مجتبی اسکندری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: برداشت و عرضه محصول سیر طارم به بازار آغاز شده و در حال انجام است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم با اشاره به اینکه در سال زراعیجاری حدود یک هزار و ۴۰۰ هکتار از مزارع شهرستان طارم به کشت سیر اختصاص یافته است، تصریح کرد: پیش بینی میشود از این مقدار بالغ بر ۵۰ هزار تن محصول سیر برداشت و به بازار عرضه شود.
وی با اشاره به اینکه همه ساله برداشت سیر در این شهرستان از اواخر فروردین تا اواخر اردیبهشت انجام میشود، خاطر نشان کرد: ارقام مورد کشت شامل سیر صورتی و قرمز هستند.
اسکندری با اشاره به اینکه سیر تولیدی شهرستان طارم به دلیل داشتن کیفیت مناسب میتواند به دیگر کشورها صادر میشود، عنوان کرد: این محصول به دلیل کیفیت بالا در صنایع مرتبط شامل فرآوری سیر، ترشیجات، پودر سیر، چاشنی خیار شور و صنایع غذایی مانند تولید سوسیس و کالباس، مواد بهداشتی، دارویی و پماد و....مورد استفاده قرار میگیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم خاطر نشان کرد: آنتی اکسیدانهای موجود در سیر جزو ترکیبات قوی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و دارای خواص دارویی و شفا بخش بسیار زیادی هستند.
انتهای پیام/73009/ق
نظر شما