شناسهٔ خبر: 49448320 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

باید و نباید‌های تغذیه‌ای برای مبتلایان به کرونا

باشگاه خبرنگاران

بر اساس مطالعات انجام شده مشخص شد، بعضی از خوراکی‌ها برای بیماران کرونایی مفید و بعضی دیگر مضر هستند.

صاحب‌خبر -
تغذیه یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین موضوعات برای مبتلایان به بیماری کرونا است. افرادی که دچار این بیماری می‌شوند برای بهبود سریع‌تر باید از بعضی از خوراکی‌ها استفاده کنند و تعدادی از خوراکی‌ها را مصرف نکنند.

برخی از خوراکی‌هایی که برای بیماران مبتلا به کرونا توصیه شده است عبارتند از:

حریره بادام

تخم مرغ

سوپ گوشت و جو

کدو حلوایی، هویج، مرکبات و میوه‌های حاوی آنتی اکسیدان

خوراکی‌هایی که برای این بیماران ممنوع است عبارتند از:

آبمیوه‌های صنعتی و نوشابه‌های گازدار

فست فود‌ها و غذا‌های چرب و شور

ادویه‌های تحریک کننده

مصرف زیاد مواد قندی

میوه‌های حساسیت زا مانند انگور

بیماران مبتلا به کرونا باید سعی کنند در دوران بیماری خود حتما به تغذیه توجه کنند.

برچسب‌ها:

نظر شما