شناسهٔ خبر: 49579048 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

کشف بسیاری از ترکیبات بالقوه خطرناک در چای

دانشمندان به این نتیجه که میزان 60 محصول جانبی شناخته شده ناشی از ضدعفونی کردن آب در چای دم شده به میزان قابل توجهی کمتر از خود آب لوله کشی است اما در عین حال حدود 500 ترکیب دیگر در چای کشف کردند که می توانند با کلر وارد واکنش شده و محصولات جانبی جدید، فعلاً ناشناخته و احتمالاً ناسالم را ایجاد کنند.

صاحب‌خبر -

اسپوتنیک: دانشمندان به این نتیجه که میزان 60 محصول جانبی شناخته شده ناشی از ضدعفونی کردن آب در چای دم شده به میزان قابل توجهی کمتر از خود آب لوله کشی است اما در عین حال حدود 500 ترکیب دیگر در چای کشف کردند که می توانند با کلر وارد واکنش شده و محصولات جانبی جدید، فعلاً ناشناخته و احتمالاً ناسالم را ایجاد کنند.

کشف بسیاری از ترکیبات بالقوه خطرناک در چای

نتایج این تحقیق پژوهشگران در مجله Environmental Science & Technology منتشر شده است.

چای پس از آب آشامیدنی دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. ترکیب برگ چای به طور کامل مورد مطالعه قرار گرفته است و بر اساس این داده ها ، دانشمندان معمولاً در مورد مزایای چای نتیجه گیری می کنند اما مشخصات و ویژگی های جزء اصلی نوشیدنی چای یعنی آب را نادیده می گیرند.

برای مطالعه متن کامل خبر به لینک زیر مراجعه کنید:

کشف بسیاری از ترکیبات بالقوه خطرناک در چای

برچسب‌ها:

نظر شما