همه‌ی خبرهای امروز
  • کشتی‌های توقیف‌شده ایرانی نبودند/ امارات خطای بزرگی مرتکب شد ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه رسالت]

    کشتی‌های توقیف‌شده ایرانی نبودند/ امارات خطای بزرگی مرتکب شد

    رئیس‌جمهور تصریح کرد: اینکه آمریکا گفت چهار کشتی ایرانی را توقیف کرده نه کشتی و نه پرچم ایرانی نبود و کل حرف دروغ بود و این برای آن بود که خفت را بپوشانند.

  • لزوم تشکیل دادگاه بین‌المللی اسلامی/ پیوند امارات و اسرائیل را پیوند مردم امارات نمی‌دانیم ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه رسالت]

    لزوم تشکیل دادگاه بین‌المللی اسلامی/ پیوند امارات و اسرائیل را پیوند مردم امارات نمی‌دانیم

    رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اعلامیه حقوق بشری که بین کشور‌های اسلامی قطعی شد باید ضمانت اجرایی پیدا کند، گفت: از جمله ضمانت اجرایی حقوق بشر، تشکیل دادگاه بین‌المللی اسلامی است که ناقضان و ضایع کنندگان حقوق بشر را به محاکمه بکشاند.

  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه فرهیختگان]

    روایت حاج قاسم از ۶ سال انتظار برای گرفتن انگشتر از رهبری

  • دستورالعمل مالیات مقطوع عملكرد سال 1398 خریداران سكه از بانك مركزی ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [وزارت امور اقتصادی و دارایی]

    رئیس كل سازمان امور مالیاتی ابلاغ كرد:

    دستورالعمل مالیات مقطوع عملكرد سال 1398 خریداران سكه از بانك مركزی

    رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور دستورالعملی نحوه اخذ مالیات مقطوع عملکرد سال 1398 اشخاص حقیقی دریافت کننده سکه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را ابلاغ کرد.

  • مانور مبارزه و پیشگیری از قاچاق کالاهای سلامت محور برگزار شد ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    مدیریت فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل های معاونت غذا و داروی همدان:

    مانور مبارزه و پیشگیری از قاچاق کالاهای سلامت محور برگزار شد

    مانور مبارزه و پیشگیری از قاچاق کالاهای سلامت محور از سطح عطاری های شهرستان رزن و قروه درگزین با حضورکارشناس مدیریت مکمل های معاونت غذا و دارو و سایر کارشناسان ادارهای مرتبط برگزار شد.

  • معدوم سازی بیش از 3 تن فرآورده خوراکی و آشامیدنی غیر قابل مصرف در زاهدان ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    معدوم سازی بیش از 3 تن فرآورده خوراکی و آشامیدنی غیر قابل مصرف در زاهدان

    بیش از 3 تن فرآورده خوراکی و آشامیدنی غیرمجاز و فاقد قابلیت مصرف انسانی در زاهدان معدوم شد.

  • سایه دربی روی لیگ ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه فرهیختگان]

    توقف سرخابی‌ها در شب برد تراکتور و سقوط شاهین

    سایه دربی روی لیگ

    تراکتور و سپاهان در شب تساوی فولاد و شکست شهرخودرو و سقوط شاهین، مقابل حریفان خود به برتری دست یافتند و استقلال و پرسپولیس نیز مقابل پیکان و گل گهر سیرجان متوقف شدند.

  • ویدیوکلیپ «سرمایه‌های انقلاب» منتشر شد ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه فرهیختگان]

    ویدیوکلیپ «سرمایه‌های انقلاب» منتشر شد

    ویدیوکلیپ «سرمایه‌های انقلاب» شامل برگزیده فرمایشات حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای به مناسبت ۲۶ مرداد سی‌اُمین سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز، توسط فرهنگ‌سرای ابن‌سینا تولید و منتشر شد.

  • علل و عوامل رشد و نوسان در بازار بورس ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه ستاره‌صبح]

    گزارش

    علل و عوامل رشد و نوسان در بازار بورس

    اشاره: کشور در بطن یک بحران نقدینگی گرفتارشده است. تا چند سال پیش این بحران بیشتر دامن‌گیر صنایع زیرساختی و وزارتخانه‌هایی بود که به دلیل ارائه خدمات عمومی، کالاها و خدمات استراتژیکی نظیر برق گرفتار وضعیت نامتوازن بودند. امروز اما کسری بودجه و کمبود نقدینگی آن‌قدر ابعاد وسیعی پیداکرده که عملاً هر نوع هزینه‌تراشی برای دولت به یک بحران تازه تبدیل می‌شود. افزایش تحریم‌ها و کاهش درامدهای نفتی در کنار شیوع بیماری کرونا و سقوط بی‌سابقه و تاریخی قیمت نفت، همگی دست‌به‌دست هم داده تا کمبود نقدینگی بی‌سابقه‌ای را در کشور رقم بزنند. اگرچه این کسری بودجه در صنایع زیرساختی با ابعاد بیشتری خودنمایی می‌کند، اما به‌هرحال همه صنایع و بخش‌های اقتصادی به نحوی از این عارضه آسیب می‌بینند.

  • پیشتازی فیلم‌سازان زن در لوکارنو ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پلنگ‌های طلایی به آرژانتینی‌ها رسید

    پیشتازی فیلم‌سازان زن در لوکارنو

    دنیای‌اقتصاد : هفتاد و سومین جشنواره فیلم لوکارنو، با تمام دوره‌های پیش از خود تفاوت داشت؛ از آنجا که طبق سنت هرساله تماشاچیان این رویداد در شمار زیاد و در گرانده پیازه سوئیس گردهم می‌آیند تا به تماشای فیلم‌ها بنشینند این کار در دوران کرونا خطرناک تشخیص داده شد و از این رو بنا شد به جای برپایی به شکل معمول به‌صورت ترکیبی از نمایش آنلاین و فیزیکی برگزار شود. همچنین مدیر هنری لوکارنو تاکید کرده بود که تصمیم دارند در این دوره ویژه، به حمایت از فیلم‌های مستقل بپردازند؛ تصمیمی که سرانجام با انتخاب هیات داوران جشنواره لوکارنو به ریاست «کلی ریچارد» کارگردان آمریکایی به برگزیده شدن آثار دو فیلم‌ساز آرژانتینی یعنی «چوکوبار» ساخته لوکرتسیا مارتل و «زاهوری» ساخته ماری آلساندرینی به‌عنوان برندگان جوایز پلنگ دوره ۲۰۲۰ لوکارنو منجر شد. این دو فیلم در بخش «فیلم‌های فردا» که مهم‌ترین بخش رقابتی این جشنواره است این موفقیت را کسب کردند.

  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    «خروج» در شبکه خانگی توزیع شد

    فروش ۸ میلیون تومانی فیلم حاتمی‌کیا در سینماها

    دنیای‌اقتصاد : فیلم سینمایی «خروج» آخرین ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا بعد از اکران آنلاین به شبکه خانگی آمد. حاتمی‌کیا نخستین کارگردانی بود که درخواست کرد به‌دلیل کرونا و تعطیلی سینماها فیلمش به‌صورت آنلاین اکران شود و این پیشنهاد راه جدیدی را در بازار سینما بازکرد. «خروج» بیستمین فیلم این کارگردان است که سال گذشته در جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و داستانش زندگی گروهی پنبه‌کاران شهرستانی را روایت می‌کنند که محصولاتشان بر اثر بارش شدید باران آسیب‌دیده و مسوولان به وعده‌هایی که به آنها داده‌اند، عمل نکرده‌اند. این گروه تصمیم می‌گیرند برای اعتراض به وضعیتشان نزد هیات دولت در نهاد ریاست‌جمهوری بروند. این فیلم در اکران آنلاین حدود ۳میلیارد تومان فروخت. البته پس از بازگشایی سینماها این فیلم روی پرده رفت و در سه هفته حدود ۸ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان فروش کرد؛ به عبارتی ۵۲۶ نفر به تماشای این فیلم در سالن‌های سینما نشستند. با این حال آخرین ساخته حاتمی‌کیا چهار ماه پس از شروع اکران آنلاین از دیروز وارد شبکه نمایش خانگی شد و در سامانه‌های فیلیمو و نماوا در دسترس قرار گرفت. نسخه فیزیکی فیلم سینمایی «خروج» نیز از دیروز در فروشگاه‌های معتبر سراسر کشور عرضه می‌شود. فرامرز قریبیان، پانته‌آ پناهی‌ها، کامبیز دیرباز، سام قریبیان، محمدرضا شریفی‌نیا، گیتی قاسمی، جهانگیر الماسی به‌عنوان بازیگر در این فیلم به ایفای نقش پرداختند.

  • شکنجه زیر تگرگ! ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    شکنجه زیر تگرگ!

    بارش سنگین تگرگ در جریان یک تور دوچرخه‌سواری در فرانسه، روز عجیبی را برای رکابزنان رقم زد. در مرحله دوم تور دوفین فرانسه، دوچرخه‌سواران درحالی‌که مسیر را به‌صورت عادی طی می‌کردند و درحال رقابت بودند، با بارش سنگین تگرگ مواجه شدند. اکثر رکابزنان با وجود این بارش شدید به مسیر خود ادامه دادند؛ اما بعد از مسابقه مشخص شد که مقاومت آنها چه عواقب دردناکی داشته است. تصویری از بدن یک ورزشکار را بعد از پایان رقابت می‌بینید.

  • اکوسیستم جدید بنگاه‌ها ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اکوسیستم جدید بنگاه‌ها

    ایمان کاظمیان فعال حوزه استارت‌آپ ۷ ماه پیش در روزهای ابتدایی همه‌گیری بیماری کووید-۱۹، بسیاری گمان می‌کردند که جهان استارت‌آپ‌های تحت حمایت سرمایه‌گذاران، ممکن است متوقف شود یا حتی ایده‌های آنان از بین برود. نیویورک‌تایمز در اول آوریل گزارش کرد که «چشم‌پوشی بزرگ» از پیشرفت فناوری آغاز شده است. این بیماری همه‌گیر تاثیر معناداری بر حیات استارت‌آپ‌ها داشته است، اما نه به آن صورتی که در ماه‌های ابتدایی گمان می‌رفت. برخی از صنایع و استارت‌آپ‌ها رونق گرفته‌اند و برخی دیگر با تحولات ساختاری جدی مواجه شده‌اند. اما به‌طور کلی اثر کووید-۱۹ بر سرعت بخشیدن به نقش مخرب در فناوری استارت‌آپ‌ها بوده است.

  • ثبات در بازار ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اعلام کرد

    ثبات در بازار

    ایرنا : علی‌اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه در حال حاضر گوشت قرمز به میزان کافی در بازار عرضه می‌شود، اظهار کرد: از اوایل هفته و بعد از برگزاری آیین روز عید قربان، افزایشی در قیمت گوشت قرمز نداشتیم و قیمت این کالای اساسی تغییر نکرده است.رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی کشور با بیان اینکه از نیمه تا پایان هر ماه تقاضا برای خرید گوشت قرمز کاهش می‌یابد، خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته با صادرات دام و واردات گوشت یخی، تعادل عرضه و تقاضا بر هم می‌خورد، زیرا گوشت با کیفیت داخلی صادر و گوشت بی‌کیفیت خارجی وارد می‌شد اما امسال این بازار از ثبات لازم برخوردار است.

  • در ستایش استاد مدرن سینما ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    منتقد نیویورک‌تایمز درباره آثار کیارستمی نوشت

    در ستایش استاد مدرن سینما

    دنیای‌اقتصاد : بسیاری از آثار عباس کیارستمی، فیلم‌ساز فقید، در فهرست فیلم‌های ماندگار تاریخ سینما قرار دارد از این‌رو کمتر منتقد مطرح بین‌المللی را می‌توان یافت که درباره ساخته‌های او در رسانه‌های معتبر زبان به تحسین باز نکرده باشد. در تازه‌ترین نوشته‌های از این دست می‌توان تمجید «کنیگزبرگ» منتقد برجسته آمریکایی روزنامه نیویورک‌تایمز را خواند که در سایت روزنامه آرت دیلی از کیارستمی به‌عنوان استاد مدرن سینما یاد کرده است.

  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    استارت‌آپ‌ها در عصر کرونا

    امیر جهانی : پاندمی کرونا ماه‌هاست که کسب‌وکارهای مختلف را تحت‌تاثیر قرار داده و با کاهش عمومی تقاضا، اقتصاد را در سطح محلی و بین‌المللی تحت فشار قرار داده است. اما در این بین حوزه‌های استارت‌آپی به‌دلیل مختصات خاص خود، فضای متفاوتی را تجربه می‌کنند.

  • پشت پرده انتشار کتاب بولتون در ایران ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» بازار کتاب را تکان داد

    پشت پرده انتشار کتاب بولتون در ایران

    کتاب «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» جان بولتون چند روز در ایران منتشر شد و در مدت زمان کوتاهی به چاپ سوم رسید. محمد معماریان مترجم و روزنامه‌نگار در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر، درباره ترجمه کتاب «اتاقی که در آن اتفاق افتاد» نوشته جان بولتون گفت: این‌کتاب ۲۲ ژوئن در آمریکا چاپ شد و ترجمه‌اش را از فردای همان روز آغاز کردم. وی درباره چگونگی دسترسی به این‌کتاب و ترجمه‌اش گفت: به‌لطف نسخه‌های الکترونیک، نیم‌ساعت پس از اینکه خبر انتشار نسخه مکتوب کتاب آمد، به نسخه الکترونیک آن دسترسی پیدا کردم. البته تا جایی که اطلاع دارم، نسخه الکترونیک کتاب، پیش از مکتوب آن در آمریکا منتشر شده بود. اما به‌هرحال کمتر از ۲۴ ساعت پس از انتشار کتاب بود که ترجمه‌اش آغاز شد. در ابتدا کار را تنها شروع کردم اما دیدم کتاب، بسیار حجیم است.

  • تغییر اطلس اشتغال ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تغییر اطلس اشتغال

    بابک مقدم فعال حوزه استارت‌آپ وقتی به مقوله ساختارهای کسب‌وکارهای مختلف و تحلیل مدیریت ریسک می‌پردازیم، در می‌یابیم که تنها ریسک‌هایی قابل پیش‌بینی هستند که می‌توان به اصطلاح آنها را مدیریت و در نهایت کنترل کرد، اما با ظهور استارت‌آپ‌ها از طرفی و نیز پویایی بیشتر محیط کسب‌وکار سلاح نوینی به مباحث مدیریتی اضافه شد که همانا «انعطاف‌پذیری» و «چابکی» کسب‌وکار و انطباق سریع با شرایط بود که از این منظر استارت‌آپ‌ها شرایطی به مراتب بهتر از کسب‌وکارهای سنتی داشتند و این مقوله در کشور ما نیز صدق می‌کرد.

  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    روز مبادای استفاده از انبار اوره امروز است

    مهر : سید جعفر حسینی از اعضای نظام صنفی کشاورزی و فعال این حوزه درباره مشکلات کود اوره و رابطه‌اش با گرانی محصول یا خسران کشاورز را بیان می‌کند. او با بیان اینکه به‌‌رغم خودکفایی در تامین کود اوره در داخل کشور مشکل تامین کود اوره در کشور همچنان یکی از جدی‌ترین چالش‌های کشاورزان است، گفت: نیاز بخش کشاورزی به کود اوره هر ساله حدود ۵/ ۲ تا ۵/ ۳ میلیون تن است که سال‌های گذشته همیشه سهمیه تخصیصی کمتر از نیاز واقعی بوده؛ بنابراین حتی اگر سهمیه ابلاغی ۲/ ۲ میلیون تنی شرکت ملی صنایع پتروشیمی به‌طور کامل تامین شود، نیاز بخش کشاورزی تامین نمی‌شود.

  • در جست‌وجوی اقیانوس آبی ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    در جست‌وجوی اقیانوس آبی

    سپهر خادم فعال حوزه استارت‌آپ ویروس کرونا احتمالا بسیاری از استارت‌آپ‌ها را مجبور خواهد کرد مدل‌های کسب‌وکار خود را تغییر بدهند. برخی از استارت‌آپ‌ها حتی به صورت بحرانی تاثیر پذیرفته‌اند که متاسفانه مجبور به تعطیلی یا تعدیل بخشی از نیروهای خود شده‌اند. با وجود این برخی دیگر به لطف توانایی وفق‌پذیری خود با شرایط توانسته‌اند موقعیت قوی‌تری به‌دست آورند. در این نوشتار سعی خواهد شد به اصلی‌ترین استراتژی‌های مدیران استارت‌آپ‌ها برای مواجهه با چالش‌ها و بهره‌مندی از فرصت‌های بحران کرونا اشاره شود.

  • روزی که هنوز ملی نشده است ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    روزی که هنوز ملی نشده است

    هومن حاجی‌پور/ معاون کسب‌وکار اتاق بازرگانی تهران در شرایط کنونی از هر منظری به آینده ایران نگاه کنیم، مسیر حیات و ترقی کشور از جاده توسعه تشکل‌ها می‌گذرد. امروز یکی از مهم‌ترین مولفه‌های حکمرانی خوب، پر رنگ شدن نقش تشکل‌ها در حوزه‌های مدنی، صنفی و تخصصی است. تحقق برنامه‌های توسعه پایدار از طریق گسترش مشارکت‌های مردمی در قالب تشکل‌های متعدد و منسجم امکان‌پذیر است. در این میان تشکل‌های اقتصادی به دلیل احاطه در زمینه‌های ذی‌ربط، بهترین بازیگران سناریوی پیشرفت اقتصادی کشور هستند. بی‌شک بهره‌گیری از ذی‌نفعان در تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ حوزه کسب‌وکار راه نجات اقتصاد ورشکسته‌ ایران است.

  • تلنگری به کسب‌و کارها ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تلنگری به کسب‌و کارها

    احمد طاهرخانی فعال حوزه استارت‌آپ ماهیت استارت‌آپ‌ها با ابهام همراه است. هر ایده فناورانه و نوآورانه در صورتی که تحقیقات بازار کاملی را هم گذرانده باشد همچنان در مرحله تست محصول و تحلیل رفتار مشتری با ابهاماتی همراه است. در واقع نه تنها مرحله تبدیل ایده تا کسب‌وکار با ابهامات زیادی همراه است، بلکه پس از آن نیز باید منتظر تاثیر متغیرهای مختلف شناخته شده و ناشناخته روی کسب‌وکار باشیم. اپیدمی کرونا از این دست متغیرها بوده و هست. این سوال که تاثیر کرونا بر روی چه کسب‌وکارهایی خواهد بود در مراحل ابتدایی پاسخ داده شد، اما طولانی شدن مدت زمان شیوع این ویروس ابهامی است که همچنان باقی مانده است. ۶ ماه از شیوع این ویروس گذشته است، کسب‌وکارهای گردشگری به‌خصوص گردشگری خارجی به شدت تحت‌تاثیر این مساله قرار گرفتند. پس از طولانی شدن این روند بسیاری از کسب‌وکارهای گردشگری به فکر تقویت زیرساخت‌ها افتادند تا شاید پس از مدت زمان کوتاهی با نفسی تازه کار خود را از سر بگیرند. در کنار گردشگری استارت‌آپ‌های فعال در صنعت غذایی نیز با چنین چالش‌هایی روبه‌رو شدند.

  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    امضای قرارداد توسعه واحد پلی‌اتیلن سبک خطی پتروشیمی شازند

    دنیای‌اقتصاد- اراک- محمدرضا اکبری اصل : مراسم امضای قرارداد طرح توسعه واحد پلی‌اتیلن سبک خطی (واحد LL) شرکت پتروشیمی شازند با عنوان «طرح طراحی، ساخت و نصب سامانه فرآیندی سرمایشی واحد LL» با حضور مدیرعامل پتروشیمی شازند به‌عنوان کارفرما و مدیرعامل شرکت سینا کنترل شیراز به‌عنوان مجری طرح در مجتمع پتروشیمی شازند منعقد شد.

  • سهمیه‌بندی لاستیک را هم دونرخی کرد ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    داستان ادامه دار لاستیک

    سهمیه‌بندی لاستیک را هم دونرخی کرد

    دنیای اقتصاد : از اولین روز آخرین هفته گرم‌ترین ماه سال لاستیک هم سهمیه‌بندی شد تا نظارت بر آن افزایش یابد. عباس تابش رئیس سازمان حمایت حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان راهکار مدیریت بازار لاستیک را سهمیه‌بندی عنوان کرد. او روز گذشته در گیلان درباره وضعیت لاستیک گفت: در گمرک مشکل انباشت لاستیک را داشتیم که با مصوبه ستاد اقتصادی دولت در حال ترخیص است.

  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    توسعه سه برابری CIP فرودگاه بین‌المللی تبریز

    دنیای‌اقتصاد- تبریز- سیما نیک‌رفتار : مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی تبریز از اجرای طرح توسعه سه برابری CIP فرودگاه بین‌المللی آیت‌الله شهید مدنی تبریز خبر داد. حبیب ماهوتی گفت: طرح توسعه CIP نمایشگاه بین‌المللی تبریز در فرودگاه تبریز با هدف جذب برخی سفرهای ترکیبی بین‌المللی صورت می‌گیرد.وی اضافه کرد: با توسعه سه برابری این فضا و افزوده شدن امکانات همچون هتلینگ تلاش داریم تا برخی سفرهای هوایی ترانسفر و چارتر را که اکنون از فرودگاه امام(ره) تهران صورت می‌گیرد به سمت تبریز سوق دهیم.وی اظهار امیدواری کرد: با تکمیل این طرح روزانه برای حداقل ۱۰۰ نفر مسافر می‌توان خدمات ارائه داد.

  • منوی اقامتی برای گردشگران کم‌درآمد ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    دو راهکار کشورها برای «سفر در استطاعت» بررسی شد

    منوی اقامتی برای گردشگران کم‌درآمد

    دنیای‌اقتصاد : کشورهای پیشرو گردشگری تا پیش از شروع ویروس کرونا به منظور جذب گردشگر و توسعه گردشگری داخلی خود برای گردشگران کم‌درآمد امکان سفر را فراهم کردند که بر این اساس بیشتر کشورهای پیشرو با ایجاد هتل‌ها و اقامتگاه‌ها و رستوران‌های استاندارد و ارزان و همچنین ایجاد خوابگاه‌های گردشگری، امکانات و شرایط سفر برای تمامی طبقات و گروه‌ها با توجه به استطاعت آنها را فراهم کرده و گردشگران کم‌درآمد با توجه به هزینه‌های خود از تمامی ظرفیت‌های صحیح سفر بهره‌مند می‌شوند. اما در ایران با توجه به اینکه حجم عظیمی از مسافران داخلی را طبقات متوسط رو به پایین در برمی‌گیرد و بر اساس درآمد خود مقصد و شکل سفر را تعیین می‌کنند، به منظور کاهش هزینه‌های سفر خود با توجه به گرانی هتل‌ها (مراکز اقامتی رسمی) و رستوران‌ها مجبور به حمل حجم زیادی از وسایل شخصی و چادرخوابی هستند. با توجه به گرایش غالب صنعت هتل‌سازی ایران به سمت لوکس بودن و گرانی بیش از حد این هتل‌ها، بازار مراکز اقامتی رسمی با کیفیت و استاندارد با قیمت ارزان مناسب طبقات رو به پایین ،کمتر دیده می‌شود.

  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اهدای ۱۰۰ سرویس جهیزیه کامل به زوج‌های جوان خوزستانی

    دنیای‌اقتصاد- اهواز- محمد علاف‌پور : با دستور مدیرعامل فولاد خوزستان و به همت قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی شهدای این شرکت، مراسم اهدای ۱۰۰ سرویس جهیزیه کامل به زوج‌های جوان خوزستانی برگزار می‌شود. مدیرعامل فولاد خوزستان در این باره گفت: این مراسم برای ایفای مسوولیت‌های اجتماعی و کمک به زوج‌های جوان بی‌بضاعت خوزستانی فردا در مجتمع دویست دستگاه فولاد خوزستان برگزار می‌شود. محمدی افزود: هدف اصلی فولاد خوزستان از برگزاری این جشن، کمک به خانواده‌های محروم و ترغیب جوانان به ازدواج است.وی اظهار کرد: ۱۰۰ سرویس جهیزیه شامل اقلام اساسی همچون یخچال، لباسشویی، اجاق گاز، تلویزیون، فرش، جاروبرقی، کالای خواب، پشتی، پتو، پنکه، ساعت، اتو بخار، سرویس کامل آشپزخانه و بسته فرهنگی است.

  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نحوه توانمندسازی تیم

    استقبال از چالش‌ها، نه فرار از آنها

    نويسنده: Jarret Jackson مترجم: مرضيه حسيني/ مشاور برندینگ، تبلیغات Hosseini.m 86@gmail.com سازمان‌های بسیاری به دنبال تغییر رویکرد از مدل رهبری استبدادی به مدل توانمندسازی کارکنان بوده‌اند. این تحول کار ساده‌ای نیست و مستلزم تغییر رفتار و طرز تفکر مدیران و کارمندان است. گسترش دورکاری در دوران شیوع کرونا تنها این مشکل را وخیم‌تر می‌کند. توانمندسازی چیست؟ معمولا از توانمندسازی(Empowerment) سوءتعبیر می‌شود. شاید از نظر برخی این باشد که مدیران و رهبران خود را درگیر نکنند و عملا مرگ و زندگی را به دست کارکنان بسپارند. این بیشتر بی‌اعتنایی است. توانمندسازی فرآیند فعالی است. این فرآیند مستلزم تربیت یا آموزش اعضای تیم در زمینه خودباوری، وفق‌پذیری، تصمیم‌گیری و استفاده کمتر از وقت مدیرانشان درباره چیزهایی است که واقعا نیازمند توجه مدیرانشان نیستند.

  • ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    راپورت کمیسیون بودجه

    اشاره: آنچه از نظرتان می‌گذرد راپورت کمیسیون بودجه دوره چهارم مجلس شورای ملی است که در تاریخ ۱۴ دی ماه ۱۳۰۰ در صحن علنی مجلس قرائت شده است:

  • جان متکالف، از پدران راه‌سازی مدرن ۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    جان متکالف، از پدران راه‌سازی مدرن

    روح‌الله حاتمی : جان متکالف (John Metcalf)، معروف به جک نیزربورگی کور یا جک متکالف کور نخستین جاده‌ساز حرفه‌ای بود که در دوران انقلاب صنعتی در انگلستان ظهور کرد. او در ۱۵ آگوست ۱۷۱۷ در خانواده‌ای تنگدست در نیزربورگ یورکشایر به دنیا آمد. سراسر زندگانی او که پیش از مرگ خود آن را نگاشت، سرشار از حوادث و ماجراهایی بی شمار است. او غواصی چیره‌دست، شناگر و یک ویلونیست نیز بود اما بیش از هر چیز به‌دلیل فعالیت‌هایش در بازه زمانی ۱۷۶۵ تا ۱۷۹۲ که ۲۹۰ کیلومتر شاهراه در شمال انگلستان ساخت شهرت یافته است و از همین رو او را یکی از پدران راه‌سازی مدرن برشمرده‌اند.