۱.در طی مراحل طبخ و توزیع غذا، نظارت مستقیم بر کیفیت غذا توسط کارشناس بهداشت محیط مستقر در آشپزخانه انجام می گیرد.
۲.منو غذایی ارائه شده با مشارکت نماینده دانشجویان، طی جلسات شورای تغذیه تهیه و تنظیم شده است.
۳.با توجه به تنوع در سلیقه و ذائقه ی دانشجویان و بر اساس نظرسنجی که در آبان ماه با مشارکت تعداد ۶۸۰ نفر از دانشجویان صورت گرفت، میزان رضایت مندی دانشجویان ۸۰ درصد بوده است.
۴.افزایش اخیر قیمت در ژتون غذای دانشجویی ،طبق ابلاغ وزارت خانه به تمامی دانشگاه ها بوده و دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نیز از این قاعده مستثنی نیست.
۵.شایان ذکر است که تیم مدیریت دانشجویی تمام تلاش خود را در جهت ارتقا این میزان از رضایت مندی به کار گرفته است.
۶.انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در نظرسنجی های آینده نیز ،برای برنامه های آتی مدنظر قرار خواهد گرفت.
نظر شما