شناسهٔ خبر: 57355314 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

بازبینی دوربین‌ها سارقان را رسوا کرد

فرمانده انتظامی شهرستان فریمان از دستگیری سه متهم به دزدی ۷۰ فقره سرقت کامپیوتر خودروهای سواری در سطح استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی سرهنگ جواد ابراهیمی در تشریح این خبر بیان کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت کامپیوتر خودروهای سواری در سطح شهرستان فریمان، پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.  

وی افزود: کارآگاهان دایره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فریمان با تحقیقات گسترده و بررسی آثار به جا مانده و بازبینی دوربین‌های مداربسته سه متهم سابقه‌دار را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی طی ۲ عملیات ضربتی آن‌ها را در مخفیگاه‌شان دستگیر کردند.

ابراهیمی با اشاره به کشف کامپیوترهای سرقت شده در بازرسی از مخفیگاه متهمان افزود: دستگیرشدگان در تحقیقات به عمل آمده به ۷۰ فقره سرقت شبانه کامپیوتر خودروهای سواری در سطح شهرستان‌های خراسان رضوی اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان فریمان تصریح کرد: سه متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی به منظور سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

این مقام انتظامی گفت: مالکان خودروهای سواری در شهرهای خراسان رضوی که کامپیوتر خودرو آن‌ها سرقت شده، می‌توانند برای پیگیری شکایت خود با شماره تلفن ۳۴۶۲۳۴۷۰ پلیس آگاهی فریمان تماس بگیرند تا اقدامات قانونی لازم به عمل آید.

انتهای پیام

نظر شما