شناسهٔ خبر: 48649162 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه نسل‌فردا | لینک خبر

رژیم غذایی ضد سرطان داشته باشید

مبارزه با سرطان

نویسنده : پریسا جمدی / گروه ترجمه

صاحب‌خبر - سرطان در سراسر جهان به عنوان یک مشکل عمده به رسمیت شناخته شده است که میلیون‌ها نفر را هر ساله تحت تأثیر قرار می‌دهد. دلیل اصلی چنین میزان مرگ و میر بالای سرطان ناشی از رفتارهای غیر طبیعی سلول‌های خاص است که معمولاً به پیشرفت سلول‌های سرطانی، رشد تومور و فراپخش می‌انجامد. رژیم ضد سرطان یک استراتژی مهم است که می‌توانید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان بکار ببرید. یک رژیم سرطان (یا ضد سرطان) شامل موارد زیر است:•کاهش مصرف داروی سمی/•کمک به فرایندهای پاکسازی و سم‌زدایی/• خوردن غذاهای سالم و مغذی به منظور تقویت عملکردهای بدن مواد غذایی و مکمل‌هایی که در مبارزه با سرطان مفید بوده‌اند عبارتند از: •پروتئین: گوشت، ماهی، مرغ، حلزون صدف‌دار، پنیر و تخم مرغ منبع اصلی پروتئین حیوانی در اکثر رژیم‌های غذایی هستند. از آن دسته، گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده اغلب به عنوان عوامل خطر برای سرطان دانسته می‌شوند. اکثر مطالعات نشان می‌دهد که افرادی که بیشتر گوشت قرمز می‌خورند، خطر ابتلا به سرطان کولورکتال در مقایسه با کسانی که گوشت قرمز کمتری مصرف می‌کنند، در آنها بیشتر است. اما اجتناب از گوشت‌های فرآوری شده حتی مهم‌تر است. •سبزیجات چلیپاءی: جوانه‌های بروکلی، کلم و کلم پیچ همه از اعضای خانودهٔ براسیکا یا چلیپاءی هستند، تحقیقات نشان می‌دهد که این سبزیجات یک منبع قوی از آنتی اکسیدان‌ها هستند و مطالعات نشان می‌دهند که آنها سلاح قدرتمند علیه سرطان مثانه، سینه، روده بزرگ، معده و مقعد هستند. •کلسیم: کلسیم، به ویژه در شکل طبیعی ویتامین D3، میزان بروز سرطان را تا 60 درصد کاهش می‌دهد. روغن‌های آفتابگردان و دریایی منابع عالی هستند. •سیر: سبزیجات جنس سیر مانند سیر، پیاز و پیازچه دارای خواص ضد باکتری، محافظ DNA و توقف فرآیند سرطان هستند که به نظر می‌رسد علیه سرطان‌های سینه، روده بزرگ، مری، مقعدی و معده کار می‌کنند. •چای سبز: پلی فنل‌ها در چای سبز آنتی اکسیدان‌های قدرتمندی هستند که سلول‌های لوسمی در کشت‌های آزمایشگاهی را تخریب می‌کنند. به نظر می‌رسند که آنها تکثیر سلول‌های غیر طبیعی را تشخیص داده و متوقف می‌کنند. •روغن زیتون: روغن زیتون حاوی مواد مغذی است که به نظر می‌رسد التهاب در بدن را کاهش می‌دهد، و ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه و رودهٔ بزرگ را کاهش دهد. www.everydayhealth.com

نظر شما