شناسهٔ خبر: 55591034 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

با صد و هفتاد و یکمین روز حمله روسیه به اوکراین

اعلام رسمی اعزام ده ها نیروی نظامی آمریکا به جبهه اوکراین/ مدودف: زلنسکی یا محاکمه می شود یا کمدین!/نابودی 4 هزار تانک اوکراینی توسط ارتش روسیه/طرح موشکی ناتو برای بستن دریای بالتیک به روی روسیه

صد و هفتاد و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

صاحب‌خبر -

مدودف: زلنسکی یا محاکمه می شود یا کمدین!/نابودی 4 هزار تانک اوکراینی توسط ارتش روسیه

بین الملل تابناک: صد و هفتاد و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

روسیه: آمریکا در حال تبدیل شدن به یک طرف جنگ اوکراین است
۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ۲۱:۰۷

وزارت خارجه روسیه روز شنبه اعلام کرد که نفوذ آمریکا بر روی دولت اوکراین به جایی رسیده که واشنگتن به تدریج تبدیل به یک طرف جنگ در اوکراین می‌شود.

«الکساندر دارچیف» مدیر بخش آمریکای شمالی وزارت خارجه روسیه به خبرگزاری تاس گفت که به غیر از کمک مالی و نظامی عمده و همچنین حمایت معنوی از دولت ولودیمیر زلسنکی رییس جمهوری اوکراین، آمریکایی‌ها به تدریج تبدیل به یک طرف مستقیم در جنگ می‌شوند.

این مقام وزارت خارجه روسیه در این خصوص به اظهارات وادیم اسکیبیتسکی معاون اداره اطلاعات وزارت دفاع اوکراین در مورد "تبادل نظر ارتش کی‌یف با حامیان آمریکایی خود" پیش از دریافت سامانه‌های موشکی هیمارس اشاره کرد.

این دیپلمات روس در ادامه تشریح کرد: مشخص شد که بمباران‌های مرگبار جمعیت غیرنظامی در جمهوری خلق دونتسک و لوهانسک و اراضی آزاد شده اوکراین دست کم با تایید مراکز تصمیم گیری آمریکا صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد که در این وضعیت گفتگو با واشنگتن درباره مساله اوکراین مشکل ساز است.

دارچیف بهترین راه حل برای آمریکا را مجبور کردن زلسنکی به بازگشت به مذاکرات با روسیه عنوان کرد. مقام ارشد وزارت خارجه روسیه بیان کرد که برای جلوگیری از شکست تحقیرانه همانند مورد افغانستان، بهترین راه حل برای واشنگتن مجبور کردن زلسنکی به بازگشت به میز مذاکره است.

احداث خط لوله گاز جدید در اروپا با هدف کاهش وابستگی به روسیه
۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ۲۱:۰۶

آنتونیو کوستا نخست وزیر پرتغال گفت به دنبال مخالفت طرفداران محیط زیست در فرانسه، اتحادیه اروپا احداث خط لوله جدیدی را برای انتقال گاز طبیعی مایع بررسی می‌کند که خط لوله بین اروپای مرکزی و شبه جزیره ایبریا را که از فرانسه عبور می کرد، دور می زند.

 خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از نخست وزیر پرتغال نوشت: به دنبال مخالفت فرانسه، خط لوله جدید از انتقال گاز از طریق منطقه «پیرنه» که شبه جزیره ایبریا را از فرانسه جدا می کند، جلوگیری می کند.

کوستا گفت: پرتغال و اسپانیا می توانند مقدار زیادی گاز طبیعی مایع یا (LNG) را که از سراسر جهان دریافت می‌کنند به دیگر کشورهای اتحادیه اروپا منتقل کنند.

نخست وزیر پرتغال از ارائه جزییات بیشتری خودداری کرد اما ساخت این خط لوله زیردریایی احتمالا سالها طول خواهد کشید.

روزنامه آنلاین «آبزرور» پرتغال به نقل از نخست وزیر این کشور نوشت: طرح اولیه که احداث خط لوله از طریق فرانسه را فرض می گرفت، به دلیل نگرانی های زیست محیطی دولت فرانسه شکست خورد.

خط لوله احتمالی جدید که فرانسه را دور می زند، پرتغال و اسپانیا را به ایتالیا متصل می کند و از زیر دریای مدیترانه عبور می کند.

کشورهای اروپایی به دنبال توافق بر سر چگونگی کاستن از وابستگی به گاز طبیعی روسیه هستند.

تاکنون ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه صادرات گاز به بیش از دوازده کشور اتحادیه اروپا را قطع و صادارت به کشورهای صنعتی بزرگ مانند آلمان را کاهش داده اند.

مقامات اروپایی نگران آن هستند که روسیه صادارت گاز به بیشتر کشورهای اروپایی را در زمستان همزمان با افزایش تقاضا کاهش دهند.

تسلط ارتش روسیه بر یک منطقه دیگر در دونتسک
۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ۲۰:۵۶

وزارت دفاع روسیه امروز شنبه اعلام کرد که ارتش این کشور موفق شده یک شهرک دیگر در دونتسک را تحت کنترل کامل خود در بیاورد.

براساس گزارش الجزیره، نظامیان روس موفق شدند بر شهرک پیسکی در منطقه پوکروفسک در دونتسک مسلط شوند.

خبرگزاری رویترز اما می‌گوید که شبه نظامیان جدایی طلب و ارتش روسیه یک هفته پیش نیز از تسلط بر پیسکی خبر داده بودند.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که یک سامانه موشکی هیمارس آمریکایی و یک انبار مهمات مربوط به این سامانه راکت انداز را در نزدیکی شهر کراماتورسک در استان دونتسک منهدم کرده است.

چین از روسیه و اوکراین خواست تا مذاکرات را از سر بگیرند
۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ۱۴:۲۴

چین با ابراز نگرانی نسبت به ایمنی و امنیت تاسیسات هسته‌ای در اوکراین، از روسیه و اوکراین خواسته است تا مذاکرات را از سر بگیرند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، «ژانگ جون»، سفیر چین در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت گفت: «ما از همه طرف‌های ذی‌ربط می‌خواهیم هر چه زودتر مذاکرات را از سر بگیرند، به دنبال راه‌حلی برای بحران اوکراین به شیوه‌ای خونسرد و منطقی باشند، به نگرانی‌های امنیتی مشروع یکدیگر رسیدگی کنند و یک معماری امنیتی متعادل، مؤثر و پایدار بسازند تا به دستیابی به امنیت مشترک منجر شود.»

نماینده چین پس از صحبت‌های رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص نیروگاه هسته‌ای زاپروژیای اوکراین گفت: «تنها با آرام کردن وضعیت و بازگرداندن صلح فوری، می‌توانیم خطرات هسته‌ای را به طور اساسی حذف کنیم، از قضاوت نادرست بکاهیم و از بروز حوادث جلوگیری کنیم.»

روسیه از ماه مارس کنترل این تاسیسات هسته‌ای اوکراین را در دست دارد. طرف‌های درگیر یکدیگر را مسئول گلوله‌باران اخیر بزرگترین نیروگاه هسته‌ای اروپا می‌دانند.

سفیر چین خواستار احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی طرف‌های درگیر شد و از جامعه بین‌المللی خواست تا «مسئولانه برای تسهیل راه‌حل مناسب بحران عمل کند و تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک را برای ایجاد شرایط بازگشت طرف‌های ذی‌ربط به میز مذاکره افزایش دهد.»

ژانگ جون در نشست پنج‌شنبه شورای امنیت سازمان ملل گفت: «ایمنی و امنیت سایت‌های هسته‌ای نباید در معرض آزمون و خطا قرار گیرد.» او هشدار داد که پیامدهای هرگونه حادثه‌ای در این نیروگاه هسته‌ای اوکراین «ویرانگرتر از حادثه هسته‌ای فوکوشیما خواهد بود.»

او همچنین خواستار رفع «موانع موجود» شد تا گروسی و تیم کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدون تأخیر از این نیروگاه هسته‌ای بازدید کنند و «بتوانند بدون هیچ مانعی کار خود را انجام دهند.»

نیوزویک: موشک‌های هیمارس اوکراین تا سه ماه دیگر ته می‌کشد
۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ۱۴:۲۳

بر اساس گزارش نشریه نیوزویک آمریکا، یک نظامی بازنشسته واحد تفنگداران دریایی ارتش این کشور پیش‌بینی کرد که اوکراین تا سه یا چهار ماه آینده موشک‌های مدل هیمارس را که از واشنگتن برای استفاده در جنگ با روسیه دریافت کرده، تمام خواهد کرد.

 مارک کانسیان، مشاور ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، به نیوزویک گفت: حدس من در خصوص تمام شدن این موشک‌ها طی سه یا چهار ماه آینده دست بالا را می‌گیرد اما فکر نمی‌کنم احمقانه باشد. برخی افراد مدت زمان یک ماه یا بیشتر را تخمین زده‌اند. اما فکر نمی‌کنم آنها با این سرعت بالا این موشک‌ها را شلیک کنند.

کانسیان خاطر نشان کرد: "ما به نقطه‌ای خواهیم رسید که در آن آمریکا مجبور می‌شود تعداد موشک‌هایی که ارائه می‌دهد را کاهش دهد زیرا تعداد آنها در انبارها کم می‌شود. فکر می‌کنم یک سری بحث‌ها در داخل پنتاگون در این خصوص وجود خواهد داشت. ارتش احتمالاً به دنبال این خواهد بود که میزان موشک‌های بیشتری را حفظ کند در حالی که مقامات غیرنظامی احتمالاً به دنبال این خواهند بود که تعداد موشک‌های بیشتری را از انبارها آزاد کنند و آنها به نوعی بر سر تعیین یک سطح قابل قبول ریسک به توافق خواهند رسید."

این نظامی سابق که برای مدت بیش از هفت سال در بخش استراتژی و بودجه جنگ در دفتر مدیریت و بودجه وزارت دفاع آمریکا کار کرده و دو بار نیز به عراق سفر کرده خاطر نشان کرد: تعداد موشک‌هایی از این دست که توسط آمریکا تولید می‌شوند، نسبتاً محدود است. آمریکا از زمانی که در سال ۲۰۰۴ تولید این موشک‌ها را شروع کرد تاکنون حدود ۵۰۰۰۰ فروند از این موشک‌های هدایت‌شونده را تولید کرده است و در سال مالی جاری حدود ۵۸۰۰ عدد از این موشک‌ها را خریداری خواهد کرد.

در ۲۵ ژوئیه، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد، تامین تجهیزات یک بسته امنیتی جدید به ارزش حدود ۱۷۵ میلیون دلار برای اوکراین از انبارهای نظامی موجود ارتش آمریکا صورت گرفته که این علاوه بر بسته ۹۵ میلیون دلاری کمک‌های مربوط به ابتکار موسوم به ابتکار کمک امنیتی اوکراین، شامل اعطای چهار سیستم دیگر موشک‌های هیمارس است و این‌ها در مجموع تعداد این سیستم‌های موشکی ارائه شده به اوکراین را به ۱۶ عدد می‌رسانند.

کانسیان اظهار کرد: حدس من این است که ما میزان ۲۵۰۰۰ تا ۲۸۰۰۰ تا از موشک‌های هیمارس را استفاده کرده‌ایم، در حالی که وزارت دفاع آمریکا این آمار را منتشر نمی‌کند اما شما می‌توانید بر مبنای محتوای بودجه مربوط به جنگ این میزان را حدس بزنید. ما اجازه پیدا کردیم حدود یک سوم آنها را به اوکراینی‌ها بدهیم. همین کار را هم در قبال موشک‌های استینگر و جاولین انجام دادیم و حدود یک سوم موجودی را به آنها دادیم.

به گفته کانسیان، اعطای حدود یک سوم از موجودی موشک‌های هیمارس به اوکراین سبب می‌شود که حداکثر ۱۰۰۰۰ تا از این موشک‌ها در اختیار این کشور قرار بگیرد. این میزان هم به آمریکا این امکان را می‌دهد که به اوکراین کمک کند و هم میزانی کافی از آنها را برای اهداف خود آمریکا نگه دارد.

مقام آمریکایی: نیروهای روسیه در خرسون وارد موضع دفاعی شده‌اند
۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ۱۴:۲۲

یک مقام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) ادعا کرد: اوکراین همچنان در خرسون به روسیه فشار وارد می‌کند و نیروهای روسی وارد موضع دفاعی شده‌اند.

این مقام پنتاگون که نامش بیان نشده است، عصر جمعه به وقت محلی در گفتگو با خبرنگاران رسانه های آمریکایی مدعی شد اوکراین در خارکف پیشرفت های کمی بدست می آورد اما در بسیاری از موارد فشار زیادی بر نیروهای روسیه وارد می کند.

وی ادعا کرد: روسیه نیز دستاورد های بسیار کمی با هزینه بالا در اطراف باخموت بدست می آورد.

وی افزود: آمریکا به نتیجه قطعی در مورد دلیل انفجار در پایگاه روسیه در کریمه نرسیده است اما در این انفجار جنگنده، بمب افکن ها و هواپیماهای نظارتی روسیه منهدم شدند.

این مقام آمریکایی ادعا کرد: نیروهای اوکراینی به دلیل اراده ضعیف نیروهای روس و ناتوانی آنها در حفظ خطوط مقدم، تقویت می شوند.

وی اضافه کرد: نیروگاه هسته ای زاپوریژژیا همچنان تحت کنترل روسیه است و تهدیدی برای آن وجود ندارد اما این امر می تواند تغییر کند.

وی همچنین نسبت به گلوله باران نیروگاه هسته ای زاپوریژژیا از سوی نیروگاه اوکراینی ابراز تردید کرد.

طرح موشکی ناتو برای بستن دریای بالتیک به روی روسیه
۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ۱۴:۱۷

وزیر دفاع استونی در اظهاراتی از اجرای یک طرح موشکی با فنلاند به منظور بستن دریای بالتیک به روی نیروهای روسیه و تلاش برای تبدیل آن به «دریای ناتو» خبر داد.

به گزارش شبکه خبری "راشاتودی"، فنلاند و استونی در مورد یک طرح موشکی گفت‌وگو کرده اند که هدف آن بستن دریای بالتیک به روی روسیه است.

این شبکه خبری روسی در تارنمای خود نوشت: «هانو پوکور» وزیر دفاع استونی اعلام کرد که تالین (پایتخت استونی) و هلسینکی (پایتخت فنلاند) در مورد یکپارچه‌سازی پرتاب‌کننده‌های موشک های ساحلی که این دو عضو ناتو را قادر به محاصره نیروی دریایی روسیه در خلیج فنلاند می سازد، گفت‌وگو کرده‌اند. این مقام، با تکرار اظهاراتی که پیش از این توسط رهبران لهستان و لیتوانی بیان شده بود، افزود: این امر دریای بالتیک را به "دریای ناتو" بدل می کند.

وزیر دفاع استونی در گفت و گو با روزنامه فنلاندی ایلتالیتی (Iltalehti) گفت: ما باید دفاع ساحلی خود را یکپارچه سازی کنیم. وی سپس ادامه داد: برد پرواز موشک های استونیایی و فنلاندی بیشتر از عرض خلیج فنلاند است.

موشک های ساحلی (MTO۸۵M) فنلاند بردی بیش از ۱۰۰ کیلومتر دارند. خلیج فنلاند هم نزدیک به ۸۲ کیلومتر از هلسینکی تا تالین فاصله دارد. استونی قصد دارد تا اواخر سال جاری موشک های اسرائیلی "بلو سپر" (Blue Spear) را هم خریداری کند که برد آنها نزدیک به ۳۰۰ کیلومتر است.

وزیر دفاع استونی در ادامه اظهاراتش مدعی شد: پس از پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو، بالتیک، دریای ناتو خواهد بود و وضعیت در مقایسه با امروز تغییر می کند. پوکور سپس اضافه کرد دو کشور [استونی و فنلاند] قادر خواهند بود دریای بالتیک را به روی نیروی دریایی روسیه ببندند.

در پی طرح رسمی درخواست فنلاند و سوئد برای عضویت در ناتو، لهستان و جمهوری‌های شوروی سابق در ساحل دریای بالتیک بیشترین اشتیاق را نسبت به این امر نشان دادند. به گونه ای که پس از نشست سران ائتلاف نظامی ناتو در اسپانیا در پایان ژوئن (اوایل تیر)، «آندری دودا» رئیس جمهوری لهستان و «ادگارس رینکوویکس» وزیر امور خارجه لتونی، هر دو ابراز امیدواری کردند که بالتیک به دریای ناتو بدل شود.

پوکور در ادامه اظهاراتش، خاطرنشان کرد که با همتای فنلاندی خود بر سر حریم هوایی صحبت کرده است، اما از پاسخ به سوالی در خصوص استقرار جنگنده های اف-۳۵ آمریکایی در استونی طفره رفت. وی افزود: حریم هوایی استونی و فنلاند یک فضا است و اگر یکی از آنها حفظ نشود، از دیگری هم نمی توان محافظت کرد.

اعلام رسمی اعزام ده ها نیروی نظامی آمریکا به جبهه اوکراین
۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ۱۴:۱۵

ارتش آمریکا در بیانیه‌ای از اعزام حدود ۲۶۰ سرباز از پایگاه ایالت کنتاکی این کشور به اروپا در پاییز امسال برای حضور در جنگ اوکراین خبر داد.

به گزارش اسپوتنیک،‌ در بیانیه روابط عمومی ارتش آمریکا آمده است: این تغییر در آٰرایش نظامی نیروهای این کشور در اروپا دائمی نیست و تنها به دلیل تحولات در اوکراین و درگیری‌ها میان این کشور و روسیه انجام می‌شود.

ارتش آمریکا مدعی شده است که این اقدام در راستای «تعهد بسیار بالایی» که ایالات متحده به متحدانش در اروپا و ناتو دارد، صورت می‌گیرد.

هشدار روسیه به احتمال قطع روابط با آمریکا

روسیه به آمریکا هشدار داده است که اگر روسیه به عنوان "کشور حامی تروریسم" معرفی شود، روابط دوجانبه به نقطه بی‌بازگشت می‌رسد و این روابط احتمالا کاملا قطع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تاس، الکساندر دارچیف رئیس بخش آمریکای شمالی در وزارت خارجه روسیه جمعه شب گفت: اگر سنای آمریکا طرح‌هایی را برای معرفی روسیه به عنوان کشور حامی تروریسم تصویب کند، این اقدام بدان معنا خواهد بود که واشنگتن از نقطه بدون بازگشت عبور کرده است.

دارچیف ادامه داد، اگر سنای آمریکا چنین لایحه‌ای را تصویب کند، این اقدام "جدی‌ترین آسیب به روابط دیپلماتیک دوجانبه، تا حد کاهش و حتی قطع آن‌ها را به همراه خواهد داشت. "

وی افزود: به طرف آمریکایی هشدار داده شده است.

به گزارش ایرنا، سنای آمریکا روز چهارشنبه هفته گذشته به اتفاق آرا قطعنامه‌ای تصویب کرد که در آن از «آنتونی بلینکن» وزیر امورخارجه خواست تا روسیه را به واسطه اقداماتش در چچن، گرجستان، سوریه و اوکراین که منجر به «کشته شدن تعداد بی‌شماری مردان، زنان بی‌گناه» شده، به‌عنوان حامی تروریسم معرفی کند.

پیش‌تر پیشنهاد مشابهی در مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شده بود و انتظار می‌رود «نانسی پلوسی» رئیس‌ آن حامی قوی تصویب چنین قانونی باشد. براساس قانون آمریکا، تعیین و معرفی یک کشور به عنوان حامی تروریسم در حیطه اختیارات وزارت امورخارجه است.

اما بلینکن تاکنون نسبت به این اقدام رغبت چندانی نشان نداده است. هفته‌ها است که فشار بر بلینکن و وزارتخانه متبوعش برای معرفی روسیه به عنوان کشور حامی تروریسم ادامه دارد. درواقع بلینکن برغم مخالفت در برابر این خواسته احساسی، مقابل تحریم متحدان واشنگتن که با روسیه داد و ستد دارند و ممکن است باقیمانده دیپلماسی میان آمریکا و روسیه را از بین ببرد، مقاومت می‌کند.

این درحالی است که پارلمان لتونی (سایما) پنجشنبه شب در وب‌سایت رسمی خود با انتشار بیانیه‌ای، روسیه را یک کشور حامی تروریسم اعلام کرده است.

نابودی 4 هزار تانک اوکراینی توسط ارتش روسیه

وزارت دفاع روسیه جمعه شب با انتشار گزارشی اعلام کرد که از ابتدای آغاز "عملیات ویژه نظامی" این کشور در اوکراین ۴ هزار و ۲۹۳ تانک ارتش اوکراین را نابود کرده است.

به گزارش تارنمای وزارت دفاع روسیه، در این گزارش آمده است: در مجموع ۲۶۷ فروند جنگنده و ۱۴۶ فروند بالگرد اوکراین در حملات نیروهای روسیه منهدم شده‌اند.

وزارت دفاع روسیه افزود: ارتش روسیه همچنین یک هزار و ۷۳۲ فروند پهپاد و ۳۶۵ سیستم ضد هوایی ارتش اوکراین را نابود کرده است.

در این گزارش آمده است، از ابتدای عملیات ویژه نظامی، ۷۹۷ سیستم راکتی چند منظوره، ۳ هزار و ۲۹۰ توپخانه و خمپاره‌انداز و همچنین ۴ هزار و ۸۴۴ دستگاه خودروی زرهی ارتش اوکراین نابود شده است.

بورل: روسیه از غذا به عنوان سلاح استفاده می‌کند

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه بار دیگر روسیه را متهم کرد که از «غذا» به عنوان سلاح استفاده می‌کند.

وی در پیامی توییتری نوشت: «روسیه از غذا به عنوان سلاح استفاده می‌کند و گرسنگی در سراسر جهان را تشدید می‌کند. به لطف توافق استانبول، اوکراین بار دیگر قادر به انتقال غلات است».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اضافه کرد: «روسیه باید به تعهدات خود احترام بگذارد تا صادرات اوکراین بتواند ادامه یافته و به کسانی که به آن نیاز دارند که اغلب از آفریقا بوده، برسد».

مدودف: زلنسکی یا محاکمه می شود یا کمدین!

دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت: ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین، چاره‌ای جز حضور در دادگاه یا ایفای نقش‌های ثانویه در نمایش‌های کمدی ندارد.

به گزارش خبرگزاری تاس، مدودف جمعه شب در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص آینده زلنسکی گفت: او یا دادگاهی خواهد شد یا دوباره با نقش‌های ثانویه در نمایش‌های کمدی حضور خواهد یافت.

مدودف روز گذشته از مناطق لوهانسک و دونتسک دیدار کرد.

وی هدف از سفر به این مناطق را بررسی را ههای افزایش دفاع از مردم "جمهوری‌های لوگانسک و دونتسک و سایر مناطق آزاد شده" بیان کرد.

 

نظر شما