شناسهٔ خبر: 57572144 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

گیاه‌خواران مراقب کمبود ویتامین ب ۱۲ باشند

اولین موردی که با گیاه‌خواری در بدن کاهش می‌یابد ویتامین ب ۱۲ است. کاهش ویتامین ب ۱۲ نیز موجب دیابت، بیماری‌های مزمن، سرطان‌ها و آسیب به سلامتی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، فردی که از امروز گیاه‌خواری را شروع کند سه تا پنج سال ذخایر منابع حیوانی را در بدن خود دارد و عوارضی را نشان نمی‌دهد مگر آن که ذخایرش فقیر باشد.

بیشتر بخوانید:

خام گیاه خواری چه معایب و مزایایی برای جسم به همراه دارد؟

اولین موردی که با گیاه‌خواری در بدن کاهش می‌یابد ویتامین ب ۱۲ است. کاهش ویتامین ب ۱۲ نیز موجب دیابت، بیماری‌های مزمن، سرطان‌ها و آسیب به سلامتی می‌شود.

گیاه خواران در دوران بارداری و شیردهی با تشدید این کمبود مواجه می‌شوند، زیرا غذاهای گیاهی فاقد کوبالامین بوده و نمی‌تواند در طولانی مدت سلامت فرد را تضمین کند.

کم‌خونی بدخیم نوعی بیماری خودایمنی است که شرایط طبیعی خون را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در بدن بیماران مبتلا به این اختلال، فاکتور داخلی (IF) که نوعی پروتئین موجود در معده است و به بدن اجازه جذب ویتامین ب۱۲ را می‌دهد، به اندازه کافی وجود ندارد. بنابراین این افراد در استفاده از ویتامین ب ۱۲ با مشکل مواجه می‌شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما