‌هایی را در بین نهادهای تنظیم‌گری ایجاد کرده است. این نهادها خواهان ایجاد قوانین و مقررات بیشتری در مورد حریم خصوصی و محافظت از داده‌ها هستند. همراهی بیشتر قوانین و اقدامات تنظیم‌گرانه با بخشی متکی به فناوری، نیاز به فناوری‌های تنظیم‌یار را به‌وجود آورد.

  • تکنولوژی« تنظیم یار» ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تکنولوژی« تنظیم یار»

    زهرا مجدی‌زاده اندیشکده حکمرانی شریف نهادهای تنظیم‌گر در سراسر جهان به‌طور معمول با مشکلات اساسی مشابه روبه‌رو هستند: آنها منابع کافی در اختیار ندارند و فرآیندهای پیچیده داخلی به میزان کار آنها می‌افزاید؛ درحالی‌که فشارهای خارجی احساس اضطرار را برای انجام کار در کمترین زمان ایجاد می‌کند. از جمله چالش‌هایی که بسیاری از تنظیم‌گران با آن روبه‌رو هستند، عبارتند از: کمبود نیروی کار، کارهای ناتمام و انباشته، مجوزها و اجازه مطالبات، منطق مقررات و کاهش هزینه‌های انطباق.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    افزایش دو هزار تومانی شیر در عرض یک سال

    نمودار قیمتی یک ساله امروز بازارچه به شیر پاستوریزه یک لیتری اختصاص دارد. این قلم مهم از میز صبحانه خانواده‌ها در مردادماه پارسال لیتری ۵ هزار و ۵۰۰ تومان نرخ‌گذاری شد و در انتهای سال ۹۸ به ۶ هزار تومان رسید. از سویی شکاف قیمتی زیادی که بین نرخ مصوب دولتی و بازار آزاد نهاده‌ها وجود دارد باعث شده که انبارداران و بنکداران عرضه به قیمت آزاد را به دولتی ترجیح دهند. برای مثال در حالی جو دامی در بازار آزاد کیلویی ۳هزار و ۱۰۰ تومانی به فروش می‌رسد که توسط دولت ۱۴۵۰ تومان نرخ‌گذاری شده؛ این شکاف به معنی اختلاف ۳۳ میلیونی در هر کامیون ۲۰ تنی است. نرخ شیر پاستوریزه در ابتدای سال جاری ۶هزار و ۱۰۰ تومان بود که در تیرماه به ۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسید و در مردادماه از سوی دولت ۷ هزار و ۲۰۰ تومان نرخ‌گذاری شد که به معنی افزایش ۲ هزار تومانی نسبت به مردادماه پارسال است. شیر به‌عنوان یکی از اساسی‌ترین اقلام سبد معیشتی توسط دولت نرخ‌گذاری می‌شود.

  • واکنش سریع در رسانه‌های نوین! ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    واکنش سریع در رسانه‌های نوین!

    محمدیاسین فتحی شتاب‌دهنده تنظیم‌یار(ایستگاه نوآوری شریف) یکی از مهم‌ترین درس‌هایی که انقلاب صنعتی اول به ما می‌آموزد، این است که تحولات فناورانه، نیازمند تحول در الگوهای حکمرانی است. سیاستمداران، در پاسخ به چالش‌های جدید آهسته عمل می‌کنند. آنها سعی می‌کنند قدرت را متمرکز کرده و روش‌های ‌ قدیمی‌تر و شناخته شده‌تر کنترل را دنبال کنند؛ اما فناوری تغییرات را لاجرم با سرعت غیرقابل‌مهار ادامه می‌دهد و نظم مرسوم توافقات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را بازآرایی می‌کند. این امر نه‌تنها برای انقلاب صنعتی اول، بلکه برای اکنون ما نیز صدق می‌کند. بنابراین، انقلاب فناورانه، به نظریه جدیدی از حکمرانی نیاز دارد.

  • با پول خانه، کتاب آتشی را چاپ کردیم ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    با پول خانه، کتاب آتشی را چاپ کردیم

    امروز زادروز منوچهر آتشی است

    «دوم مهرماه ۱۳۱۰ در روستای «دهرود» دشتستان جنوب متولد شدم. خانواده ما جزو عشایر زنگنه کرمانشاه بودند که در حدود ۴ نسل پیش به جنوب مهاجرت کرده بودند. نام خانوادگی من به‌دلیل اینکه نام جد من «آتش‌‌خان زنگنه» بود «آتشی» شد.» این روایت منوچهر آتشی است از به دنیا آمدنش. شاعری بزرگ که بسیاری او را نیمای جنوب می‌خوانند. آتشی در سال ۱۳۸۴ چهره ماندگار شد. اما تنها چند روز بعد از این اتفاق بر اثر ایست قلبی درگذشت. رضا سیدحسینی در خاطره‌ای درباره جایزه گرفتن آتشی در جشن چهره‌های ماندگار گفته: «با همان ناشی‌گری روستایی‌اش روی صحنه رفت. پس از اینکه با بزرگان دست داد برگشت که برود. صدایش کردند. او جایزه‌اش را نگرفته بود. همین سادگی‌اش باعث شد به‌خاطر چهره ماندگار شدن آماج انتقاد شود.»

  • دیوارنگاری شعر منسوب به حافظ در لندن ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    دیوارنگاری شعر منسوب به حافظ در لندن

    ایسنا : یک هنرمند انگلیسی قطعه شعری منسوب به حافظ شاعر پرآوازه ایرانی را روی یکی از دیوارهای شهر لندن به خط تحریری ثبت کرد. سباستین لستر معروف به سب لستر (Seb Lester) هنرمند و خوشنویس انگلیسی که مهارتش در نوشتن کلمات و عبارات به سبک‌های مختلف و مسحورکننده شهرت جهانی دارد، به تازگی از دیوارنوشته بزرگ خود از یکی از اشعار منسوب به حافظ شاعر سرشناس ایرانی، روی دیواری در لندن رونمایی کرد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    انتقادهای صریح کیوان ساکت از خانه موسیقی

    ایسنا : کیوان ساکت درباره مدیریت خانه موسیقی می‌گوید: تا به حال هیچ‌کدام از انتخابات خانه موسیقی بدون حاشیه نبوده است. انتخابات خانه موسیقی مرا به یاد الکساندر لوکاشنکو (رئیس‌جمهور بلاروس از ۱۹۹۴ تاکنون) می‌اندازد؛ چراکه روند ریاست جمهوری بلاروس مانند غیرقابل تغییر بودن اعضای هیات‌مدیره خانه موسیقی است.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رکوردشکنی پخش آنلاین «امی۲۰۲۰» در بی‌مخاطبی

    مهر : مراسم اهدای جوایز «امی» معروف به اسکار تلویزیونی که صبح دوشنبه برگزار شد با کاهشی ۱۲ درصدی نسبت به کمترین سطح بینندگانش در طول تاریخ برگزاری مواجه شد! با استناد به آمار نیلسن، پخش زنده مراسم امی ۲۰۲۰ که به صورت مجازی انجام شد، فقط ۱/ ۶ میلیون نفر بیننده داشت و در میان بزرگسالان بین ۱۸ تا ۴۹ سال که جامعه آماری اصلی آن هستند، درصد ۲/ ۱ را به ‌دست آورد. این موضوع نمایانگر کاهشی ۱۲ درصدی نسبت به کمترین میزان قبلی تماشاگران این سن است که پارسال به ثبت رسیده بود و نشان از افتی ۲۵ درصدی در میان این افراد دارد.

  • شش فیلم پرفروش ۲۰۲۰ ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    کرونا چقدر برسینمای جهان تاثیر گذاشته است؟

    شش فیلم پرفروش ۲۰۲۰

    دنیای‌اقتصاد : آغاز سال میلادی ۲۰۲۰ با شیوع ویروس کرونا همزمان شد. بسته شدن سینماها به مدت چند ماه و بعد از آن رعایت فاصله‌های اجتماعی و ترس مردم از ابتلا به این بیماری ناشناخته، محاسبات تهیه‌کنندگان را برهم زد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم آشپزخانه فلزی:

    بازار لوازم فلزی آشپزخانه متعادل است

    رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم آشپزخانه فلزی با اشاره به عدم نیاز به واردات در این حوزه گفت: یکی از مشکلات این صنف، تهیه مواد اولیه از بورس است زیرا قیمت‌ها هر روز تغییر کرده و نهایتا روی محصول نهایی اثرگذار است.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    جای خالی گشت بهداشتی در اصناف

    گروه اصناف و تشکل‌ها:بسیاری از اتحادیه‌های صنفی، گشت‌های تخصصی دارند. تیم گشت و مراقبت آنها در برخی موارد، به‌دنبال شناسایی واحدهای صنفی بدون مجوز می‌گردد که عضو اتحادیه نیستند و بالطبع، حق عضویت نمی‌دهند. در چنین مواردی، نشانی واحد غیر عضو به اداره اماکن نیروی انتظامی و سایر مراجع ذی‌صلاح ارائه می‌شود تا از این طریق، نسبت به پلمب آن اقدام شود. البته لزوما همه اتحادیه در همه شرایط زمانی این کار را انجام نمی‌دهند. چون مقایسه می‌کنند که هزینه عضویت در اتحادیه و هزینه اعزام گشت و نیروی انتظامی برای پلمب مغازه، کدام یک اهمیت مالی بیشتری دارد.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اولویت راهداری همدان رفع نقاط حادثه‌خیز

    دنیای‌اقتصاد- همدان- شهناز محمدی: مدیرکل راهداری استان همدان گفت: شناسایی و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌های راهداری استان است که باید هر چه سریع تر در دستور کار قرار گیرد. مصطفی پناهنده در نشستی که به دنبال سفر یک روزه معاون راهداری کشور و بازدید از محور‌های مواصلاتی استان همدان انجام شد، به مشکلاتی که در مسیر خدمت این اداره کل قرار دارد اشاره کرد و افزود: شناسایی نقاط حادثه‌خیز، حفظ حریم و اصلاح ابنیه جاده‌ای، به حفظ راه‌ها، تجهیز علائم جاده‌ای و اصلاح آنها از اولویت‌های کاری اداره‌کل و نیازمند اعتبارات خاص است. پناهنده ادامه داد: بیشتر پل‌هایی که عدم عبور آب از آنها باعث تخریب راه‌ها می‌شود با افزودن باکس‌ها مهار شده و عبور آب به راحتی انجام ‌می‌شود و از سیل و تخریب جاده جلوگیری می‌شود به همین منظور مقرر شده این پل‌ها شناسایی و در اسرع وقت با کمترین هزینه نسبت به اصلاح آنها اقدام شود. وی با اشاره به تخصصی بودن امور راهداری به کارگیری نیرو‌های جوان و آموزش آنها برای راهداری جاده‌ای را ضروری دانست و گفت: برای حفظ شرایط راه‌ها نیازمند نیرو‌های زبده و تعلیم‌دیده که جایگزین بازنشستگان این حرفه باشند هستیم.

  • بازارهای مغایر با ساده‌سازی ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بازارهای مغایر با ساده‌سازی

    ریچارد کخ و گریگ لاک‌وود مترجم: مهدی نیکوئی برگرفته از کتاب: ساده‌سازی : شرکت‌های فراوانی در ۱۲۰ سال گذشته با استراتژی‌های ساده‌سازی توانسته‌اند رهبری بازار را به دست آورده و رقبا را به حاشیه برانند.

  • بانک مرکزی مطالبات واردکنندگان را نمی‌دهد ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ابوالفتح صانعی، رئیس اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد»:

    بانک مرکزی مطالبات واردکنندگان را نمی‌دهد

    مهدی خاکی فیروز : ‌ابوالفتح صانعی، نایب‌رئیس فدراسیون واردات و رئیس اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی از فعالان با سابقه صنعت تجهیزات پزشکی است که بیش از ۳۰ سال است، علاوه بر فعالیت در امر واردات تجهیزات پزشکی در زمینه تولید و انتقال تکنولوژی و فناوری‌های جدید درمان و تاسیس مراکز دیالیز فعالیت می‌کند. او معتقد است این روزها فعالان اقتصادی از جمله بازرگانان، یکی از سخت‌ترین دوره‌های کاری خود را تجربه می‌کنند.

  • می‌بازم، اما نمی‌پذیرم ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    عادت عجیب یحیی گل‌محمدی

    می‌بازم، اما نمی‌پذیرم

    دنیای‌اقتصاد : به نظر می‌رسد کم‌کم باید به مصاحبه‌های فرافکنانه یحیی گل‌محمدی بعد از هر کدام از ناکامی‌های پرسپولیس عادت کنیم. او پیش‌تر پس از شکست در دربی جام‌حذفی مدعی شده بود: «می‌خواستند استقلال را برنده کنند»؛ جمله‌ای که بیش از همه، طرفداران خود پرسپولیس را شاکی و عصبانی کرد. آنها به شدت از رفتار سرمربی‌شان انتقاد کردند و از یحیی خواستند مسوولیت اشتباهاتش را بپذیرد. حالا اما یک ناکامی دیگر از راه رسیده و باز شاهد ادبیات تکراری گل‌محمدی هستیم.

  • ۱۳۹۹-۰۷-۰۱ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نفت و گاز از خدمات فولاد اکسین محروم نمی‌شوند

    دنیای‌اقتصاد- اهواز- محمد علاف‌پور : مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان گفت: با اصلاح ابلاغیه اخیر وزارت صمت، صنعت نفت و گاز کشور از خدمات استراتژیک و خاص فولاد اکسین محروم نمی‌شوند. امین ابراهیمی با اشاره به اینکه فولاد اکسین تنها تولیدکننده ورق‌های عریض و آلیاژی در کشور است، تاکید کرد: با توجه به تولیدات خاص و عریض فولاد اکسین براساس مشخصات ورق موردنیاز صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، دریایی و CNG ضایعات تولیدی کارخانه متغیر بوده و برای این تولیدات به‌صورت میانگین بین ۱۶ تا ۱۸درصد است، از این رو میزان پرت تولید کارخانه برحسب طرح‌های مختلف متغیر بوده و سنخیتی با تولیدات سایر کارخانه‌های تولیدکننده ورق تجاری ST۳۷ بازار ندارد، این باعث می‌شود امکان تحقق ارائه ۹۵درصد محصولات مدنظر بخشنامه هیچ‌گاه توسط اکسین میسر نشود.