شناسهٔ خبر: 56386588 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

خبرگزاری فارس: ماجرای مبهم مهسا امینی مانند قتل ندا آقاسلطان در ۱۳۸۸ رمز عملیات علیه ایران شده / قرار بر رفع تحریم در هفته گذشته بود امّا اتفاقات اخیر مانع شد / هدف این اتفاقات، امتیازگیری حداکثری از تهران است

خبرگزاری فارس نوشت: «یک منبع آگاه به روند مذاکرات وین گفت که مقرر شده بود مذاکرات رفع تحریم‌ها هفته گذشته به توافق نهایی ختم شود. امّا شروع اغتشاشات از روز یکشنبه ۲۷ شهریور امضاء توافق را در هاله‌ای از ابهام قرار داد.»

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

خبرگزاری فارس نوشت: «یک منبع آگاه به روند مذاکرات وین به خبرگزاری فارس گفت که مقرر شده بود مذاکرات رفع تحریم‌ها هفته گذشته به توافق نهایی ختم شود. امّا شروع اغتشاشات از روز یکشنبه ۲۷ شهریور امضاء توافق را در هاله‌ای از ابهام قرار داد.»

به گزارش «انتخاب»، فارس در مطلب خود نوشته است: «تحریم‌های اعمالی پس از سال ۸۸ مقدمه برجام هسته‌ای شد. روند تحولات جاری نیز یادآور وقایع پس از کودتای ناموفق خرداد ۸۸ است که ایران را در مذاکرات هسته‌ای در موضع ضعف، برای پذیرش شروط تحمیلی واشنگتن قرار دهد.

همانگونه که قتل مشکوک ندا آقاسلطان در تابستان ۱۳۸۸ تبدیل به ترند رسانه‌های جهانی برای اجماع علیه ایران شد، ماجرای مبهم مهسا امینی در تابستان ۱۴۰۱ نیز رمز عملیات علیه ایران شده است.

هدف عدم رفع تحریم و امتیازگیری حداکثری از تهران است. سر ریز این عملیات نیز در رسانه‌های سعودی نمود پیدا کرده است. شبکه سعودی اینترنشنال مطلبی به نقل از فردی به نام سجادپور از موسسه کارنگی منتشر کرده که می‌گوید «تا وقتی رهبران جمهوری اسلامی بر ایران حکومت می‌کنند واشینگتن نمی‌تواند با تهران به توافق برسد و دولت بایدن به جای واکنش به نشانه‌ها[ی بیماری] به عامل آن واکنش نشان دهد که خود رژیم است.» این مواضع اعلامی یک معنا دارد: آشوب‌ها جاری پروژه رژیم‌هایی در منطقه است که تمایلی به رفع تحریم‌های علیه ایران ندارند. مسئولیت ادامه تحریم‌های اقتصادی بر گرده جریان سیاسی/رسانه‌ای است که تهییج‌گر آشوب‌های اخیر بودند.

از سوی دیگر، جریان برانداز همچون سلطنت‌طلب‌ها، بهاییان و شاخه یهودیان متصل به صهیونیزم که به دنبال ویرانی و تجزیه ایران هستند، بازهم در این اغتشاش پای کار آمدن و نیت خود را آشکار کردن، همانگونه که فرشگردی‌ها در نامه به ترامپ و نفتالی بنت، به دنبال سقوط ایران و ایرانی بودند، در رزوهای گذشته، بازهم به میدان آمدند و با همان ادبیات سابق، به دنبال افزایش فشار بر مردم ایران شدند.»

لینک کوتاه کپی لینک

برچسب‌ها:

نظر شما