به گزارش مفدا نیشابور، دومین شورای تغذیه در سال تحصیلی جدید با حضور مهندس منصور نعیم آبادی معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر میترا حریری مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی در امور تغذیه، زینب سادات گلابگیران مدیر امور دانشجویی، مریم باطانی رئیس اداره رفاهی و دیگر اعضا برگزار شد.
در ابتدای جلسه گزارشی از نظرسنجی انجام شده از دانشجویان در مورد منوی غذایی ارائه و انتقادات و پیشنهادات موجود مطرح شد و مصوب شد تا اطلاع ثانوی هر ۲ هفته یک بار از برنامه غذایی نظرسنجی به عمل آید و غذاهایی که در نظرسنجی رای پایینی داشتند تغییر کنند.
تاکید بر اجرای بند ۹ ماده ۴ آیین نامه تغذیه از جمله مواردی بود که در این شورا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد طبق آیین نامه قیمت تمام شده غذا از دانشجویانی که ۲ بار در ماه رزرو نموده و غذا را تحویل نگرفته اند دریافت شود.
همچنین بر عدم به همراه آوردن روپوش و لباس کارآموزی در مکان های عمومی مانند سرویس و سلف سرویس تاکید شد.
در پایان اقدامات انجام شده در خصوص بهسازی سلف سرویس ها بررسی شد.
نظر شما