سید احمد برآبادی، امروز چهارشنبه ۱۷ آذر به رسانه های گروهی گفت: بانوان بیرجندی با نانهایی که در سفره خرد میشود و یا چند روزی میماند و بیات می شود این غذا را تهیه میکنند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: نان جوش، غذای سنتی و محلی مقوی و مغذی است که از نان تهیه و در وعدههای غذایی ظهر و شب استفاده می شود.
مسئول واحد پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه این نان همچنین در همه فصول سال مصرف میشود و مخصوص ایام و مراسم خاصی نیست و غذایی مناسب برای همه سنین از کودک تا بزرگسال بشمار میرود، تصریح کرد: نان جوش از غذاهای سنتی و محلی شهر بیرجند و روستاهای اطراف است.
به گفته وی مواد اصلی غذای نان جوش ، نان خرد شده، روغن، پیاز، سیر، ادویه شامل نمک، فلفل، زرد چوبه و مقداری زعفران، برگ شنبلیله خشک شده، گردو، زرشک و پیازچه یا سبزی معطر و تخم مرغ است.
انتهای پیام
نظر شما