شناسهٔ خبر: 54947405 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

اصول تغذیه‌ای سالم در دوران آلودگی هوا برای تقویت سیستم ایمنی بدن

یک متخصص تغذیه گفت: در دوران آلودگی هوا تغذیه سالم نقش موثری در ایمنی سیستم بدن دارد.

صاحب‌خبر -

نرگس جوزدانی گفت: مصرف مایعات مانند آب و شربت‌های سنتی از قبیل خاکشیر، تخم شربتی و ... در دوران آلودگی هوا باید افزایش یابد.

او گفت: غذا‌های آبکی سبک بدون خامه مانند سوپ‌های ساده، آب دوغ خیار، شیر و ماست حتما کم چرب، غذا‌هایی با پایه‌های گیاهی مانند سالاد، پروتئین‌های کم چرب مانند حبوبات، سبزیجات و ... باید در زمان آلودگی هوا استفاده شوند و از مصرف غذا‌های پرچرب و مضر خودداری کنیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف بیشتر سبزیجات برای حفظ سیستم ایمنی بدن در دوران آلودگی هوا تاثیر زیادی دارد.

جوزدانی گفت: در این زمان مصرف آنتی اکسیدان ها، ویتامین C، سبزیجات تازه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، انبه و ... گزینه های مناسبی جهت تقویت ایمنی بدن هستند.

او گفت: در آنتی اکسیدان‌ها ویتامین E و مغز‌ها بسیار مهم هستند و با وجود این که همواره توصیه می‌کنیم تا آجیل به صورت خام استفاده شود، همین تاکید را در دوران آلودگی هوا هم داریم؛ چرا که اثرات آنتی اکسیدانی بیشتری خواهند داشت.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: امگا ۳ از آنتی اکسیدان‌های دیگری است و در مایعات که از جمله پروتئین‌های کم چرب هستند، بیشتر وجود دارد. مصرف یک تا دو عدد گردو در دوران آلودگی هوا تاثیر دارد و روزانه باید حداکثر تا ۳۰ گرم آجیل استفاده شود.

نظر شما