شناسهٔ خبر: 51143536 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

کلینیک آنلاین باشگاه خبرنگاران جوان؛

از بهترین غذا‌ها برای کاهش چربی‌های احشایی بعد از ۵۰ سالگی تا کشف پادتن لازم برای ساخت واکسن جامع کووید ۱۹

اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان را در این بسته مشاهده کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اگر موفق به رصد اخبار کلینیکی باشگاه خبرنگاران جوان در دهم آذر نشده‌اید، این بسته خبری را از دست ندهید.

بهترین غذا‌ها برای کاهش چربی‌های احشایی بعد از ۵۰ سالگی
شماری از غذا‌ها وجود دارد که طبق اعلام متخصصان تغذیه به کاهش چربی‌های احشایی در بدن شما کمک می‌کند.

کشف پادتن لازم برای ساخت واکسن جامع کووید ۱۹

دانشمندان چینی موفق به کشف پادتن لازم برای مقابله با انواع مختلف کووید ۱۹ شدند.

انتهای پیام/

نظر شما