شناسهٔ خبر: 50243118 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک خیس کاراملی

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک خیس کاراملی آشنا کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک خیس کاراملی آشنا کنیم.

مواد لازم برای کیک خیس کاراملی :

شکر       1 پیمانه سرخالی
روغن مایع       1 پیمانه سرخالی
 شیر      1 پیمانه
 پودر کرم کارامل     1 عدد
 تخم مرغ     3 عدد
 وانیل      نصف قاشق چایخوری
 آرد      یک و نیم پیمانه
 بکینگ پودر      1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک خیس کاراملی :

ابتدا شکر، شیر و روغن مایع را با همزن خوب بزنید (یک دقیقه) سپس پودر کارامل را اضافه کنید و یک دقیقه ی دیگر بزنید، حالا از این مواد یک پیمانه بردارید و برای روی کیک کنار بگذارید (می شود سس کارامل).

سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه کنید و پس از ریختن هر تخم مرغ خوب هم بزنید، در آخر وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط کنید، حالا آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کردید اضافه و با لیسک هم بزنید و مایه کیک را  داخل قالب چرب شده بریزید و در فر از قبل گرم شده، با دمای ١٨٠ به مدت ٣٥ تا ٤٠ دقیقه بعد از پخت کمی اجازه بدهید کیک خنک شود ولی هنوز گرم باشد سپس از قالب خارج کنید و برش بزنید و یک پیمانه سس کاراملی را که کنار گذاشته بودید کم کم روی کیک بریزید تا به خورد کیک برود. کیک تان آماده است یک کم بماند خوشمزه تر هم می شود.

برچسب‌ها:

نظر شما