شناسهٔ خبر: 56334651 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

دیدارهای وزیر امور خارجه در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل + تصاویر

وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با وزرای خارجه چند کشور و همچنین رییس کمیته بین المللی صلیب سرخ جهانی در نیویورک دیدار و رایزنی انجام داد. ‌

صاحب‌خبر -

وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل با وزرای خارجه اتریش، سوئد، بلژیک، هلند، اردن، برزیل ، و پیتر ماورر رییس کمیته بین المللی صلیب سرخ جهانی در نیویورک دیدار و رایزنی انجام داد. ‌

به گزارش جماران، حسین امیرعبداللهیان در دیدار با الکساندر شالنبرگ وزیر خارجه اتریش با اشاره به قدمت روابط دیپلماتیک ایران و اتریش و نقش سازنده این کشور در مذاکرات وین، عزم و اراده ایران برای توسعه هر چه بیشتر مناسبات را مورد تاکید قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از گفتگوهایش ضمن تشریح ظرفیت های دو کشور در حوزه مناسبات اقتصادی، تجاری، فرهنگی و پارلمانی بر آمادگی ترسیم نقشه راه روابط تاکید کرد.

الکساندر شالنبرگ نیز با تاکید بر علاقه مندی شرکت های اتریشی به حضور در بازارهای جدید در منطقه غرب آسیا از جمله ایران آمادگی کشورش را برای مشارکت در ترسیم نقشه راه به منظور تسریع همکاری ها اعلام نمود.

وزیر خارجه اتریش همچنین ضمن استقبال از ابتکارات ایران در مذاکرات وین و تداوم تماس های دیپلماتیک، توافق با 1+5 را دستیافتنی خواند.

وی آمادگی کشورش را برای ایجاد نقش سازنده در حل مسایل باقیمانده با آژانس بین المللی انرژی اتمی در راستای به سرانجام رساندن مذاکرات وین اعلام کرد.

دیدار های روز جمعه وزیر خارجه در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد

وزیر امور خارجه کشورمان با خانم آن لینده وزیر امور خارجه سوئد نیز در نیویورک ملاقات و درباره مسائل مهم دوجانبه و موضوعات کنسولی فیمابین تبادل نظر کرد.

حسین امیرعبداللهیان در این ملاقات ابراز امیدواری کرد، روابط دیرینه دو کشور با تلاش های متقابل شاهد توسعه بیش از پیش در زمینه های گوناگون باشد.

وزیر امور خارجه حکم صادره از سوی دادگاه سوئد برای آقای حمید نوری را فاقد هرگونه وجاهت و صلاحیت قانونی دانست و اظهار داشت: نباید اجازه داد طرفی ثالث در راستای منافع گروهی و یا سیاسی خود بر روابط تاریخی و عمیق دو‌کشور تاثیر سوء بگذارند.

خانم آن لینده نیز در این دیدار با اشاره به وجود روح قانون و رویه های مستقل صدور حکم در میان دستگاه های قضایی کشورهای مختلف، اظهار داشت: استمرار مشورت میان وزرای خارجه در این زمینه به درک مشترک از موضوعات کنسولی از جمله تجدید نظر در برخی پرونده ها کمک خواهد کرد.

طرفین بر تداوم مشورتهای سیاسی بین دو کشور در سطوح مختلف تاکید کردند. در این دیدار موضوعات دوجانبه و زمینه های همکاری مشترک مورد تبادل نظر قرار گرفت.

دیدار های روز جمعه وزیر خارجه در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیپلماسی فعال دولت سیزدهم با کارلوس فرانسا همتای برزیلی خود در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار و پیرامون روابط دو جانبه، موضوعات مورد اهتمام مشترک و رایزنی های فیمابین در مجامع بین المللی و منطقه ای تبادل نظر کرد.

حسین امیرعبداللهیان در این دیدار با یادآوری قدمت 120 ساله مناسبات میان ایران و برزیل، آن را سرمایه ای ارزشمند برای پیشبرد و توسعه مناسبات در زمینه های مختلف دانست.

وزیر امور خارجه افزود: ما در بخش دولتی باید، حمایت و پشتیبانی خود را از شرکت های خصوصی به عمل آوریم تا بیش از گذشته شاهد توسعه مناسبات اقتصادی و افزایش تبادل تجاری باشیم.

کارلوس آلبرتو فرانکو فرانسا نیز در این دیدار ضمن تاکید بر وجود منافع مشترک میان دو کشور، آمادگی برازیلیا را برای افزایش مبادلات تجاری و عملیاتی کردن توافقات فیمابین اعلام کرد.

وزیر امور خارجه برزیل همچنین افزود: ایران شریک قابل اعتمادی برای گسترش مناسبات اقتصادی در منطقه غرب آسیا می باشد.

طرفین در این دیدار بر گسترش روابط در حوزه های فناوری، کشاورزی و تبادل تجربه در زمینه های محیط زیست، حمایت متقابل از نامزدهای دو کشور در مجامع بین المللی و نقش برجسته گروه بریکس در تقویت چندجانبه گرایی در نظام بین الملل تاکید کردند.

دیدار های روز جمعه وزیر خارجه در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی های خود با وزرای امور خارجه کشورهای مختلف با خانم «حاجه لهبیب» وزیر امور خارجه بلژیک دیدار و گفتگو کرد.

حسین امیرعبداللهیان در این ملاقات بر آمادگی ایران برای نهایی کردن برخی اسناد پایه همکاری دوجانبه ایران و بلژیک از جمله موافقتنامه حمل و نقل دریایی، اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و حمایت از سرمایه گذاری متقابل تاکید کرد.

وزیر امور خارجه از رویکرد دوگانه کشورهای غربی نسبت به حقوق بشر و اعمال گزینشی آن انتقاد کرد.

طرفین همچنین در خصوص مصادیق همکاری های قضایی و کنسولی تبادل نظر نموده و بر پوشش کنسولی به منظور حمایت از اتباع دو کشور برابر موافقتنامه ها و اسناد متعارف بین المللی تاکید کردند.

اخبار مرتبط

انتهای پیام

نظر شما