همه‌ی خبرهای امروز
  • کرونا و ما ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه رسالت]

    کرونا و ما

    سيد محمد بحرينيان-جانشين سردبير

    کشورمان همچون تمام دنیا درگیر موج کروناست. ویروس کرونا تا همین جای کار هم، بسیاری از رکوردها را جابه‌جا کرده و تغییراتی در روند جاری کشور و تعطیلاتی را رقم‌زده که بی‌سابقه بوده است.

  • ثبت‌نام حج ۹۹ آغاز شد/ متوسط هزینه حج تمتع حدود۳۷ میلیون تومان ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه رسالت]

    ثبت‌نام حج ۹۹ آغاز شد/ متوسط هزینه حج تمتع حدود۳۷ میلیون تومان

    نام‌نویسی حج تمتع سال آینده از سوی سازمان حج و زیارت آغاز شد و هزینه این سفر معنوی از ۳۳ تا حدود ۴۱ میلیون تومان درنظر گرفته شده است.

  • نکات تغذیه ای در پیشگیری از پاندمیک ویروس کرونا ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو اراک:

    نکات تغذیه ای در پیشگیری از پاندمیک ویروس کرونا

    کارشناس تغذیه معاونت غذا و دارو گفت: این روزها انواع توصیه‎های تغذیه‎ای متفاوتی از افراد مختلف شنیده می‎شود اگر اصولی رعایت نشوند ممکن است سبب مشکلات و عوارضی در افراد شوند.

  • کشف ماسک‌های احتکاری و کارگاه الکل غیر بهداشتی در استان مرکزی ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    کشف ماسک‌های احتکاری و کارگاه الکل غیر بهداشتی در استان مرکزی

    معاون غذا و دارو علوم پزشکی اراک با اشاره به کشف ماسک و اقلام بهداشتی تقلبی در اراک گفت: طبق تحقیقات انجام شده یک منزل مسکونی به‌عنوان محل احتکار ماسک و دیگر اقلام بهداشتی شناسایی شد، بنابراین با هماهنگی و مشارکت دادستانی حکم ورود به منزل صادر و 5 هزار ماسک در این منزل مسکونی کشف شد.

  • بازدید از شرکت حلال پویان استان مرکزی ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [سازمان غذا و دارو]

    بازدید از شرکت حلال پویان استان مرکزی

    معاون غذا و دارو، مدیر اداره دارو،جانشین مدیر مواد غذایی و بهداشتی و رئیس انجمن داروسازان در راستای بررسی امکان تولید مواد ضدعفونی کننده از شرکت حلال پویان استان مرکزی بازدید کرد.

  • جمهوری اسلامی پیشنهاد ایالات متحده برای کمک به مردم ایران را بازی نامید! ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه‌ آسیا‌نیوز]

    عکس‌العمل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی؛

    جمهوری اسلامی پیشنهاد ایالات متحده برای کمک به مردم ایران را بازی نامید!

    وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی روز جمعه، ۹ اسفندماه، پیشنهاد ایالات متحده برای کمک به مردم ایران در مبارزه با شیوع ویروس کرونا را رد کرد و آن را «بازی» نامید.

  • چرا داستان ازدواج را دوست نداشتم ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه هفت‌صبح]

    چرا داستان ازدواج را دوست نداشتم

  • ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پروژه‌های شهر جدید پرند

  • وضع مطلوب ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    وضع مطلوب

    چشم‌انداز بودجه و اعتبارات توسعه پرند چگونه است؟

    رضا لطفی‌مرزناکی ذی‌حساب و رئیس اداره مالی شرکت عمران شهر جدید پرند بودجه شرکت عمران شهر جدید پرند به صورت درآمد و هزینه است و ازمحل فروش املاک و متستغلات شهر جدید پرند تأمین می شود وظیفه اصلی ما شهرسازی است و از محل فروش اراضی درآمد کسب کرده و برای شهر هزینه می کنیم در بعضی موارد زمین را به صورت مشارکت با بخش خصوصی به صورت مسکونی و تجاری می سازیم و بعد از ساخت با توجه به اینکه زمین ساخته شده دارای ارزش افزوده می شود برای تأمین بودجه شرکت آن را به فروش می رسانیم شرکت عمران پرند به طور مستقیم هیچ بودجه ای از دولت دریافت نمی کند و و موارد تأمین بودجه شرکت شامل فروش نقدی واحدهای مسکونی و تجاری ، فروش نقدی زمین ، فروش عرصه واحدهای مسکن مهر ، وصول مطالبات معوق سنواتی ، فروش تهاتری زمین و ساختمان می باشد.

  • رونق تولید ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رونق تولید

    دستاوردهای واحد حقوقی و املاک شهر پرند

    علی نعمت چهاردولی عضو هیات‌مدیره شرکت عمران شهر جدید پرند به استحضار می رساند؛ اداره املاک و حقوقی در راستای اجرای دستورالعمل واگذاری زمین و ساختمان و نظارت بر اجرای آن در شهرهای جدید، ابلاغی به شماره ۱۱۲۵۲/ ۹۴/ ص/ ۱۱۱۱ مورخ ۲۱/ ۱۰/ ۱۳۹۴، به عنوان تأثیرگذارترین بخش های شرکت عمران شهر جدید پرند، اقدامات مؤثری به شرح ذیل در ارائه خدمات به مراجعه کنندگان ذیل انجام می دهد:

  • سامانه رفاه ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    سامانه رفاه

    مسکن مهر پرند چه عملکردی داشت؟

    محمد مراد مانگشتی عضو هیات‌مدیره شرکت عمران شهر جدید پرند نیاز به مسکن جزو اولین نیازهای بشری است. در ایران امروز یکی از مهم‌ترین مشکلات طبقات پایین‌دست جامعه فقدان امکان دسترسی به مسکن است. بنابراین طرح‌های مسکن ارزان در دستور کار دولت‌ها بوده است. اگرچه در مناطقی موفقیت‌هایی به دست آمده اما در بخش‌هایی از کشور این موفقیت چندان چشمگیر نیست. در این یادداشت با نگاهی به طرح‌ها و سامانه‌ها برای رفاه حال متقاضیان مسکن مهر به عملکرد مسکن مهر پرند می‌پردازیم که از جمله اتفاقات در حوزه نیازهای مردم در حوزه مسکن این منطقه بوده است. با این حال نکاتی ضروری در مورد مسکن مهر و حواشی پیرامون آن در برخی مناطق وجود دارد که توضیح در این زمینه ابهامات پیرامون مسکن مهر پرند را برطرف خواهد کرد.

  • خدمات‌رسانی سریع ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    خدمات‌رسانی سریع

    پروژه‌های زیربنایی در پرند در چه وضعیتی است؟

    سیدمهدی اسماعیل‌نسب عضو هیات‌مدیره شرکت عمران شهر جدید پرند در یک نگاه کلی از کل ۹۵.۷۴۴واحد مسکن مهر که برای شهر جدید پرند در نظر گرفته شده‌است. تاکنون ۷۳۳۶۶ واحد افتتاح شده و ۵۰۴۳ واحد به دلیل فاقد متقاضی بودن به طرح اقدام ملی تبدیل شده و ۲۹۲۰ واحد نیز به دلیل اینکه پیشرفت فیزیکی زیر ۳۰درصد از مسکن مهر خارج شده و ۱۴۴۱۵ واحد نیز باقی مانده است که به تفصیل در خصوص هر بخش در ادامه توضیح داده خواهد شد.

  • افق رشد ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    افق رشد

    وضعیت توسعه حمل‌ونقل و مسیرهای دسترسی پرند چگونه است؟

    شهر جدید پرند از نظر جغرافیایی و استراتژیک موقعیت ممتازی دارد. این شهر به انواع حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی دسترسی دارد و در کنار دو شاهراه اصلی کشور یعنی آزادراه تهران- ساوه و تهران- قم قرار دارد که از نظر ترانزیتی و موقعیت دسترسی بسیار حائز اهمیت است. همچنین این شهر در کنار دو منطقه آزاد و ویژه اقتصادی زرندیه و شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) قرار دارد. مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بستگی نزدیکی با موضوعات حمل‌ونقل و مسیرهای ارتباطی دارند؛ وجود شهرک صنعتی پرند نیز عامل محرک توسعه و اشتغال است. در کنار این موارد، خط ریلی تهران-پرند به‌صورت ریل‌باس فعال شده و روزانه ۲۴ رام قطار از تهران به این شهر رفت و آمد می‌کند.

  • پشتیبان تهران ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پشتیبان تهران

    مسکن مشارکتی و خدمات رفاهی در پرند چه سمت و سویی دارد؟

    پدرام صمیمی‌فر عضو هیات‌مدیره شرکت عمران شهر جدید پرند سیاست‌های مسکن یکی از مهم‌ترین سیاست‌های دولت‌های مختلف در گذر زمان بوده و دولت‌های مستقر سعی کرده‌اند بهترین برنامه مسکن را برای تعادل بازار پیش‌بینی کنند. در یک دوره سیاست مسکن مهر به عنوان اولویت بخش مسکن قرار گرفت و سال‌ها سیاست موضوع اصلی بخش مسکن بود. در دولت‌های یازدهم و دوازدهم موضوع مسکن به دو بخش تبدیل شد. یکی اتمام پروژه مسکن مهر و شروع سیاست جدید در بخش مسکن که به اسامی مختلف مسکن اجتماعی، خدماتی و... نام‌گذاری شد. کشورهای گوناگون در بخش تامین مسکن،‌ سیاستگذاری‌های مختلفی دارند و کشورهای پیشرو مانند فرانسه، کره جنوبی،‌ چین و حتی آمریکا سیاست‌های متفاوتی دارند که مسکن اجتماعی هم یکی از آنها بوده است. به هر حال تجربیات به‌دست‌آمده از پروژه مسکن مهر، دولت را بر آن داشت تا از نقاط قوت و ضعف سیاست‌های قبلی استفاده کند و سیاست متعادلی را در این زمینه پیش بگیرد.

  • داستان یک شهر ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    داستان یک شهر

    عاقبت پروژه مسکن مهر در گفت‌وگو با محسن وطن‌خواهی مدیرعامل شهر جدید پرند

    پرند با داشتن تجربیات تلخ و شیرین بیش از ۲دهه عمران و شهرسازی، حالا آهسته‌آهسته در مسیر توسعه گام برمی‌دارد و به شهری نظام‌یافته‌تر تبدیل می‌شود. شهر جدید پرند در جنوب غربی و در کیلومتر ۳۰آزادراه تهران- ساوه قرار گرفته و پذیرای سیل عظیمی از جمعیت است، تنها در یک دهه شاهد تاسیس ده‌ها هزار واحد مسکونی بوده و به زودی ۲۰ هزار واحد دیگر نیز به این مجموعه اضافه می‌شود.

  • یکی برای همه ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    یکی برای همه

    شهرهای جدید در اقتصاد جهان چه نقشی دارند؟

    سازمان ملل تخمین می‌زند که تا سال ۲۰۵۰، دوسوم از جمعیت جهان در شهرها زندگی کنند. همگام با این پیش‌بینی، بیشتر از ۴۰ کشور دنیا، از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون صدها شهر جدید را به وجود آورده‌اند. تعداد زیادی از این شهرهای جدید که به وجود آمدن آنها حاصل برنامه‌ریزی است (planned city)، در آفریقا و آسیا هستند و اغلب به منظور اینکه مرکز تجارت و همچنین محل آزمایش استراتژی‌های جدید شهری باشند، طراحی شده‌اند.

  • ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اهداف استراتژیک شرکت عمران شهر جدید پرند

  • پرواز پرند ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پرواز پرند

    شرکت عمران شهر جدید پرند با چه اهداف و ماموریت‌هایی تاسیس شده است؟

    پرند، شهر جدیدی که اکنون آوازه‌اش در میان سازه‌های جدید معماری شهری پیچیده و امکاناتش، بسیاری از افراد را برای زندگی، کار و سرمایه‌گذاری به این بخش از استان تهران کشانده است؛ خیز برداشته تا به یک الگوی سرآمد در فضای شهرهای جدید تبدیل شود. منطقه‌ای که اکنون علاوه بر موقعیت مسکونی ممتازی که برای ساکنانش فراهم کرده، تلاش دارد طیف وسیعی از امکانات را هم در خود جای دهد تا یک فضای شهری استاندارد را پیش روی متقاضیان سکونت در آن قرار دهد.

  • محرومیت ستاره‌ها از پست‌های مدیریتی ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    محرومیت ستاره‌ها از پست‌های مدیریتی

    پویا جاویدان روزنامه‌نگار ورزشی نوشتن درباره فدراسیون فوتبال ایران و شرایط فعلی این نهاد قبل از انتخابات پیش رو شبیه بندبازی برفراز دره‌ای عمیق است. در دهه‌های اخیر مواردی که بنابر مناسبات بین‌المللی امکان تاسیس یک نهاد جدید وجود نداشت، نیرو‌های انقلابی در این نهادها حضور پیدا کردند. نهاد ورزش و زیرمجموعه آن یعنی فدراسیون فوتبال هم از این قاعده مستثنی نبود. سال‌های زیادی است که ردپای عمیق سیاست و حضور افراد با تخصص و تجارب غیر‌مرتبط در نهاد ورزش به چشم می‌خورد. در سطوح مدیریتی نهاد ورزش، افراد زیادی با سوابق غیر مرتبط حضور دارند؛ به همین دلیل صحبت کردن پیرامون نهاد ورزش در ایران از جمله فدراسیون فوتبال شبیه بندبازی روی یک دره عمیق است، چراکه مدیران حاضر در فوتبال، کمتر ظرفیت انتقاد را از خود بروز می‌دهند. در چنین شرایطی صحبت کردن از آنچه به خطا صورت گرفته و آنچه به هزار و یک دلیل صورت نگرفته، سخت و کمی غیر‌قابل‌پیش‌بینی است.

  • درآمدهای از دست رفته! ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    درآمدهای از دست رفته!

    امیر علیزاده کارشناس اقتصاد ورزش و سردبیر سایت بازار ورزش عملکرد اقتصادی فدراسیون فوتبال ایران در دورانی که تیم ملی با یکی از نامدارترین مربیان فوتبال جهان برای اولین بار دو دور پیاپی به جام جهانی راه پیدا کرد، بسیار ضعیف بود. هر چند فدراسیون فوتبال در این دوران شرکت سازمان اقتصادی را تاسیس و تلاش‌هایی هم کرد، اما در عمل این سازمان هم کار خاصی از پیش نبرد.برخلاف عرف در فوتبال جهان و برخلاف فدراسیون‌های کشورهای دیگر، فدراسیون فوتبال ایران هیچ گزارشی از عملکرد اقتصادی خود منتشر نمی‌کند و اغلب مزایده‌ها و قراردادهای تجاری هم با ابهامات زیاد و حداقل شفافیت برگزار می‌شود.با این حال ارزیابی عملکرد اقتصادی فدراسیون فوتبال و تشخیص مردودی آن کار دشواری نیست. اگر تمامی منابع درآمدزایی در فوتبال را تحت سه سرفصل کلی «درآمدهای تجاری» (اسپانسرینگ و بازارپردازی)، «درآمدهای رسانه‌ای» (فروش حقوق پخش) و «درآمدهای روز مسابقه» (بلیت‌فروشی و سایر منابع درآمدزایی در استادیوم) تقسیم کنیم و عملکرد فدراسیون را در این بخش‌ها مورد بررسی قرار دهیم، می‌بینیم که بخش بازاریابی فدراسیون - که در ایران سازمان اقتصادی فدراسیون وظیفه‌اش را بر عهده دارد - عملا کار خاصی نکرده است.

  • ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بحران اقتصادی در فوتبال

    محسن کرمانی : فدراسیون فوتبال ایران را می‌توان مثال خوبی از کلکسیون بی نظمی‌ها دانست. حتی کسانی که آن‌چنان پیگیر خبر‌های ورزشی نیستند هم می‌توانند انتقادات بسیاری به این مجموعه بکنند. تنها اگر بخواهیم به چند سال گذشته نگاه کنیم، از قراردادهای غیر شفاف و پول‌های کلانی که هدر داده شده تا بلاتکلیفی‌های طولانی مدت تیم ملی و تیم‌های باشگاهی برای داشتن سرمربی، بحران‌هایی هستند که دومینو وار برای فوتبال کشور به‌وجود آمده‌اند.

  • رونق تولید مستلزم رفع موانع اقتصادی ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رونق تولید مستلزم رفع موانع اقتصادی

    دکتر مهدی کریمی‌تفرشی ریاست هیات‌مدیره اتحادیه تعاونی‌های توزیع و فروش محصولات غذایی سال ۱۳۹۸ در شرایطی سال رونق تولید ملی نام‌گذاری شد که اقتصاد کشور درحال‌حاضر با چالش‌های متعددی مواجه است و یکی از حساس‌ترین برهه‌های چند دهه اخیر را پشت‌سر می‌گذارد. بسیاری از صاحب‌نظران اقتصادی بر این باورند که خروج از رکود اقتصادی منوط به رونق تولید در کشور است.

  • سبد تجاری صنایع‌غذایی ایران ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    در سه فصل سال ۹۸ بررسی شد

    سبد تجاری صنایع‌غذایی ایران

    دنیای اقتصاد : کارنامه تجارت محصولات صنایع‌غذایی در سه فصل در سال‌های ۹۱ تا ۹۸ سال‌جاری منتشر شد. بررسی روند صادراتی محصولات صنایع‌غذایی کارنامه مورد قبولی ندارد و این موضوع نشان‌دهنده آن است که این بخش با چالش‌های بسیاری مواجه است. به اعتقاد فعالان اقتصادی با توجه به تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران و وابستگی اقتصاد ایران به درآمد نفت و فرآورده‌های نفتی استفاده از گزینه‌های جایگزین از جمله صنایع‌غذایی می‌تواند بخشی از بار صادراتی را به دوش بکشد. احصای چالش‌های بخش کشاورزی بیانگر آن است که فعالان این بخش با چهار چالش «تولید»، «تامین»، «چالش‌های پشتیبانی و قوانین و مقررات صادراتی تا خروج محصول از کشور» و «چالش‌های صادرات در خارج از کشور و قوانین و مقررات کشور هدف» روبه‌رو هستند؛‌ چالش‌هایی که موجب شده تا این بخش نتواند به اهداف صادراتی خود دست یابد. براساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته برای عبور از چالش‌های صادرکنندگان محصولات کشاورزی در ابتدا باید راهکار اجرایی رفع چالش‌های موجود در داخل کشور در دستور کار قرار گیرد و پس از آن راهکارهای اجرایی برای رفع چالش‌های موجود در خارج از کشور ارائه شود.

  • ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    آمار هفتگی بازار سهام - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰

  • ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اولین‌های بورس - ۱۳۹۸/۱۲/۱۰

  • مصرف کمتر اما نور بیشتر ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مصرف کمتر اما نور بیشتر

    صرفه‌جویی در مصرف برق در کنار بالابردن کیفیت نور یکی از مهم‌ترین اهدافی است که تولیدکنندگان نور و روشنایی در تلاش برای دستیابی به آن هستند؛ به همین دلیل رقابت تنگاتنگی بین تولید کنندگان داخلی و خارجی وجود دارد. شرکت افراتاب نیز با تولید پنل‌‎های ۶۰×۶۰ بک‌لایت ال‌ای‌دی محصول جدیدی را روانه بازار کرده تا نسل جدیدی از چراغ‌ها، نور و روشنایی را معرفی کند. این پنل‌ها چراغ‌هایی اداری هستند که با تکنولوژی روشنایی پشت صفحه‌های تلویزیون LED اختراع شده و دارای قطری کمتر از ۳ سانتی‌متر است. اما به گفته احسان میوه‌چی، مدیرعامل شرکت افراتاب، این تمام ویژگی‌های چنین چراغی نیست و تفاوت‌های دیگری نیز در مقایسه با چراغ‌های قبلی دارد. «اج‌لایت» که نسل قبل «بک لایت» ال‌ای‌دی است‌، نور را دور چراغ منعکس می‌کرد؛ این در حالی‌ است که پنل‌های ۶۰ ×۶۰ بک لایت ال‌ای‌دی نور را به صورت کامل و از تمام نواحی منعکس می‌کند که نتیجه‌اش نور بیشتر است. به همین دلیل نیز در مقایسه با تکنولوژی قبل پیشرفته‌تر و ارزان‌تر خواهد بود.

  • ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    «ملی مس» در مدار سودآوری

    آزاده حسینی : در حالی که نگاه‌ها به چین و تاثیر ویروس کرونا بر تولیدات صنعتی و صنایع معدنی این کشور معطوف شده و روز به روز قیمت محصولات صنعتی این کشور به دلیل کمبود تقاضا در بازار های داخلی و جهانی در حال کاهش است، بزرگ‌ترین تولیدکننده مس در ایران اعلام کرد: در سال جاری موفق شده قیمت تمام شده محصولاتش را کاهش دهد و همچنین موفق شده تا پایان بهمن ‌ماه فروش ۲۰ هزار میلیارد تومانی را پشت سر بگذارد. این درحالی است که از سوی فروشندگان چینی پیشنهادهای جذاب برای جلب مشتری در این مقطع مطرح می‌شود و تولیدکنندگان چینی مدام در حال کم کردن حاشیه سود خود برای حفظ بازار های جهانی هستند؛ به طوری که طی یک ماه گذشته قیمت مس از ۶۳۰۰ دلار در هر تن به ۵۷۰۰ دلار رسیده است.

  • ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ورود پتروشیمی خوزستان به صنعت قطعه‌سازی

    یک شرکت پتروشیمی در نوآوری کم‌سابقه‌ای به سمت تولید محصولات نهایی مورد استفاده در صنعت خودرو رفته است. پتروشیمی خوزستان به منظور حضور بیشتر در صنایع پایین‌دستی و ایجاد ارزش افزوده در کشور برنامه‌هایی برای تولید مواد اولیه قطعات خودروسازی به ویژه محصولاتی مانند چراغ خودرو و داشبورد دارد. این شرکت تنها تولیدکننده پلیمرهای مهندسی در کشور است که تولید دو نمونه مهم از پلیمرهای مهندسی به نام «پلی‌کربنات» و «رزین اپوکسی» را در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام به ترتیب با ظرفیت ۲۵ هزار تن و ۱۰ هزار تن داراست. محصولاتی که نیاز کشور به واردات آنها با تولید داخلی قطع می‌شود.

  • خبر خوش صنعت تایر برای دارندگان خودروهای سنگین ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    خبر خوش صنعت تایر برای دارندگان خودروهای سنگین

    طرح توسعه شرکت آرتا ویل تایر دومین طرحی بود که در سفر رئیس‌جمهور به استان اردبیل به بهره‌برداری رسید. این مجتمع صنعتی در زمینه تولید انواع تایر رادیال تمام سیمی اتوبوس، کامیون و مینی‌بوس فعالیت می‌کند و ظرفیت تولید سالانه بیش از ۲۵ هزار تن اعلام شده است. طرح توسعه این واحد صنعتی در اردبیل برای تولید انواع لاستیک سنگین خودرو با سرمایه‌گذاری بیش از ۶ هزار میلیارد به صورت ریالی و ۴۰ میلیون دلار به صورت ارزی به بهره‌برداری رسید و شرایط اشتغال مستقیم برای ۴۰۰ نفر را فراهم خواهد کرد. با بهره‌برداری از خط تولید جدید با ظرفیت سالانه ۲۵ هزار تن و سالانه ۳۰۰ هزار حلقه انواع باری اتوبوسی ال استیل رادیال سنگین، در حال حاضر میزان تولید شرکت به سالانه ۶۰ هزار تن رسیده است. به گفته یکی از مدیران آرتاویل تایر در بخشی از خط تولید این طرح توسعه که در کنار کارخانه قدیمی افتتاح شده بومی‌سازی انجام شده و سایر تکنولوژی و تجهیزات مورد نظر از کشورهای اروپایی وارد شده است. در حال حاضر با توجه به ممنوعیت‌های موجود اجازه صادرات لاستیک داده نمی‌شود، اما این خط تولید توانایی آرتاویل تایر در صدور این کالا را افزایش می‌دهد.

  • ۱۳۹۸-۱۲-۰۹ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تغییرات تازه در هیات‌مدیره سرآوا

    شرکت سرآوا از مشهورترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری جسورانه و فعال در عرصه استارت‌آپی ایران، در مجمع عمومی خود هیات‌مدیره جدیدی را برای این شرکت انتخاب کرده است. هیات‌مدیره منتخب این شرکت نیز در اولین جلسه خود، علی فیاض‌بخش را به عنوان مدیرعامل و اکبر هاشمی را به عنوان رئیس هیات‌مدیره برگزید. علی فیاض‌بخش دارای مدرک MBA از دانشگاه لینشوپینگ سوئد و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه تهران است. او از سال ۱۳۹۶ با سمت معاون ارشد استراتژی و سرمایه‌گذاری به سرآوا پیوست. پیش از آن چهار سال مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری «توسعه نور دنا» و همچنین بنیان‌گذار شرکت «حرکت اول» بازوی سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت همراه اول بود.