همه‌ی خبرهای امروز
  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اخاذی از هم‌پیمانان منطقه‌ای

    دکتر علیرضا سلطانی استاد دانشگاه و کارشناس اقتصاد سیاسی تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، فارغ از آثار و پیامدهایی که برای ایران دارد که البته در جای خود از اهمیت برخوردار است، ابعاد و زوایای دیگری را در بر می‌گیرد. این تحریم‌ها قطعه‌ای از پازل سیاست آمریکایی در دوره جدید به رهبری دونالد ترامپ است. ترامپ برآیند تفکرسیاسی جدید و در عین حال سنتی در آمریکا است.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مظلومیت بی‌روایت

    شرمنده‌ایم خرمشهر!

    رسول بهروش دنیای اقتصاد : این روزها که نیمه‌نهایی جام حذفی از فینالش مهم‌تر شده و همه دارند به تقابل حیثیتی پرسپولیس و سپاهان فکر می‌کنند، داستان غربت خرمشهر از یادها رفته؛ شهری که از چند سال پیش بنا شد به شکل نمادین میزبان بازی نهایی حذفی و مراسم اهدای جام باشد، اما امسال در غفلت همگانی همان را هم از خونین‌شهر پس گرفتند.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    سهم باشگاه‌ها ازخرید VAR چقدرخواهد بود؟

    ابهامات مدرن شدن داوری

    دنیای اقتصاد : فصل گذشته لیگ برتر فوتبال ایران حاوی چالش‌های متعددی برای فدراسیون فوتبال بود که یکی از مهم‌ترین آنها اعتراض باشگاه‌ها به نحوه داوری‌ها بود. به همین دلیل مسوولان فدراسیون و سازمان لیگ به تکاپو افتادند تا شاید کمی از این انتقادات را کم کنند. آنها ابتدا از نیم فصل لیگ هجدم دو داور اضافه در پشت دروازه‌ها قراردادند اما این کارهیچ کمکی به بهبود فضای داوری نکرد. به همین دلیل خرید و استفاده ازسیستم الکترونیکی داوری (VAR) دردستور کار قرار گرفت. بعد ازاینکه فیفا سیستم ساخت داخل کشورمان را تایید نکرد حالا سازمان لیگ خبر داده با یک شرکت خارجی برای خرید و نصب این سیستم در استادیوم‌های کشوربه توافق رسیده است.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تاسیس شورای همکاری خلیج‌فارس

    روز۲۵ مه ۱۹۸۱ شورای همکاری خلیج‌فارس در ابوظبی تشکیل شد. این شورا شامل یک بلوک سیاسی- تجاری‌ از کشورهای پیرامون خلیج‌فارس و کشورهای عرب منطقه است که اعضای آن اهداف تجاری و اجتماعی مشترکی را پیگیری می‌کنند. از جمله اهداف کشورهای عضو، رسیدن به واحد پولی مشترک تا سال ۲۰۱۰ بود. اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس در عرصه سیاست خارجی، امنیتی و دفاعی و تجاری و بازرگانی با هم همکاری دارند. این شورا همکاری نزدیکی با ایالات‌متحده دارد و مهم‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا در جهان عرب است.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    پاتک به حمله اقتصادی

    دکتر یوسف مولایی عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران تحریم به‌عنوان یک ابزار جنگی بی‌صدا (در مقایسه با توپ، تانک، بمب، مسلسل، موشک و...) است که حق حیات شهروندان کشور هدف را نشانه می‌گیرد و نام‌گذاری آن به لحاظ حقوقی هرچه که باشد، یک امر مسلم و آشکار است که قربانیان آن درد و رنج زیادی را تحمل می‌کنند. تحریم یک اسلحه جنگی است که هیچ‌وقت تیر آن به خطا نمی‌رود و با هر شلیکی انسان‌های بی‌گناه و آسیب‌پذیر از زن و مرد و کودک و پیر و جوان از هر قبیله‌ای، قوم، نژاد، زبان، ملیت و جریان سیاسی را از حقوق خود محروم می‌کند. تحریم قبل از اینکه وسیله‌ای برای اعمال فشار به حاکمیت‌ها برای تاثیرگذاری در تصمیمات و رفتار آنها باشد، ابزار اعمال فشار مادی و معنوی به شهروندان کشور موضوع تحریم است.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    دراگون، تاکسی فضانورد

    ۲۵ ماه مه سال ۲۰۱۲ فضاپیمای دراگون به‌عنوان اولین فضاپیمای تجاری به پایگاه بین‌المللی فضایی فرستاده شد. دو شرکت بوئینگ و اسپیس‌ایکس سازندگان این فضاپیما، مبلغ ۴۴۰ میلیون دلار از ناسا دریافت کردند.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تکلیف غفوری امروز مشخص می‌شود

    دنیای اقتصاد : در جلسه هفته گذشته بین باشگاه استقلال و وریا غفوری، این بازیکن اعلام کرد از باشگاه ۶۰۰، ۷۰۰ میلیون تومان طلب دارد، اما مسوولان استقلال عنوان کرده‌اند که طبق پرداختی‌ها او طلبی ندارد. ازطرفی به غفوری گفته شده است مبلغ فصل آینده خود را کاهش دهد که با مخالفت این بازیکن روبه‌رو شده است. قرار است امروز جلسه‌ای میان مدیران باشگاه و غفوری برگزار و تکلیف این بازیکن مشخص شود.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    علامت اختصاری MIS!

    مسیر چاه شماره‌یک از محله‌های «نفتک» و «پنج‌بنگله» می‌گذرد. نفتک یکی از قدیمی‌ترین محله‌های شهر است که زمانی در گذشته‌های دور، نسل دوم خانه‌های کارگری شرکت نفت ایران و انگلیس ـ معروف به «بیست‌فوتی‌ها» ـ را در خود جای می‌داد. خانه‌های بیست‌فوتی، سقف‌های طاق‌ضربی داشتند و دو اتاق ۱۰فوتی؛ با امکانات ابتدایی برای گذران زندگی روزمره جویندگان نفت. این‌روزها نفتک، بیست‌فوتی‌های کوچک را به‌خاطر نمی‌آورد؛ محله‌ای‌است شلوغ با مشکلات شهری انباشته، بوی تند گاز در هوا و تابلوهایی که خطر را یادآوری می‌کنند: «نزدیک نشوید! به‌شدت قابل اشتعال»راه از پنج‌بنگله می‌گذرد؛ یک شیب تند و یک سازه نیمه‌کاره که قرار بوده پارک موزه نفتی مسجدسلیمان شود.‌ خیابان خلوت، به نرده‌های سفید و آبی می‌رسد که یک محوطه کوچک را محافظت می‌کنند. روی تابلو نوشته شده: «چاه نمره‌یک/ شروع بهره‌برداری: پنجم خرداد۱۲۸۷ شمسی/ ۸ هزار گالن در روز/ عمق چاه: ۳۶۰متر/ نخستین در خاورمیانه.»

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    دولت مصدق و پی‌ریزی اقتصاد بدون نفت

    گام‌های معلق

    سیاست‌های اقتصادی دولت دکتر مصدق به دو بخش تقسیم می‌شود: نخست ۴ ماه اول حکومت او که از اردیبهشت ۱۳۳۰ تا پایان مرداد آن سال و بازگشت از سفر آمریکا و شرکت در جلسه شورای امنیت سازمان ملل بود و دوم، باقیمانده دوران حکومت تا ۲۸ مرداد ۱۳۳۲. در ۴ ماه اول دوران زمامداری دکتر مصدق وضعیت اقتصادی کشور بر همان منوال سابق بوده و بخشی از ذخیره ناچیز ارزی کشور صرف واردات لوازم و کالاهای غیرضروری می‌شد. دولت همچنان برای واردات این اجناس ارز می‌فروخت و نرخ گواهینامه ارزی جهت کالاهای ضروری هر لیره ۲۱ ریال و هر دلار ۵/ ۷ ریال و این نرخ برای کالاهای غیرضروری هر لیره ۵/ ۴۵ ریال و هر دلار ۲۵/ ۱۶ ریال بود و حتی در تاریخ ۳۰ تیر ۱۳۳۰ این مبلغ را برای گواهینامه ارزی کالاهای غیرضروری کاهش نیز دادند.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    میراث نوتردام در آتش

    «همگی به بام کلیسا چشم دوختند. آنچه می‌دیدند عجیب بود. در بالا‌ترین نقطه کلیسا، بالا‌تر از پنجره رز مرکزی، شعله بزرگ آتش از میان دو مناره کلیسا به شکل جرقه‌ای از گردباد زبانه می‌کشد.» ویکتور هوگو در رمان «نوتردام پاریس» که در سال ۱۸۳۱ منتشر شد و در ایران با نام «گوژپشت نوتردام» شناخته می‌شود، آتش‌سوزی کلیسای نوتردام را این‌گونه توصیف و پیش‌بینی کرده بود. کلیسایی ۸۵۶ ساله که روز ۱۵ آوریل ۲۰۱۹ (۲۶ فروردین ۱۳۹۸) آتش گرفت و سوخت.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    انتشار نخستین شماره مجله «وزن دنیا»

    دنیای اقتصاد : نخستین شماره‌ ماهنامه‌ «وزن دنیا» با موضوع شعر منتشر شد.این نشریه که به‌صورت تخصصی در حوزه شعر و با شعار «رسانه‌ی شعر ایران» منتشر شده است، می‌خواهد در هر شماره با انتشار آثاری از شاعران ۱۰ استان کشور به همراه نمونه شعرهای شاعران استان تهران و نیز آثار فارسی‌زبانان «آن‌سوی مرزها» رسانه‌ای برای شاعران ایران باشد. اولین شماره‌ «وزن دنیا»، با پرونده‌ای درباره نیما یوشیج و با آثاری متعدد از شاعران استان‌های تهران، آذربایجان شرقی، بوشهر، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد، گیلان، لرستان و یزد به چاپ رسیده است. «وزن دنیا» در ۲۰۸ صفحه و به قیمت ۳۰هزار تومان در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    نصب سردیس «جمشید مشایخی» پس از اصلاح

    سردیس جمشید مشایخی پس از اصلاح در خیابان جمشید مشایخی (ج سابق) نصب شد. مرحوم «جمشید مشایخی»، بازیگر سینما و تلویزیون ۱۳ فروردین ماه امسال درگذشت.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مرور آثار «بهرام دهقان» در شبکه نمایش

    ایسنا : شبکه نمایش که در بخش «صحنه‌گران» به مرور آثار عوامل پشت صحنه سینما و تلویزیون می‌پردازد، این هفته فیلم‌هایی با تدوینگری «بهرام دهقان» را پخش می‌کند. در این برنامه که تا جمعه ۱۰ خرداد ادامه دارد به ترتیب فیلم‌های شب، اتوبوس شب، مزرعه پدری، تقاطع، طعم شیرین خیال و مدرسه پیرمردها به نمایش درخواهد آمد. بهرام دهقان تدوینگر سینمای ایران، متولد سال ۱۳۳۳ شیراز و دانش‌آموخته رشته تدوین از دانشگاه کالیفرنیا است. او کار حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۶۶ با فیلم «سیمرغ» به کارگردانی اکبر صادقی آغاز کرد. از مهم‌ترین آثار بهرام دهقان می‌توان به فیلم‌های عرق سرد، ابد و یک روز، مزرعه پدری، رخ دیوانه، استرداد، قارچ سمی و متری شیش و نیم اشاره کرد. علاقه‌مندان به آثار تدوین شده بهرام دهقان می‌توانند ساعت ٢١ به تماشای شبکه نمایش بنشینند.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    مخفی کردن قیمت ویلموتس!

    ایسنا : سرمربی بلژیکی فردا به ایران سفر می‌کند تا با امضای قرارداد، حضورش روی نیمکت تیم‌ملی را قطعی کند. در همین حال رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرد مبلغ این قرارداد مخفی خواهد بود! مهدی تاج گفت: «مبلغ قرارداد این مربی برای دو طرف قابل انتشار نیست و این در قرارداد آمده است. نگاه ویژه به آکادمی یکی دیگر از مفاد قرارداد او است. هم‌چنین در قرارداد آمده است که از مصاحبه علیه تیم‌های دیگر که در گذشته از آن رنجیده شده‌ایم پرهیز کند. سفرهایش نیز باید با هماهنگی رئیس فدراسیون فوتبال باشد.»

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    عذرخواهی بیرانوند از نیروی انتظامی

    سایت باشگاه پرسپولیس : باشگاه پرسپولیس با توجه به مساله پیش آمده بین دروازه‌بان این تیم با یکی از ماموران نیروی انتظامی در پایان بازی با پارس جنوبی جم، اطلاعیه‌ای صادرکرد که در بخشی از متن آن ذکر شده این باشگاه به همراه علیرضا بیرانوند از نیروی انتظامی و ماموری که در استادیوم حضور داشته عذرخواهی رسمی کرده است.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    توصیه معاون استاندار هرمزگان به بانک‌ها

    دنیای اقتصاد – بندرعباس : معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در سال رونق تولید، برای عبور از مشکلات، در کنار واحدهای تولیدی فعال استان باشند.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    موانع سرمایه‌گذاری ساختمانی در قزوین

    مهرداد نوری دنیای اقتصاد – قزوین : در جلسه‌ای با حضور رئیس اداره توسعه مهندسی و نظارت بر مقررات ملی ساختمان و نمایندگان جمعی از ساختمان‌سازان شهر قزوین موانع پیش‌روی ساختمان‌سازان شهر قزوین بررسی شد.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    رشد صادرات غیرنفتی از آذربایجان‌شرقی

    رعنا نیک‌رفتار دنیای اقتصاد – تبریز : مدیرکل گمرکات آذربایجان‌شرقی از افزایش ۸۲ درصدی صادرات غیر نفتی از گمرکات آذربایجان‌شرقی خبر داد.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تشدید حاشیه‌نشینی خوزستان را تهدید می‌کند

    خطر اجتماعی در مناطق سیل‌زده

    محمد علاف‌پور دنیای‌اقتصاد – اهواز : استاندار خوزستان گفت: ارزیابی میدانی تیم‌های اجتماعی در مناطق سیل‌زده نشان می‌دهد که هنوز آسیب اجتماعی حاد و غیرعادی به وجود نیامده و میزان تبعات ناشی از آن در این‌گونه مناطق بالا نرفته است.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بازاریابی متمرکز در فضای دیجیتال گردشگری

    وحید روستایی مشاور بازارسازی و برندینگ بارها پیش آمده که برای محصولی خاص روش‌های تبلیغاتی عام استفاده شده اما حداقل کارآیی با پرداخت حداکثر هزینه به دست می‌آید. سردرگمی در این میزان از نتیجه در یک شرکت گردشگری از آنجا شکل می‌گیرد که ما هنوز بر این تفکر خود پایبند هستیم که تبلیغ هرچه بیشتر، بهتر. اما در شرایطی که فضای دیجیتال بررسی دقیق فرآیندهای فروش و بازاریابی را آسان‌تر کرده و اطلاعات به راحتی می‌تواند استخراج شود، آیا این تفکر دیگر جایگاهی خواهد داشت؟ چطور می‌توان عملکرد بخش بازاریابی را براساس محصول در فضای دیجیتال بهبود بخشید؟ برای حل این مساله، «نیچ مارکتینگ» یا «بازاریابی متمرکز» به کمک صنعت گردشگری آمده است.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بقایای جنگی خرمشهر به کمک گردشگری می‌آید؟

    ایلنا : رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خرمشهر گفت: «با حفظ بناهای باقی‎مانده از دوران جنگ، این بناها به‌عنوان بخشی از محور گردشگری این شهرستان در توسعه این صنعت مورد توجه قرار خواهند گرفت.»

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    اعتراض به ساخت فرودگاه در جوار «ماچوپیچو»

    ایسنا : به دنبال برنامه ساخت فرودگاه بین‌المللی در نزدیکی «ماچوپیچو»ی پرو اعتراض مردم این کشور در مخالفت با این اقدام شدت گرفته است. به گزارش آرت نیوزپیپر، باستان‌شناسان، تاریخدانان‌، راهنماهای تورهای گردشگری و دیگر اقشار جامعه از دولت می‌خواهند، برنامه ساخت یک فرودگاه بین‌المللی را در نزدیکی بنای تاریخی «ماچو پیچو» متوقف کند. طرح ساخت و ساز چند میلیارد دلاری این فرودگاه که به منظور کوتاه کردن زمان مسافرت گردشگران عازم به این منطقه ارائه شده، اوایل سال جاری در حالی آغاز شد که چند بولدوزر بخش اعظمی از زمین‌های نزدیک به ورودی «دره مقدس» را هموار کردند.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    ارزیابی گام اول ساماندهی تعطیلات

    «تعطیلی پنج‌شنبه» به نفع گردشگری

    آزاده باقری دنیای اقتصاد : اخیرا طرحی در مجلس مطرح شده است که ادارات مراکز استان‌ها دو روز در هفته تعطیل باشند. برخی نمایندگان مجلس با ارائه این طرح پیشنهاد داده‌اند روز پنج‌شنبه تمام مراکز اداری، آموزشی و قضایی در کلیه استان‌ها و شهرستان‌ها مانند تهران تعطیل شوند.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    معافیت تورهای ورودی از مالیات بر ارزش افزوده

    دنیای اقتصاد : پس از مدت‌ها کشمکش بر سر معافیت تورهای ورودی به کشور از مالیات بر ارزش افزوده، حالا خبرگزاری «مهر» اعلام کرده با این معافیت موافقت شده است و رسما تورهای ورودی به‌عنوان یکی از مصادیق ارزآوری و صادرات خدمات شناخته خواهند شد. به گزارش «دنیای‌اقتصاد»، تورگردانان پیش از این برای حذف مالیات بر ارزش افزوده تورهای ورودی بارها از مجاری مختلفی از جمله کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی رایزنی کرده و تاکید می‌کردند که تورهای ورودی از مالیات و عوارض معاف بوده و دریافت مالیات بر ارزش افزوده از شرکت‌های خارجی که مسافر به ایران می‌فرستند، غیرممکن است؛ چراکه این شرکت‌ها گمان می‌کردند تورهای ایرانی براساس این قانون قصد سوءاستفاده از تورهای خارجی را دارند. استدلال دیگر نیز این بود که مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر مصرف است؛ در حالیکه گردشگر به ایران نیامده و از خدمات وکالایی استفاده نکرده، پس چطور باید مالیات بر ارزش افزوده از او دریافت کرد؟

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    وظیفه‌ای خطیر به نام مدیریت رشد کارکنان

    مترجم: سید‌حسین علوی لنگرودی alavitarjomeh@gmail.com منبع: HRM : یکی از واقعیت‌های غیرقابل انکار در دنیای مدیریت و روابط کاری بین مدیران و کارکنان این است که کارکنان هر چقدر هم از موقعیت شغلی و پستی که در حال حاضر دارند راضی و خشنود باشند باز هم میل به رشد و بالا رفتن از نردبان ترقی دارند و در این میان انتظار دارند که مدیران‌شان در این مسیر به آنها کمک کنند و رشد و پیشرفت شان را تسهیل و تسریع کنند.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    کارمندان در دوران رکود اخلاق‌مدارترند!

    مترجم: رویا مرسلی منبع: HBR : زمانی که فارغ‌التحصیلان سال‌های ۲۰۰۹، ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ وارد بازار کار شدند، چشم‌انداز استخدام آنها به‌طور ناامیدکننده‌ای دور از دسترس بود. نرخ بیکاری بالا و استخدام‌ها بسیار اندک بود. ۹ماه بعد از فارغ‌‌التحصیلی، تنها ۵۶‌درصد از فارغ‌التحصیلان سال ۲۰۱۰ کار پیدا کردند. بسیاری از آنها که کار پیدا کردند نیز به مشاغل نیمه‌وقت دست یافتند که برای آن هیچ‌گونه مزایایی در نظر گرفته نمی‌شد و اساسا نیازی به مدرک دانشگاهی نداشت.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    گجت تازه آمازون برای شناسایی احساسات

    مهر : طبق گزارش‌های رسیده به نظر می‌رسد آمازون مشغول ساخت یک گجت پوشیدنی است که با صوت فعال می‌شود و می‌تواند احساسات کاربر را شناسایی کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی‌جی‌آر، این گجت پوشیدنی مانند ساعت مچی روی دست بسته می‌شود و در حقیقت یک محصول رصد سلامت است. این گجت که با یک اپلیکیشن موبایل همخوان می‌شود، در حال حاضر Dylan نام گرفته و با استفاده از میکروفن و نرم‌افزارهای مختلف صدای کاربر را بررسی و در نتیجه وضعیت احساسی او را تشخیص می‌دهد. احتمالا این دستگاه به کاربر مشاوره می‌دهد چگونه به‌طور مناسب با افراد دیگر ارتباط برقرار کند. البته هنوز مشخص نیست این گجت پوشیدنی به‌طور تجاری ساخته می‌شود یا خیر. اما حق امتیاز اختراعی که در سال ۲۰۱۷ میلادی ثبت و در سال گذشته تایید شده بود، حاکی از آن است که آمازون قصد ساخت این گجت را دارد.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    بیش از ۵۵۰ شرکت در زمینه VR در جهان فعالند

    رشد اکوسیستم واقعیت مجازی در سال ۲۰۱۹

    ندا لهردی : واقعیت مجازی به سرعت در حال رشد است و با این اوصاف انتظار می‌رود شرکت‌ها و کسب و کارها برای بازنماندن از روند رشد این تکنولوژی و بهره‌‌گیری بیشتر از آن، با سرعت بیشتری به استفاده از آن روی بیاورند. در همین راستا موسسه تحقیقاتی Venture Reality Fund که در زمینه پایش و بررسی تکنولوژی‌های واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و واقعیت فراگیر فعالیت می‌کند، به تازگی اعلام کرده است که در سراسر جهان بیش از ۵۵۰ شرکت فعال در اکوسیستم واقعیت مجازی وجود دارند.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    فراخوان فولکس‌واگن در استرالیا

    دنیای اقتصاد : فولکس‌واگن استرالیا به‌دلیل آنچه نقص در کیسه‌های هوا اعلام شده، فراخوانی را برای مدل ۲۰۰۳ خودروهای «گلف»، «پاسات» و «ترانسپورتر» اعلام کرده است. به گفته این خودروساز، کیسه‌های هوای مزبور می‌توانند محرکی داشته باشند که به مرور زمان و در معرض رطوبت و گرما بی‌کیفیت می‌شوند. در این صورت، اگر سانحه‌ای رخ دهد و کیسه هوا باز شود، محرک کیسه هوا می‌تواند منفجر شود و قطعات فلزی تیز را به سمت کابین پرتاب کند. این امر می‌تواند خطر آسیب جدی یا حتی مرگ را برای سرنشینان خودرو به همراه داشته باشد. مدل ۲۰۰۳ خودروهای فولکس واگن در این فراخوان از ماه مه ۲۰۰۲ تا اکتبر ۲۰۰۲ به تولید رسیده‌اند و به‌طور کلی شامل ۱۳۲ دستگاه می‌شوند. مالکان خودروهای مشمول توسط فولکس‌واگن استرالیا از این فراخوان آگاه می‌شوند و به آنها توصیه می‌شود تا برای بازبینی و تعمیر کیسه هوای راننده به نزدیک‌ترین نمایندگی این برند مراجعه کنند. البته فراخوان یادشده به نقص فنی در کیسه‌های هوای مرگبار تاکاتا، که تاکنون موجب اعلام ده‌ها فراخوان ازسوی خودروسازان مختلف شده است، ربطی ندارد.

  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۴ ۰۰:۰۰ [روزنامه دنیای‌اقتصاد]

    تسلا در باتلاق نروژ

    دنیای اقتصاد : به‌نظر می‌رسد که تسلا قربانی موفقیت خود در بازار نروژ شده است و نشانه‌های عدم توانایی این خودروساز در هماهنگی با تقاضای زیاد برای خرید محصولاتش به چشم می‌خورد. براساس گزارش بلومبرگ، مشتریان نروژی شکایت‌های متعددی را درباره سرویس نامناسب محصولات تسلا داشته‌اند. افزایش فروش تسلا مدل ۳ برای این شرکت دردسرآفرین شده؛ چراکه بیشترین میزان انتقادات و شکایات از خودروها در نروژ به این خودرو تعلق دارد. انتظار می‌رود شکایات از این خودرو به‌دلیل تحویل تعداد زیادی از مدل ۳ در سال‌جاری افزایش یابد. یکی از انتقادات مهمی که به کیفیت تسلا مدل ۳ مطرح شده کیفیت پایین رنگ بدنه آن است. البته انتظار می‌رود نسبت تعداد شکایات به ازای هر خودرو کاهش یابد، چراکه تعداد محصولات تسلا در این کشور با افزایش بیش از ۲۵ درصدی به حدود ۴۰ هزار خودرو رسیده است. تسلا اعلام کرده از این مشکلات آگاه است، اما به مطالعه و نظرسنجی اخیر اشاره کرده که در آن مشتریان رضایت کلی از محصولاتش دارند.