شناسهٔ خبر: 49696960 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تولید بیش از ۲۵۰ تُن گوشت سفید در امیدیه

مدیر جهاد کشاورزی امیدیه میزان تولید گوشت سفید در مرغداری‌های این شهرستان در نیمه نخست امسال را ۲۵۰ تُن عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

سید داود علوی فرد، مدیر جهاد کشاورزی امیدیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه در نیمه نخست امسال ۲۵۳ تُن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید شده است، گفت: ۷ واحد مرغداری گوشتی در ۷ دوره جوجه ریزی موفق شدند ۱۴۳ هزار ۵۰۰ قطعه جوجه یک روزه گوشتی پرورش دهند.

او با بیان اینکه از این میزان ۱۲۶ هزار ۳۰۳ قطعه روانه کشتارگاه‌های استان خوزستان شده است، افزود: مرغداران فعال در امیدیه خوراک مورد نیاز خود را که شامل ۴۵۳ تن ذرت و ۲۳۰ تن کنجاله سویا بود، از طریق سامانه بازار کار خریداری کردند.

علوی فرد در پایان اظهار داشت: در این شهرستان ۷ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت رسمی ۱۴۶ هزار و ۵۰۰ قطعه در حال فعالیت هستند که گوشت تولید شده را برای مصرف به بازار داخلی و همچنین شهرستان‌های مجاور عرضه می‌کنند.

انتهای پیام/گ

نظر شما