شناسهٔ خبر: 50302088 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

تأکید خاجی بر پاکسازی ادلب از گروه‌های مسلح و تروریست‌ها و بازگشت آن به حاکمیت سوریه

مشاور ارشد وزیر امور خارجه ایران در امور ویژه سیاسی حل دائمی مشکل ادلب را پاکسازی آن از گروه‌های مسلح و تروریست‌ها و بازگشت به حاکمیت دولت سوریه خواند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در ادامه رایزنی‌های «علی اصغر خاجی» مشاور ارشد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در امور ویژه سیاسی در حاشیه نشست کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو وی با مدیرکل وزارت خارجه ترکیه دیدار و گفت‌وگو کرد.

«سلجوقی اونال» مدیرکل وزارت امور خارجه ترکیه چهارشنبه ۲۸ مهرماه در حاشیه نشست کمیته قانون اساسی سوریه در ژنو در دیدار با علی اصغر خاجی درباره آخرین تحولات سوریه بحث و تبادل نظر کرد.  

در این دیدار، اونال با استقبال از برگزاری دور ششم گفت‌وگوهای کمیته قانون اساسی سوریه، ابراز امیدواری کرد این گفت‌وگوها به نتایج خوبی در جهت منافع ملت سوریه برسد. 

* حل دائمی مشکل ادلب

مشاور ارشد وزیر امور خارجه کشورمان نیز تأکید کرد: کمیته قانون اساسی سوریه برخاسته از روند آستانه بوده و باید این گفت‌وگوها بدون دخالت خارجی براساس خواست مردم سوریه ادامه یابد. 

وی در خصوص ادلب نیز اظهار داشت: اگر توافقات صورت گرفته در قالب روند آستانه در این باره عملی  شود، خیلی از مشکلات برطرف خواهد شد و البته حل دائمی مشکل ادلب، پاکسازی آن از گروه‌های مسلح و تروریست‌ها و بازگشت آن به حاکمیت دولت سوریه خواهد بود. 

در این جلسه درباره برگزاری نشست آینده روند آستانه در آینده نزدیک نیز بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش فارس، خاجی در ژنو همچنین با نمایندگان ایتالیا، روسیه، قطر و نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

مشاور ارشد وزیر امور خارجه ایران در امور ویژه سیاسی در دیدار نماینده ایتالیا با بیان این‌که آرامش سوریه موجب ثبات در منطقه خواهد شد، گفت که سیاست تحریمی آمریکا و اروپا کمکی به حل بحران سوریه نخواهد کرد. (اینجا بخوانید)

به گزارش فارس، شامگاه یکشنبه «گیر پدرسون» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه اعلام کرد که دولت دمشق و گروه‌های مخالف درباره پیش نویس قانون اساسی جدید سوریه با یکدیگر به توافق دست یافته‌اند.

کمیته قانون اساسی سوریه متشکل از ۴۵ عضو از دولت سوریه، مخالفان و جامعه مدنی این کشور است که ماموریت دارد قانون اساسی جدیدی که منجر به برگزاری انتخابات تحت نظارت سازمان ملل شود را تهیه و تدوین کند. 

انتهای پیام/

نظر شما