شناسهٔ خبر: 54235304 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

نانوایی ها زیر ذره بین گشت های نظارتی

با حضور گشت‌های مشترک سازمان جهادکشاورزی و تعزیرات حکومتی شاخص‌های کمی و کیفی نان در واحد‌های نانوایی بررسی شد.

صاحب‌خبر -

با هدف نظارت بر کار نانوایی‌ها و جلوگیری از تخلفات به همراه بازرسان گشت مشترک تعزیرات حکومتی و جهاد کشاورزی به چند نانوایی سری زدیم.

نظارت بر چند نانوایی در نقاط مختلف شهرستان بیرجند انجام شد.

بررسی وزن چانه‌های نان، میزان آرد استفاده شده در یک روز، قیمت فروش، بررسی بهداشت محیط نانوایی و کیفیت نان پخته شده از جمله مواردی بود که زیر نظر ذره بین کارشناسان بررسی شد.

کشتگر رئیس گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان گفت: در بررسی از نانوایی‌های بیرجند مشخص شد وزن چانه‌ها و موجودی آرد مناسب بود و تخلفی مشاهده نشد.

او گفت: عدم موازین بهداشتی از جمله مواردی بود که تذکر داده شد تا رعایت شود.

مردم هم تقاضای نظارت بر عرصه کیفیت نان را داشتند.

شهروندی گفت: نانوایی محله ما به شدت کیفیت پایینی دارد و به نانوا تذکر داده ام.

او گفت: نان هایش را کسی نمی‌خرد و نان‌ها را خشک کرده و به فروش می‌رساند.

کارشناس جهاد کشاورزی شاخصه‌های مختلفی از جمله بررسی‌ها کیفیت نان، سهمیه پخت ساعات کاری، موجودی انبار و بهداشت فردی نانوایان را بررسی می‌ کنند.

از ابتدای سال ۵۴ پرونده در خصوص گرانفروشی، کم فروشی و عدم رعایت مقررات بهداشتی نانوایی‌ها در سازمان تعزیرات حکومتی استان ثبت شده است.

مردم می‌توانند در صورت تخلف و گرانفروشی نانوایان را به سامانه ۱۳۵ و ۱۲۴ سازمان تعزیرات حکومتی و صمت گزارش دهند.

نظر شما