شناسهٔ خبر: 50408902 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد

شماره سوم نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا»؛ گاهنامه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشین‌های صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «مصاحبه با دکتر محمد دهقانی «عضو هیئت علمی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان – دانشگاه تهران »، «گرمایش اهمی»، «دستگاه سورتینگ»، «فرایندهای غشایی در صنعت غذا»، «تاریخچه و خط تولید پفک»، «استانداردهای ملی رنگ‌ها در صنایع غذایی»، «دستگاه اکسترودر و انواع آنها» از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می‌خوانیم.
شماره سوم نشریه علمی دانشجویی«صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران و مدیر مسئولی طه عبدالملکی و سردبیری دنیا فرج‌زاده به صورت گاهنامه منتشر شده است.
علاقه‌مندان برای مشاهده فایل کامل نشریه به سایت نشریه به آدرس foodsj.ut.ac.ir  مراجعه کنید.
انتهای پیام

نظر شما