شناسهٔ خبر: 49696282 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

نحوه غیرفعال کردن ذخیره خودکار فیلم و عکس در واتساپ

غیرفعال کردن ذخیره خودکار محتوا در واتساپ یکی از سوالات پرتکرار این روزها است.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از برنا، پیامرسان واتساپ که متعلق به فیسبوک است، یکی از پرکاربردترین برنامه‌های پیامرسانی است و اگرچه برای بسیاری از افراد به یک برنامه پیامرسانی متنی صرف تبدیل شده است، اما قابلیت اشتراک گذاری فایل‌ها، اسناد و سایر رسانه‌ها مانند تصاویر و ویدئوها را نیز برای مخاطبین فراهم می‌کند.

با این حال، ذخیره خودکار تصاویر و ویدئوها خوشایند نیست و به جز اینکه فضای ذخیره سازی شما را اشغال می‌کند، مصرف داده‌ها را نیز افزایش می‌دهد. البته واتساپ به شما این امکان را می‌دهد که از بارگیری خودکار محتوا خلاص شوید. کاربران آیفون و اندروید به راحتی می‌توانند ویژگی بارگیری خودکار محتوا را در دستگاه‌های خود غیرفعال کنند.

  • نحوه غیرفعال کردن بارگیری خودکار تصاویر و ویدئوهای واتساپ در آیفون

    مرحله اول: در برنامه واتساپ به تنظیمات بروید.

نحوه استفاده همزمان از واتساپ روی چند دستگاه برای کاربران iO‌S‌

    مرحله دوم: روی گزینه Storage and Data کلیک کنید.

    مرحله سوم: در صفحه جدید گزینه بارگیری خودکار رسانه‌ها برای تصاویر، صدا، ویدئو و اسناد را مشاهده خواهید کرد.

    مرحله چهارم: گزینه‌ها را به طور جداگانه به "Never (هرگز) " تغییر دهید.

غیرفعال کردن ذخیره خودکار رسانه ها در واتساپ

آپدیت جدید واتس اپ برای حذف عکس و ویدئو از چت‌ها

علاوه بر این، اگر نمی‌خواهید این عکس‌ها در رول دوربین آیفون شما ظاهر شوند، مراحل زیر را دنبال کنید:

    مرحله اول: دوباره به تنظیمات WhatsApp بروید.

    مرحله دوم: روی قسمت Chats کلیک کنید.

    مرحله سوم: گزینه Save to Camera Roll را خاموش کنید.

نحوه غیرفعال کردن بارگیری خودکار تصاویر و ویدئوهای واتساپ در اندروید

    مرحله اول: در برنامه واتساپ به تنظیمات بروید.

    مرحله دوم: روی Storage and Data که کلیک کنید، سه گزینه را مشاهده خواهید کرد: "هنگام استفاده از داده‌های تلفن همراه"، "هنگام اتصال از طریق Wi-Fi"، "هنگام رومینگ".

    مرحله سوم: روی یکی از گزینه‌ها کلیک کنید و بارگیری خودکار همه محتواها را غیرفعال کنید.

اما به یاد داشته باشید، در صورتی که نمی‌خواهید محتوا در گالری گوشی شما ظاهر شوند، گزینه قابلیت دیدن محتوا را در بخش تنظیمات گفتگوها پیدا کرده و خاموش کنید.

نظر شما