شناسهٔ خبر: 51169158 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

خطر سکته مغزی و زوال عقل را با این روش کاهش دهید

نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد، نوشیدن قهوه و چای در روز خطر سکته مغزی و زوال عقل را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد، نوشیدن دو قهوه و دو چای در روز خطر سکته مغزی و زوال عقل را تا یک سوم کاهش می‌دهد.

محققان چینی ۵۰۰ هزار انگلیسی را در طول یک دهه برای این مطالعه تحت بررسی قرار دادند؛ از داوطلبان در مورد مصرف نوشیدنی گرم آنها نیز سؤال شد و مشخص شد افرادی که چای و قهوه مصرف می‌کنند، احتمال ابتلایشان به زوال عقل ۲۸ درصد کاهش یافته است.

به گفته کارشناسان، مصرف قهوه به تنهایی یا همراه با چای نیز تا ۴۰ درصد با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل پس از سکته مغزی ارتباط داشت. محققان می‌گویند: یافته‌های ما نشان می‌دهد که مصرف متوسط ​​قهوه و چای به‌صورت جداگانه یا ترکیبی با کاهش خطر سکته مغزی و زوال عقل مرتبط است.

به نظر می رسد که صرف قهوه یا چای به تنهایی نیز فوایدی دارد، حتی اگر بزرگسالان فقط یک عدد در روز مصرف کنند.

این مطالعه توسط دانشمندان دانشگاه پزشکی تیانجین انجام و در مجله PLoS Medicine منتشر شد.

انتهای پیام/

نظر شما