شناسهٔ خبر: 51265985 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

غذای بومی و سنتی نان جوش خراسان جنوبی در فهرست میراث معنوی ثبت شد

زهرا حمیدی

مسئول واحد پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: غذای بومی و سنتی نان جوش خراسان جنوبی در فهرست میراث ناملموس (معنوی) ثبت شد.

صاحب‌خبر -

سید احمد برآبادی، امروز چهارشنبه ۱۷ آذر به رسانه‌ های گروهی گفت: بانوان بیرجندی با نان‌هایی که در سفره خرد می‌شود و یا چند روزی می‌ماند و بیات می‌ شود این غذا را تهیه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: نان جوش، غذای سنتی و محلی مقوی و مغذی است که از نان تهیه و در وعده‌های غذایی ظهر و شب استفاده می‌ شود.

مسئول واحد پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه این نان همچنین در همه فصول سال مصرف می‌شود و مخصوص ایام و مراسم خاصی نیست و غذایی مناسب برای همه سنین از کودک تا بزرگسال بشمار می‌رود، تصریح کرد: نان جوش از غذاهای سنتی و محلی شهر بیرجند و روستاهای اطراف است.

به گفته وی مواد اصلی غذای نان جوش ، نان خرد شده، روغن، پیاز، سیر، ادویه  شامل نمک، فلفل، زرد چوبه و مقداری زعفران، برگ شنبلیله خشک شده، گردو، زرشک و پیازچه یا سبزی معطر و تخم مرغ است.

انتهای پیام 

نظر شما