شناسهٔ خبر: 52154472 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

طرز تهیه خورش ریحان مخصوص به سه روش متفاوت

اگر می‌خواهید یک خورش جدید خوشمزه با طعم جدید را امتحان کنید، خورش ریحان گزینه خوب و راحتی است.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان _ بیتوته نوشت: خورش ریحان یک خورش خوشمزه و متفاوت است که ارزش امتحان کردن را دارد. اگر میخواهید یک خورش جدید را امتحان کنید، خورش ریحان گزینه خوبی برای شماست. پخت این خورش بسیار راحت است و به علاوه می‌توانید متناسب با سلیقه خودتان خورش ریحان را با گوشت مرغ یا گوشت گوسفند بپزید و حتی از بادمجان در کنار خورش استفاده نمایید.

خورش ریحان

مواد لازم خورش ریحان

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

رب نارنج ۱ قاشق غذاخوری

ریحان ۳۰۰ گرم

نعناع ۱۰۰ گرم

تره ۱۰۰ گرم

گشنیز و جعفری  ۴۰۰ گرم

برنج ۴ پیمانه

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه خورش ریحان

برای شروع پخت خورش ریحان خوشمزه، پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

کمی روغن حیوانی در قابلمه ریخته و گوشت را که به صورت قیمه‌ای تکه شده درروغن حیوان تفت دهید تا رنگش تغییر کند.

فلفل زردچوبه و پیاز داغ را به گوشت بزنید و مخلوط کنید.

به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید و ۲ ساعت و نیم اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

سبزی خورش ریحان را خرد کنید.

تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و سپس سبزی‌ها را تفت دهید تا آبش کشیده شود. کمی روغن به سبزی‌ها اضافه کرده و سرخشان کنید.

نمک و رب نارنج را اضافه کرده و مخلوط کنید.

سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید خورش جا بیوفتد و روغن بیندازد.

برنج را که از شب قبل در آب نمک خیسانده اید را در در قابلمه‌ای دیگر ریخته و ۲.۵ برابر آب و نمک اضافه کنید و بپزید.

وقتی آب برنج کشیده شد، کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا حرارت ملایم برنج دم بکشد.

خورش ریحان و بادمجان

مواد لازم خورش ریحان و بادمجان

ران گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم

روغن مایع به مقدار لازم

پیاز نگینی خردشده ۱ عدد

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

سبزی خردشده ۵۰۰ گرم

آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذا خوری

بادمجان ۴ عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه خورش ریحان و بادمجان

سبزی خورش ریحان را خرد کنید و تفت دهید تا آبش کشیده شود سپس سرخ کنید و کناری بگذارید.

پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید تا رنگش روشن شود، گوشت خرد شده را اضافه کرده و رویش زردچوبه و فلفل بپاشید و گوشت را تفت دهید تا رنگش تغییر کن.

سبزی سرخ شده را اضافه کرده مخلوط کنید.

به مقدار لازم آب گرم به خورش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا روی حرارت ملایم بپزد و به روغن بیوفتد.

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا تلخی شان گرفته شود سپس بشویید و خشک کنید و سرخ کنی.

یک ربع مانده به آخر پخت خورش، نمک و آبلیمو و بادمجان را اضافه کنید.

در صورت تمایل میتوانید بادمجان را هنگام سرو روی ظرف خورش بگذارید.

خورش ریحان با مرغ

مواد لازم خورش ریحان با مرغ

مرغ ۴ تکه

بادمجان ۴ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

ریحان  ۲۰۰ گرم

گشنیز  ۱۰۰ گرم

جعفری ۱۰۰ گرم

نعنا ۵۰ گرم

تره ۵۰ گرم

آب لیموترش تازه یا آب نارنج  ۲ قاشق سوپ خوری

زعفران دم کرده

۳ قاشق غذا خوری

نمک ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه  ۱ قاشق چای خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه خورش ریحان با مرغ

پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید.

تکه‌های مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش عوض شود.

زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده مخلوط کنید.

سبزی خورش ریحان را خرد کرده و در تابه‌ای دیگر ۵ دقیقه تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.

۲ لیوان آب جوش در قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

در صورت تمایل به استفاده از بادمجان در خوش، بادمجان‌ها را پوست گرفته و حلقه کنید و سرخ کنید.

۲۰ دقیقه قبل از اتمام پخت، نمک را اضافه کنید.

۱۰ دقیقه آخر آب لیموترش یا آب نارنج اضافه کنید.

وقتی خورش جا افتاد، شعله را خامش کنید و زعفران دم کرده را اضافه نمایید و خورش را در بشقاب بکشید و بادمجان سرخ شده را دورش بچینید.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب‌ها:

نظر شما